Recenzia: Znepokojivá štúdia o xenofóbii a nacionalizme

Zdroj Zdroj: pravda.sk     05.12.2018 (07:00)     Sekcia kultura

Celovečerný dokument Až přijde válka o Slovenských brancoch je rafinovaná, mimoriadne komplexná a veľmi dôležitá štúdia o xenofóbii a nacionalizme. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Recenzia: Rodinka Úžasných 2, prvotriedna zábava nielen pre deti

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.08.2018 (12:00)     Sekcia kultura

Milé, vtipné, svižné, inteligentné. Presne také je pokračovanie Rodinky Úžasných z dielne štúdia Pixar, ktoré prišlo po dlhých štrnástich rokoch.

 

Recenzia: Vysoká škola diváckeho umenia v SND ponúka interaktívne divadlo

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     08.11.2018 (11:25)     Sekcia kultura

Činohra SND uviedla na scéne svojho Štúdia nedávno premiéru divadelnej hry Istvána Tásnádiho Vysoká škola diváckeho umenia.

 

Televízia TA3 vysiela z nového spravodajského štúdia

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     16.10.2017 (13:11)     Sekcia kultura

Spravodajská televízia TA3 vysiela od dnešného dňa z nového štúdia a s novou staničnou grafikou. Zavŕšila tak prechod na vysielanie vo vysokom rozlíšení (HD) ...

 

Povstanie pokračuje na Námestí SNP

Zdroj Zdroj: pravda.sk     28.08.2018 (12:00)     Sekcia kultura

Koncerty, dobré jedlo, príjemná rodinná atmosféra a všade navôkol milí usmiati ľudia rôznej farby pleti, orientácie, vierovyznania či národnosti, ktorých spája jedno - odpor voči predsudkom, rasizmu a xenofóbii.

 

Zomreli dvaja z autorov známych komiksov štúdia Marvel Comics

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     04.09.2018 (11:37)     Sekcia kultura

V uplynulých dňoch zomreli dvaja z autorov komiksov štúdia Marvel Comics. Ako informoval portál Hollywood Reporter, 29. augusta vo veku 89 rokov zomrela ilustrátorka a ...

 

Recenzia: Keď je radosť báť sa

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.01.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Mnohopočetná rodina a dom, v ktorom straší.

 

Recenzia: Punková jazda pre outsiderov

Zdroj Zdroj: pravda.sk     19.07.2018 (09:00)     Sekcia kultura

The End of the F***ing World je hádam najmilším a najsympatickejším seriálovým prekvapením roka.

 

Bol to stratený čas alebo je Sherlock stále geniálnym seriálom? (recenzia)

Zdroj Zdroj: sme.sk     16.01.2017 (13:26)     Sekcia kultura

Ako dopadol posledný diel televízneho Sherlocka.

 

Scenárista filmu 28 dní natočil novodobú klasiku sci-fi

Zdroj Zdroj: sme.sk     04.05.2015 (17:05)     Sekcia kultura

Kto je človek a kto je robot? Vo filme Ex Machina to už prestáva byť zrejmé (recenzia).

 

Recenzia: Eastwoodovka na pol plynu

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.01.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Ako to dopadne, keď sa osemdesiatročný vojnový veterán stane vodičom pre nebezpečný drogový kartel?

Recenzia: Dobrý humor na cti netratí

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

Recenzia: Po bratislavskej Tosce ovca celá a vlk sýty

Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

RECENZIA: On ju miluje a ona chce odísť do armády. Ako to dopadne?

Recenzia: Megalodon nedesí, ale rozosmieva

Recenzia: Náhľad do pekla

Tarantino sa vykašľal na akciu. A je to zážitok (recenzia)

Slávny maliar bol ženou v mužskom tele. Škoda, že o tom nevznikol film

Jednotka samovrahov sa ešte istotne vráti (recenzia)

Recenzia: Vedľajšie účinky bez silnejších následkov

Longital nahrali jeden z najsilnejších slovenských albumov roka

Filmu The Revenant patria všetky Oscary, ktoré dostane (recenzia)

Očakávaný album znie, akoby ho vytvorilo dieťa (recenzia)

Recenzia: Návrat Giocondy sprevádza výborné obsadenie

Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Recenzia: Vyvoláva Trhlina zimomriavky či skôr nudu?

Snívať sídliskový sen s Rytmusom? Úplná strata času (recenzia)

Vražda študenta, korupcia, zločin. Aký je film Ostrým nožom (recenzia)

ŠTÚDIA: Na internete vzrástli antisemitizmus a popieranie holokaustu

Taká zmyselná ešte Diana Krall nebola (recenzia)

Slovenské znenie Hviezdnych vojen je obeťou jazykového zákona (recenzia filmu)

Bowie prevrátil svoju hudbu naruby (recenzia)

Vrátili sa Akty X. Dnes sa im už nedá uveriť (recenzia)

Recenzia: O detskej osamelosti

Recenzia: Odnikiaľ - keď je jediným východiskom smrť

Krotitelia duchov 3: Popularita Trumpa začína dávať zmysel (recenzia)

Recenzia: Pomsta nie je vždy sladká

Recenzia: Ursinyho hudba tu zostane naveky

RECENZIA: Everest. Impozantný horský film o smrti

RECENZIA: Juraj Kukura v Divadle Aréna hľadal Boha

Totalita vo filmoch vyvoláva rozpaky: Dokážeme pomenovať zlo?

Recenzia: Hra o tebe, ktorý chceš byť sám sebou!

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza13:00 Mentalista

 

Jednotka12:20 Dámsky klub

 

Dvojka12:30 Posvätné miesta sveta: Veštiarne, Grécko 5/6

 

JOJ12:50 OCHRANCOVIA

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy