Alert! Sú vaše osobné údaje v bezpečí? (3.časť)

Zdroj Zdroj: zive.sk     22.06.2017 (05:30)     Sekcia it-pocitace

Viete, kde všade ste sprístupnili svoje osobné údaje? Kto k nim má prístup a na čo ich využíva? A vedeli ste, že od roku 2018 bude každá firma či inštitúcia povinná vám tieto informácie poskytnúť? Do platnosti vstúpi revolučné nariadenie, ktoré sa dotkne každého z nás. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Ochrana osobných údajov má novú šéfku

Zdroj Zdroj: zive.sk     14.05.2015 (18:31)     Sekcia it-pocitace

Osobné údaje bude ochraňovať S. Pőtheová, časť opozície ju kritizovala.

 

Úrad na ochranu osobných údajov má novú šéfku

Zdroj Zdroj: zive.sk     14.05.2015 (18:31)     Sekcia it-pocitace

Osobné údaje bude ochraňovať S. Pőtheová, časť opozície ju kritizovala.

 

Origin rozdáva legendárny Red Alert 2 zadarmo

Zdroj Zdroj: zive.sk     16.09.2015 (11:08)     Sekcia it-pocitace

Digitálna platforma Origin prostredníctvom kampane On the House ponúka legendárny Red Alert 2 spolu s datadiskom úplne zadarmo.

 

Dopyt po Red Alert 2 bol príliš veľký. Origin dočasné podstavil možnosť voľného sťahovania

Zdroj Zdroj: zive.sk     17.09.2015 (10:37)     Sekcia it-pocitace

Možnosť zadarmo si stiahnuť Red Alert 2 cez Origin musela byť dočasne pozastavená. Čakanie si môžeme skrátiť hrou Theme Hospital.

 

Dopyt po Red Alert 2 bol príliš veľký. Origin dočasne pozastavil možnosť voľného sťahovania, dáva inú hru

Zdroj Zdroj: zive.sk     17.09.2015 (10:37)     Sekcia it-pocitace

Možnosť zadarmo si stiahnuť Red Alert 2 cez Origin musela byť dočasne pozastavená. Čakanie si môžeme skrátiť hrou Theme Hospital.

 

Majú vaše údaje hackeri? Vieme, ako to zistiť

Zdroj Zdroj: zive.sk     07.05.2016 (15:35)     Sekcia it-pocitace

Webstránka pomáha bežným používateľom. Povie im, či hackeri získali ich citlivé údaje.

 

Majú vaše údaje hackeri? Vieme, ako to zistiť

Zdroj Zdroj: zive.sk     03.04.2019 (14:45)     Sekcia it-pocitace

Webstránka pomáha bežným používateľom. Povie im, či hackeri získali ich citlivé údaje.

 

Elektronická žiacka knižka odosielala dôverné údaje. Chybu objavil študent

Zdroj Zdroj: zive.sk     08.09.2015 (21:33)     Sekcia it-pocitace

Server posielal okrem menného zoznamu osobné údaje žiakov a rodičov. Možnosť zostala v systéme nechtiac.

 

Hackeri ukradli firme Uber údaje o 57 miliónoch jej zákazníkov a vodičov

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     22.11.2017 (12:45)     Sekcia it-pocitace

Americká spoločnosť Uber, ktorá podniká v oblasti prepravy osôb prostredníctvom mobilnej aplikácie, po roku priznala útok hackerov, ktorí získali osobné údaje viac ako 57 mil. jej ...

 

WhatsApp bude Facebooku poskytovať vaše údaje. Vieme, ako to obmedziť

Zdroj Zdroj: zive.sk     28.08.2016 (17:05)     Sekcia it-pocitace

Nastavenie musíte stihnúť zmeniť do limitu 30 dní.

Osobné cloudové úložisko ZyXEL NAS520 chráni dôležitá dáta

Návod, ako si lepšie zabezpečiť osobné údaje na Facebooku

Muž sa pokúšal predať 100 GB dát bývalého zamestnávateľa, zatkli ho

Zamestnanec českého T-Mobilu ukradol a predal osobné údaje 1,5 milióna zákazníkov

Pozor na podvodný e-mail, snaží sa vymámiť heslo k Microsoft kontu

Súd EÚ: Americká ochrana osobných údajov je nedostatočná

Slováci a web: Porovnávajú aj v predajniach, čínskych e-shopov sa mnohí neobávajú

Americké námorníctvo bolo hacknuté, útočníci získali rozsiahle dáta

Obľúbená klasika Command & Conquer: Red Alert 2 vo virtuálnej realite

Pozor na podvodný e-mail od Microsoftu. Snaží sa vymámiť heslo

Takmer 700 vodičov Uberu je v ohrození. Unikli osobné údaje

Nové nariadenie GDPR komplikuje náš chod, tvrdia samosprávy

Hackeri sa nabúrali do erotickej zoznamky. Hrozia zverejnením citlivých údajov a fotografií

Rodné čísla zrušia. Štát ide chrániť osobné údaje

Prieskum: Radi odtajníme svoje osobné údaje, ak za to dostaneme od obchodníkov lepšiu ponuku

Táto aplikácia zistí, čo všetko o vás Facebook vie

IBM uvádza novú službu pre vývojárov aplikácií

ŠKOLSTVO: Údaje do informačného systému nedodalo ešte 1 375 škôl

Experiment ukázal, ako veľmi sa hackeri zaujímajú o súkromné údaje

Telefóny Nokia 7 Plus posielali citlivé údaje do Číny

Hacker sa dostal k údajom z miliónov účtov z detských tabletov vrátane fotiek

Hacker sa dostal k údajom z miliónov účtov z detských tabletov vrátane ich fotiek

Technik Verizonu predával údaje o zákazníkoch. Hrozí mu päť rokov za mrežami

Robotický vysávač od LG vypočuje vaše priania aj mimo Vianoc

Cloudová technológia na ochranu osobných údajov

Tatra banka umožní vytvárať jednorazové údaje karty aj pre iPhone

NSA dokáže odpočúvať telefonáty aj z lietadla

Údaje o kvalite ovzdušia budú v Google mapách

Európsky súdny dvor: Dáta v USA nie sú v bezpečí, dostanú sa k nim tajné služby

Školy musia posielať údaje do rezortného informačného systému pre kontrolu dochádzky

Disky Seagate sú v ohrození. Hrozí krádež údajov či napadnutie vírusom

Vedci hackli počítač odpojený od internetu. Deväťročným mobilom

Hacker napadol server Facebooku. Prezeral si súkromné dáta

Aplikácia Fotky Google: Fotografie z leta v bezpečí

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza11:40 Moderná Popoluška

 

Jednotka11:40 Pavol VI. - Pápež v búrlivých časoch 2/2

 

Dvojka13:00 Tenis - Fed Cup

 

JOJ11:30 X-Men: Budúca minulosť

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy