Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

Zdroj Zdroj: pravda.sk     26.01.2019 (10:30)     Sekcia kultura

Občas to vyzerá, že romantika je ohrozená. Ak aj nie v živote, potom celkom isto v divadle. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

V cirkvi vládne Boh, nie rozum. Aj katolíci sú fanatici, hovorí Paolo Sorrentino

Zdroj Zdroj: sme.sk     18.12.2019 (16:43)     Sekcia kultura

Nový pápež povedie k nečakaným udalostiam.

 

Knižný tip: Rozum a cit je stále dobrá kombinácia

Zdroj Zdroj: pravda.sk     04.03.2019 (05:00)     Sekcia kultura

Kniha Jane Austen doma je fascinujúci pohľad do súkromia najobľúbenejšej anglickej spisovateľky z pera Lucy Worsleyovej.

 

Inscenácia Rozum a cit na Novej scéne

Zdroj Zdroj: sme.sk     05.03.2019 (19:21)     Sekcia kultura

Na bratislavskej Novej scéne uvádzajú román Jane Austenovej

 

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

Zdroj Zdroj: sme.sk     09.08.2019 (12:31)     Sekcia kultura

Kráľovné zločinu neposielajte do kuchyne.

 

Juraj Heger: Zdravý rozum káže, že v každej škole by mala byť knižnica

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.11.2019 (10:00)     Sekcia kultura

Knižný veľtrh Bibliotéka vo štvrtok 7. novembra otvoril aj Juraj Heger, predseda Združenia vydavateľov a kníhkupcov Slovenskej republiky.

 

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

Zdroj Zdroj: pravda.sk     19.02.2019 (07:00)     Sekcia kultura

Aké je to byť cudzincom vo vlastnom tele? Aké je to nenávidieť sa a zámerne si ubližovať? Aké je to byť terčom posmechu a nepochopenia?

 

Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

Zdroj Zdroj: sme.sk     17.04.2019 (12:59)     Sekcia kultura

Film Láska medzi regálmi vás zohreje.

 

Recenzia: Prázdno v krásnom obale

Zdroj Zdroj: pravda.sk     03.05.2019 (11:00)     Sekcia kultura

Potoky šampanského, čiary koksu, blyštiace sa drahokamy, ohňostroje, sloboda, beztrestnosť.

 

RECENZIA: Aj egomaniak je len človek, presviedčajú v SND

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     10.05.2019 (21:08)     Sekcia kultura

Prinášame vám recenziu na inscenáciu Pohreb alebo svadba - čo skôr? zo Slovenského národného divadla.

 

Recenzia: Vedľajšie účinky bez silnejších následkov

Zdroj Zdroj: pravda.sk     30.01.2019 (16:00)     Sekcia kultura

Kam až môže zájsť lekárska etika? Kde sú hranice medzi realitou a vedľajšími účinkami antidepresív?

Nič od toho nečakajte, je to slovenský film. Dráma Amnestie zhmotňuje dlhú frustráciu (recenzia)

Recenzia: Príbeh Rocketmana v kine neohúri ani neurazí

Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Recenzia: Vyvoláva Trhlina zimomriavky či skôr nudu?

Recenzia: Nový Leví kráľ? Formálne úchvatné prázdno

Vražda študenta, korupcia, zločin. Aký je film Ostrým nožom (recenzia)

Recenzia: S M/matkami je to ťažké...

RECENZIA: Juraj Kukura v Divadle Aréna hľadal Boha

Recenzia: Superhrdina proti svojej vôli

Recenzia: Pomaľované vtáča - krásne stvárnenie zla

Recenzia: Hra o tebe, ktorý chceš byť sám sebou!

Recenzia: Keď má diabol detskú tvár

Recenzia: O čarovnom záchrancovi Dumbovi

Recenzia: Romeo, Júlia a Krstná mama

Recenzia: Keď sa bezmocní začnú búriť

Recenzia: Fascinujúca sci-fi pre náročných

Recenzia: Večne mladá moralita

Recenzia: Captain Marvel zostáva v tieni predchodcov

Recenzia: Keď zostanú len nostalgia a nádej

Recenzia: Dobrá smrť? Neľahká, ale dôstojná rozlúčka

Recenzia: Yesterday? Svieži letný kinohit

Recenzia: Nech je svetlo! Oslava krásnej mužnosti

Recenzia: Hollywoodsky portrét psychopata

Recenzia: Nádej umiera posledná

Recenzia: Pod lampou je najväčšia tma

Recenzia: Shazam! z dielne DC neohúri iba tínedžerov

JAMA, ktorá zaplnila dieru po Milanovi (ne-recenzia na ne-festival)

Recenzia: Krvavá delikatesa

Recenzia: Divadelný Štvorec nedobehol ten filmový

Recenzia: Almodóvarove fragmenty nostalgie

Recenzia: Nočná mora každého rodiča

Recenzia: O stratách aj druhej šanci

Recenzia: Ako film pre deti Mohyla jednoznačne funguje

Recenzia: Keď návrat ku koreňom až tak nefunguje

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy