Nový Windows 10 Preview pre telefóny obsahuje prehliadač Spartan

Zdroj Zdroj: itnews.sk     16.04.2015 (00:25)     Sekcia it-pocitace

Microsoft vydal aktualizovanú verziu technického náhľadu svojho nového operačného systému Windows 10 (build 10051) pre smartfóny. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Spartan je na svete! Microsoft ho pridal do posledného buildu Windows 10 Technical Preview

Zdroj Zdroj: itnews.sk     01.04.2015 (00:25)     Sekcia it-pocitace

Microsoft necelé dva týždne po vydaní zatiaľ posledného buildu Windows 10 Technical Preview vydal novú verziu svojho OS, ktorá prináša očakávaný webový prehliadač Spartan.

 

Spartan sa mení na Edge: Budúcnosť prehliadania od Microsoftu

Zdroj Zdroj: zive.sk     29.04.2015 (23:25)     Sekcia it-pocitace

Prehliadač Spartan dostal nový názov, bude predvoleným vo Windows 10.

 

Prehliadač Spartan ponúkne čítací režim s funkciami podobnými čítačke e-kníh

Zdroj Zdroj: itnews.sk     26.03.2015 (00:19)     Sekcia it-pocitace

Keď Microsoft uvoľnil build 10041 Windows 10, mnohí boli rozčarovaní, pretože v ňom chýbal prehliadač Spartan. Web Neowin však priniesol niekoľko snímok.

 

Symantec vyzýva používateľov: Nepoužívajte prehliadač Edge od Microsoftu

Zdroj Zdroj: itnews.sk     29.07.2015 (00:25)     Sekcia it-pocitace

Prehliadač Microsoft Edge, predtým známy ako Project Spartan, sa považuje za nový moderný softvér operačného systému Windows 10.

 

Microsoft vydá preview Office pre smartfóny s Windows 10

Zdroj Zdroj: itnews.sk     21.04.2015 (00:10)     Sekcia it-pocitace

Microsoft ešte v apríli vydá preview verziu mobilného balíka Office pre inteligentné mobilné telefóny s operačným systémom Windows 10.

 

Vyšiel nový náhľad Windows 10, obsahuje Spartan

Zdroj Zdroj: zive.sk     31.03.2015 (07:34)     Sekcia it-pocitace

Samotný systém by sa mal vo finálnej podobe objaviť počas leta.

 

Vyskúšali sme Spartan, budúcnosť Internet Explorera

Zdroj Zdroj: zive.sk     31.03.2015 (12:00)     Sekcia it-pocitace

Nový prehliadač od Microsoftu sa chce priblížiť rivalom ako Firefox alebo Chrome. Je súčasťou náhľadu Windows 10.

 

Vyšiel nový náhľad mobilného Windows 10. Ukázal prehliadač Spartan

Zdroj Zdroj: zive.sk     11.04.2015 (13:56)     Sekcia it-pocitace

Vyskúšať si ho môžu majitelia až 35 zariadení. Prináša viacero vylepšení, vrátane nového prehliadača.

 

Spartan je na svete! Microsoft ho pridal do posledného buildu Windows 10

Zdroj Zdroj: itnews.sk     01.04.2015 (00:25)     Sekcia it-pocitace

Microsoft necelé dva týždne po vydaní zatiaľ posledného buildu Windows 10 Technical Preview vydal novú verziu svojho OS.

 

Nový náhľad Windows 10 pod lupou: Prvok z Windows 7, vylepšené ovládanie

Zdroj Zdroj: zive.sk     30.04.2015 (16:00)     Sekcia it-pocitace

Windows 10 Insider Preview build 10074 je na svete a spoločne s ním aj zaujímavé novinky.

Nový náhľad Windows 10 je dostupný pre ďalších testerov

Práca na ďalšej veľkej aktualizácii Windows 10 sa chýli ku koncu, vyšiel nový náhľad

Microsoft uvoľnil nový náhľad Windows 10, vylepšuje nielen asistentku Cortana

Nový prehliadač Microsoft Edge

Windows 10 Technical Preview pravidelne testuje 1,5 milióna ľudí

Nový softvér: Chránime súkromie vo Windows 10 aj prehliadač Vivaldi

Prvé skúsenosti s Office for Windows 10

[VIDEO] Mozilla sa hnevá. Vo Windows 10 je vraj ťažké nastaviť Firefox ako východiskový prehliadač

Microsoft vydal nový verejný náhľad Windows 10, dá sa vyskúšať

Najnovší testovací náhľad Windows 10 je dostupný ako ISO

Potvrdené: Microsoft prekope prehliadač Edge, zahodí vlastné jadro

Nový náhľad Windows 10: Opäť o niečo dokonalejší

Update Windows 10 ponúka poslednú väčšiu várku noviniek

Účastníci programu Windows Insider budú mať upgrade na finálnu verziu Windows 10 zadarmo

Kedy vyprší životnosť Windows 10 Technical Preview?

Microsoft: Budúcnosťou je Spartan, Internet Explorer mieri na lavičku

Microsoft aktuálne uvoľnil vývojárske nástroje a API pre Windows 10

Prehliadač Spartan na mobiloch: Unikli nové obrázky

Vyskúšali sme budúcnosť Internet Explorera

Testovaciu verziu Windows 10 bude možné upgradnuť na finálnu zadarmo

Testovaciu verziu Windows 10 bude možné upgradovať na finálnu zadarmo

Nový náhľad Windows 10: Prehliadač Edge viac chráni súkromie a ďalšie zmeny

Nový náhľad mobilného Windows už aj pre staršie telefóny. Opravuje chyby

Lumia 640 XL

Nový prehliadač od spolutvorcu Opery sa dočkal prvej verzie

Nečakajte na Windows 10! Vyskúšajte si nový Windows 93 :-)

Windows 10 komplikuje voľbu predvoleného prehliadača. Mozille sa to nepáči

Microsoft Edge nemusí byť v každom Windows 10. Má to však háčik

Antivírusová Avira chystá vlastný webový prehliadač

Webový prehliadač od tvorcu Opery je opäť bližšie k finále

Vyšiel nový prehliadač Vivaldi 1.2, vylepšuje napríklad gestá aj zoom

Dok pre Continuum od Microsoftu urobí z telefónov s Windows 10 stolové počítače

Staršie telefóny si na Windows 10 musia počkať. Oneskorí sa aj Lumia 650

Windows 8 odíde ako porazený, Windows XP stále neskončil

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza09:45 Oteckovia

 

Jednotka09:50 Sudkyňa Amy: Kto zabil Dicka 57

 

Dvojka10:00 "Bílá nemoc"

 

JOJ09:45 SÚDNA SIEŇ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy