Arcane na Netflixe patrí k seriálom roka. Medzi adaptáciami hier nemá obdoby (recenzia)

Zdroj Zdroj: zive.sk     26.11.2021 (21:20)     Sekcia it-pocitace

Riot Games a Netflix vytiahli z rukáva silný tromf. Takýchto projektov si hráči zaslúžia viac. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Recenzia remaku českej Mafie: Výborne napísaná gangsterka, ktorá nenaplnila potenciál

Zdroj Zdroj: zive.sk     29.09.2020 (15:30)     Sekcia it-pocitace

Nová verzia Mafie sa musela popasovať s pozíciou jednej z najočakávanejších hier roka.

 

Podcast SHARE_talks 18: Hry na Netflixe, novinky z Witchera a zberateľské predmety

Zdroj Zdroj: zive.sk     16.07.2021 (17:50)     Sekcia it-pocitace

Kto by chcel hrať hry na Netflixe?

 

Návrat legendy medzi stratégiami. Recenzia Command & Conquer Remastered Collection

Zdroj Zdroj: zive.sk     13.06.2020 (18:20)     Sekcia it-pocitace

Cestovanie v čase alebo návrat k počiatkom žánru strategických hier po 25 rokoch.

 

Ukradli vám účet na Netflixe? Viete ho získať späť

Zdroj Zdroj: zive.sk     12.03.2020 (21:20)     Sekcia it-pocitace

Slovákom opäť kradnú účty na Netflixe. Dá sa to ale riešiť.

 

Nové sci-fi na Netflixe je ako kríženec Hry o tróny a Falloutu (recenzia seriálu)

Zdroj Zdroj: zive.sk     23.02.2021 (16:50)     Sekcia it-pocitace

Nielen Európska únia, ale aj jednotlivé štáty sa rozpadli a moci sa chopili lokálni charizmatickí lídri. Vitajte v Tribes of Europa.

 

Netflix prišiel s výborným seriálom o prvom lete na Mars (recenzia)

Zdroj Zdroj: zive.sk     16.09.2020 (14:15)     Sekcia it-pocitace

Away nie je len rodinný príbeh, ale aj technicky pomerne presné znázornenie možnej budúcej misie na Mars.

 

Recenzia Sony Xperia 1: Provokuje konkurentov, patrí medzi najlepších

Zdroj Zdroj: zive.sk     13.06.2019 (06:40)     Sekcia it-pocitace

Top smartfón od Sony v ničom podstatnom za konkurentmi nezaostáva a prináša niekoľko zaujímavých riešení.

 

Clooneyho nové sci-fi na Netflixe dobre zapadne do pandémiou poznačených Vianoc (recenzia)

Zdroj Zdroj: zive.sk     25.12.2020 (19:29)     Sekcia it-pocitace

Prvý Clooneyho film po štyroch rokoch uviazol niekde na pomedzi mainstreamu a artového filmu. So všetkým pozitívnym i negatívnym, čo z toho vyplýva.

 

Pripomíname podcast SHARE: Hry na Netflixe a ako sa vyhnúť doplácaniu za tovar z Číny

Zdroj Zdroj: zive.sk     19.07.2021 (09:00)     Sekcia it-pocitace

Nákupom cez čínske internetové obchody so skladmi v EÚ si zákazník odteraz ušetrí viaceré starosti. * * * Kto by chcel hrať hry na Netflixe?

 

Hry na Netflixe? Od budúceho roka to má byť realita

Zdroj Zdroj: zive.sk     16.07.2021 (15:20)     Sekcia it-pocitace

Filmová spoločnosť je ešte len za začiatku dlhej cesty.

Herný týždeň: Fortnite buduje veľký prepojený vesmír, ktorý nemá obdoby

Keď hra zaspí dobu. Recenzia Shenmue III

Seriál Arcane odohrávajúci sa vo svete League of Legends spoznal dátum premiéry

Od tretieho Hitmana až po nového Ratcheta: 10 najlepších hier, aké sme tento rok zatiaľ hrali

Veľmi príjemné oživenie žánru taktických hier. Recenzia westernu Desperados III

Najslávnejšie monštrum to skúša opäť a inak. Recenzia Aliens: Fireteam Elite

Oscarový námet spracovaný ako tínedžerská dráma od Netflixu. Recenzia Life is Strange: True Colors

Podcast SHARE_talks 36: Trailer na nového Spidermana a seriál Arcane podľa League of Legends

Epic Games Store bude koncom roka intenzívnejšie rozdávať hry

Taktické RPG v post-apokalyptickom svete: Wasteland 3 je zvláštnym mixom populárnych hier (recenzia)

Pripomíname podcast SHARE: Ako vnímame sériu GTA a seriál Arcane podľa League of Legends

Mythic Quest: Zábavná satira o vývoji hier (recenzia seriálu)

Čakanie sa oplatilo. Halo Infinite je vydarenou hrou nielen pre fanúšikov (recenzia)

Takúto bombu sme nečakali. Immortals Fenyx Rising je prekvapením roka (recenzia)

Hra roka? Deathloop je ako bondovka od Tarantina a Nolana (recenzia)

Veľké sklamanie alebo hra roka? Recenzia Cyberpunk 2077

Fantastický výlet medzi Vikingov, ktorý ale nie je dokonalý. Recenzia Assassin’s Creed Valhalla

Ako zlý sen. Battlefield 2042 je ďalšou katastrofou tohto roka (recenzia)

Veľkolepé boje o cisársky trón Číny vypukli. Recenzia Total War: Three Kingdoms

Watch Dogs Legion ťa pohltí na dlhé hodiny. Nie vždy sa ale budete baviť (recenzia)

Príjemná jednohubka pre fanúšikov série. Recenzia animovaného seriálu Resident Evil: Infinite Darkness

Desať hier, ktoré nás tento rok najviac bavili

TOP 7 hier, ktoré sme tento rok vyskúšali

„Miluj svojho robota“: Kde je hranica medzi človekom a strojom? (recenzia filmu)

Naživo sme hrali legendárnu hru Dragon Age: Inquisition (záznam)

8 príjemných hier z tohto roka, pri ktorých si dokonale oddýchnete

Koniec hier z bazáru sa blíži, fyzické kópie hier už vymierajú

Mobilné hry na Netflixe sú realitou, v Poľsku sa testuje nová funkcia

Suicide Squad: Samovražedná misia je čosi ako komiksové Horúce strely (recenzia filmu)

Psychológovia radia: Spoločné hranie hier v rodine je prospešné

Aká je jedna z najlepších hier tohto roka? Od 19.00 hráme Deathloop (herný livestream)

Vytváranie hier na Slovensku je z roka na rok lepší biznis, tržby prekonali očakávania

Čo sa hráva na Steame? Odpovie prehľadná animácia

Ako GTA v budúcnosti. Čo ponúkne novinka od tvorcov Zaklínača? (súhrnné video)

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy