Recenzia: Záhada Silver Lake ako postmoderná lahôdka alebo skôr pozérska fraška?

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.12.2018 (12:00)     Sekcia kultura

Bláznivé večierky, krásne ženy, sex, drogy, paranoja, konšpiračné teórie, vraždy, tajomné bytosti. Najnovší kúsok Davida Roberta Mitchella Záhada Silver Lake ponúka všetko možné aj nemožné. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Svet je sprisahanie mocných. Film Záhada Silver Lake ironizuje hľadanie zmyslu života

Zdroj Zdroj: sme.sk     12.12.2018 (09:43)     Sekcia kultura

Je treba viac takých bláznivých filmov.

 

Filmové premiéry: Od záhad v Beskydách až po konšpirácie a tajomstvá v Los Angeles

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.12.2018 (16:00)     Sekcia kultura

Od štvrtka 6. decembra si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť mysteriózny film Záhada Silver Lake, dokument Prípad Kalmus či filmové dobrodružstvá seriálového Doktora Martina.

 

RECENZIA: Aj egomaniak je len človek, presviedčajú v SND

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     10.05.2019 (21:08)     Sekcia kultura

Prinášame vám recenziu na inscenáciu Pohreb alebo svadba - čo skôr? zo Slovenského národného divadla.

 

Recenzia: Dámsky krajčír ako mimoriadne aktuálna fraška

Zdroj Zdroj: pravda.sk     22.11.2018 (12:00)     Sekcia kultura

Vydarenej podobe hry Dámsky krajčír prispelo zachovanie miery vo všetkých smeroch – v jazyku, pohybe, líčení, kostýme, čím nedošlo k násilnému zabávaniu publika na úkor umeleckého tvaru celého predstavenia.

 

Činohra SND uvádza premiéru inscenácie Pohreb alebo svadba – čo skôr?

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     28.03.2019 (15:47)     Sekcia kultura

Na snímke herec Martin Huba počas tlačovej konferencie k premiére inscenácie poetickej grotesky izraelského spisovateľa Chanocha Levina Pohreb alebo svadba - čo skôr? v Činohre Slovenského národého divadla v Bratislave 28. marca 2019. ...

 

Zomrel spevák kapely King Crimson

Zdroj Zdroj: sme.sk     08.12.2016 (14:03)     Sekcia kultura

Hudobník Greg Lake prehral boj s rakovinou. Pôsobil aj v zoskupení Emerson, Lake and Palmer.

 

Recenzia: Vyvoláva Trhlina zimomriavky či skôr nudu?

Zdroj Zdroj: pravda.sk     25.01.2019 (08:40)     Sekcia kultura

Tajomný les a partia zvedavcov, dobrodruhov. Tento motív sme už vo filme videli nespočetne veľakrát.

 

Recenzia: Dobrá smrť? Neľahká, ale dôstojná rozlúčka

Zdroj Zdroj: pravda.sk     26.03.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Vcítiť sa do situácie nevyliečiteľne chorého človeka, ktorý stratil všetku chuť do života a chce čím skôr zomrieť, nie je vôbec jednoduché.

 

Recenzia: Divadlo Astorka sa pokúsi zmeniť „Nášho človeka“..

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     19.04.2018 (09:45)     Sekcia kultura

Zamýšľať sa nad korupciou v súčasnosti je skôr klišé, ktoré sa skĺzne po koži väčšiny populácie, pretože je už takmer nerozoznateľnou súčasťou našich životov.

 

Bol to stratený čas alebo je Sherlock stále geniálnym seriálom? (recenzia)

Zdroj Zdroj: sme.sk     16.01.2017 (13:26)     Sekcia kultura

Ako dopadol posledný diel televízneho Sherlocka.

Recenzia: Kariéra či rodina? Boxer Creed by chcel oboje

SLOVENČINA: Pre a proti alebo za a proti?

Recenzia: Psychologický teror bez náznaku klišé

Nechajte sa viesť Božou múdrosťou

Recenzia: Zo života ľudstva, alebo úpadok roly rodičovstva v SND

Recenzia: V seriáli Most! sa úprimnosť cení nadovšetko

VIDEO: Nevídaná lahôdka. Portugalská futsalová hviezda posunula hranice

Zomrel Keith Emerson, klávesista skupiny Emerson, Lake & Palmer

Recenzia: Na „Obžinky do SND“ nielen raz...

Musia riskovať úplne všetko!

Recenzia: Koreedovi Zlodeji kradnú srdcia divákov

Muž s fantáziou obra, Roald Dahl, by dnes oslavoval sto rokov

Strápnil hudobníkov a divákov nechal vymrznúť. Premiéra Beethovenovej Osudovej bola fraška

Knihy nie sú teplé rožky alebo ako vyzeral knižný trh v roku 2014

Filmov pre deti je málo. Malého dráčika však nepotrebujeme

RADÍME: Športovať môžu všetky deti, vhodná aktivita závisí od povahy

Divadelný tip: Ako nepochovať svadbu

Zamotaný, no pôvabný Hodvábny rebrík

Kde berie Paul McCartney energiu? Na novom albume je to ešte väčšia záhada

Česko bude na Eurosongu 2019 reprezentovať skupina Lake Malawi

Svätý muž alebo diabol? Rasputin

Záhada kazašskej dediny vedcom stále nedá spať. Spánok zatiaľ spoľahlivo kosí domácich i hostí

Postavil takmer polovicu Bratislavy a skoro sme naňho zabudli. Weinwurmov osud je záhada (rozhovor)

Stephen King, Owen King - Spiace krásavice. Svet mužov bez žien!

Vyše 47-ročná záhada austrálskej kriminalistiky má prvého obvineného

Najväčšia záhada Agathy Christie

Recenzia: Keď je radosť báť sa

Legendárny sudca Ti sa vracia

Hrad Ľubovňa dostali Polici do zálohy dočasne. Držali ho 360 rokov

Najväčšia záhada, ktorú vytvorila Agatha Christie, nebola v detektívke

Recenzia: Punková jazda pre outsiderov

Scenárista filmu 28 dní natočil novodobú klasiku sci-fi

Recenzia: Dobrý humor na cti netratí

Recenzia: Eastwoodovka na pol plynu

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza03:00 Susedské prípady

 

Jednotka02:35 Tajomstvo 2/4

 

Dvojka02:40 Správy RTVS "N"

 

JOJ02:55 KRIMI

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy