Recenzia: Z Pivnice malo mraziť, no cítiť len chlad

Zdroj Zdroj: pravda.sk     03.10.2018 (12:00)     Sekcia kultura

Namiesto komornej drámy či trileru nechcená komédia až paródia. Nový film Igora Vološina Pivnica je nemilým prekvapením a nezachraňuje ho ani francúzska herecká hviezda Jean-Marc Barr. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Z psychologickej drámy Izba vás bude mraziť

Zdroj Zdroj: sme.sk     10.12.2015 (19:58)     Sekcia kultura

Pozrite si prehľad filmov, ktoré majú premiéru v kinách.

 

Recenzia: Roma? Vysoká škola autorského filmu

Zdroj Zdroj: pravda.sk     05.02.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Alfonso Cuarón je „srdciar“, ktorý dobre vie, že to najmenej, čo môže spraviť, je poďakovať sa filmom tým, ktorí formovali jeho identitu. Aspoň tak to cítiť z jeho najnovšieho filmu Roma.

 

Pezinské vínne pivnice už po jedenástykrát otvoria svoje brány

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     12.02.2019 (14:15)     Sekcia kultura

Milovníci domáceho vína si cez víkend opäť prídu na svoje. Vínne pivnice v Pezinku totiž v sobotu (16.2.) už po jedenástykrát otvoria pre návštevníkov svoje ...

 

V balete myslia pozitívne. To nie je málo (recenzia)

Zdroj Zdroj: sme.sk     22.02.2016 (18:19)     Sekcia kultura

Nenáročné libreto a primeraná choreografia. V balete Slovenské tance stavili na princíp jednoduchosti

 

Viete, prečo nám je zima? Mozog nás pred podchladením včas varuje

Zdroj Zdroj: aktualne.sk     13.11.2016 (06:30)     Sekcia kultura

Chlad vmímame, keď nervové prepojenia v koži pošlú impulzy do mozgu o teplote pokožky

 

Rakúšania sú sami sebou, až keď zídu do pivnice

Zdroj Zdroj: sme.sk     30.03.2016 (17:46)     Sekcia kultura

Režisér Ulrich Seidl sa pozrel na úchylky a bizarnosti našich susedov.

 

RADÍME: Herpes je boj na celý život, boľavé pľuzgieriky neprepichujte

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     23.05.2018 (09:18)     Sekcia kultura

Keď sa vírus herpesu dostane do tela, ostáva v nervových uzlinách až do smrti. Prvá infekcia prebieha väčšinou bez príznakov. "Chlad, UV žiarenie, horúčka, menzes, ...

 

V Revúcej padlo extrémne množstvo zrážok. Pivnice sú pod vodou

Zdroj Zdroj: aktualne.sk     29.07.2016 (21:43)     Sekcia kultura

Na meter štvorcový padlo 130 litrov vody

 

Aj v krčme sa môžete cítiť ako v kafkovskom románe

Zdroj Zdroj: sme.sk     09.10.2015 (16:49)     Sekcia kultura

 

Filmové premiéry: Vstúpite radšej do Pivnice alebo Parku hrôzy?

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.09.2018 (11:00)     Sekcia kultura

Od štvrtka si môžete v slovenských kinách pozrieť niekoľko noviniek. Je medzi nimi slovenský triller, ale aj hororový príbeh.

Kultúrne tipy: Stredná Európa ťa miluje alebo Pešo do Jeruzalema

Teplotné výkyvy: Počas jesene sa treba o pokožku viac starať

Rok 2018: Zbohom Joan Baez malo nadčasovú príchuť

Recenzia: Keď je radosť báť sa

Začína sa prvý z veľkých ľudových festivalov. Myjava si pripomenie osmičkové výročia

Príroda nám ponúka predovšetkým slobodu

Lietadlo Singapore Airlines núdzovo pristálo pre problémy s motorom

Strhujúci román Veľký zošit dostal divadelnú podobu.

Kde je málo úsmevu, tam je málo úspechu, tvrdil magnát Carnegie

Recenzia: Punková jazda pre outsiderov

Nová protéza nohy umožňuje svojmu nositeľovi cítiť vnemy

Bol to stratený čas alebo je Sherlock stále geniálnym seriálom? (recenzia)

Recenzia: Dobrý humor na cti netratí

Scenárista filmu 28 dní natočil novodobú klasiku sci-fi

Recenzia: Eastwoodovka na pol plynu

V Sudetoch obzvlášť cítiť povestnú kafkáreň

Poézia, čo vystupuje z papiera, už nie je popoluškou

RECENZIA: On ju miluje a ona chce odísť do armády. Ako to dopadne?

Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

Recenzia: Po bratislavskej Tosce ovca celá a vlk sýty

Jane Birkinová: Nikto už nepochybuje o tom, že Serge bol génius

Tarantino sa vykašľal na akciu. A je to zážitok (recenzia)

Recenzia: Megalodon nedesí, ale rozosmieva

Recenzia: Náhľad do pekla

Členovia Korben Dallas a Chiki Liki Tu-a majú novú kapelu. Cítiť v nej silnú ženu

Dozvuky okupácie cítiť dodnes. Zaostrí na ne aj Nová Cvernovka

Recenzia: Vedľajšie účinky bez silnejších následkov

Slávny maliar bol ženou v mužskom tele. Škoda, že o tom nevznikol film

Jednotka samovrahov sa ešte istotne vráti (recenzia)

Nikoho nemusíme umelo milovať

Filmu The Revenant patria všetky Oscary, ktoré dostane (recenzia)

Longital nahrali jeden z najsilnejších slovenských albumov roka

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza13:00 Mentalista

 

Jednotka12:20 Dámsky klub

 

Dvojka12:30 Posvätné miesta sveta: Veštiarne, Grécko 5/6

 

JOJ12:50 OCHRANCOVIA

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy