Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.02.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Na poli európskeho filmu sa objavil ďalší veľký talent. Je ním nenápadný tridsaťdeväťročný Francúz Xavier Legrand. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

RECENZIA Muzikál Cats je bezpohlavným filmovým peklom, ktoré si nezaslúži vidieť ani tvoja najhoršia expriateľka

Zdroj Zdroj: topky.sk     14.01.2020 (15:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Nie som ten typ človeka, ktorý si na začiatku nového roka dáva množstvo predsavzatí. Tentokrát som však urobil výnimku a povedal si, že prestanem fajčiť. Niekoľko dní sa mi to úspešne darilo, no potom som sa pristihol, ako po ceste z kinosály do svojho auta fajčím už tretiu cigaretu. A vlastne sa na seba vôbec nehnevám, bol som totiž na premiére filmovej verzie muzikálu Cats.

 

Nová hra približuje, aké je to utiecť pred vojnou z domova

Zdroj Zdroj: pravda.sk     28.08.2019 (14:00)     Sekcia kultura

Ako by vyzeral útek zo Slovenska, kde vypukla vojna, do cudzej krajiny približuje deťom a školákom divadelná hra Domov (kde je ten tvoj?).

 

Tisíckrát chcel utiecť na pláž. Nórsky zjazdársky šampión pre SME povedal, prečo víťazil

Zdroj Zdroj: sme.sk     30.01.2019 (15:17)     Sekcia kultura

Víťaziť sa dá len s istými hodnotami, hovorí Nór Aamodt.

 

Rusalka k storočnici SND

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.02.2020 (15:00)     Sekcia kultura

Recenzia inscenácie opery Antonína Dvořáka.

 

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

Zdroj Zdroj: sme.sk     09.08.2019 (12:31)     Sekcia kultura

Kráľovné zločinu neposielajte do kuchyne.

 

RECENZIA Slovenská autorka otvára knihou všetky Dvere: Ak miluješ cestovanie a fantáziu, je tu pre teba

Zdroj Zdroj: topky.sk     18.04.2019 (15:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - #Každý deň otvárame a zatvárame množstvo dverí, ktoré poznáme natoľko dobre, že im už nevenujeme žiadnu pozornosť. Keď však stojíme pred nejakými novými, vnímame ich často ako pomyselnú začarovanú bránu do Narnie či sveta, ktorý nám môže priniesť veľa nových skúseností, zážitkov a častokrát aj zábavy. Stačí len nabrať guráž a smelo zaklopať.

 

V inscenácii Tichá noc, tmavá noc zažijete SNP na vlastnej koži

Zdroj Zdroj: pravda.sk     29.02.2020 (08:00)     Sekcia kultura

Recenzia z Divadla Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene.

 

Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

Zdroj Zdroj: sme.sk     17.04.2019 (12:59)     Sekcia kultura

Film Láska medzi regálmi vás zohreje.

 

Recenzia: Prázdno v krásnom obale

Zdroj Zdroj: pravda.sk     03.05.2019 (11:00)     Sekcia kultura

Potoky šampanského, čiary koksu, blyštiace sa drahokamy, ohňostroje, sloboda, beztrestnosť.

 

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

Zdroj Zdroj: pravda.sk     19.02.2019 (07:00)     Sekcia kultura

Aké je to byť cudzincom vo vlastnom tele? Aké je to nenávidieť sa a zámerne si ubližovať? Aké je to byť terčom posmechu a nepochopenia?

Pozrite si Hluché dni

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

RECENZIA: Aj egomaniak je len človek, presviedčajú v SND

RECENZIA Priemerný Detektív Pikachu poteší každého fanúšika Pokémonov: Užijú si ho však aj ostatní?

Nič od toho nečakajte, je to slovenský film. Dráma Amnestie zhmotňuje dlhú frustráciu (recenzia)

Recenzia: Vedľajšie účinky bez silnejších následkov

Recenzia: Vyvoláva Trhlina zimomriavky či skôr nudu?

Recenzia: Nový Leví kráľ? Formálne úchvatné prázdno

Recenzia: Príbeh Rocketmana v kine neohúri ani neurazí

Vražda študenta, korupcia, zločin. Aký je film Ostrým nožom (recenzia)

Recenzia: S M/matkami je to ťažké...

RECENZIA: Juraj Kukura v Divadle Aréna hľadal Boha

Recenzia: Pomaľované vtáča - krásne stvárnenie zla

Recenzia: Hra o tebe, ktorý chceš byť sám sebou!

Recenzia: Superhrdina proti svojej vôli

Recenzia: Keď má diabol detskú tvár

Recenzia: Romeo, Júlia a Krstná mama

Recenzia: O čarovnom záchrancovi Dumbovi

Recenzia: Keď sa bezmocní začnú búriť

RECENZIA Smiech, stres aj nekonečné hádky: Prvotriedna komédia ti ukáže bláznivý svet za oponou

Recenzia: Fascinujúca sci-fi pre náročných

Recenzia: Dobrá smrť? Neľahká, ale dôstojná rozlúčka

Recenzia: Keď zostanú len nostalgia a nádej

Recenzia: Večne mladá moralita

Recenzia: Captain Marvel zostáva v tieni predchodcov

Recenzia: Yesterday? Svieži letný kinohit

Recenzia: Nech je svetlo! Oslava krásnej mužnosti

Recenzia: Krvavá delikatesa

Recenzia: Hollywoodsky portrét psychopata

Recenzia: Nádej umiera posledná

Recenzia: Shazam! z dielne DC neohúri iba tínedžerov

JAMA, ktorá zaplnila dieru po Milanovi (ne-recenzia na ne-festival)

Recenzia: Pod lampou je najväčšia tma

Recenzia: Nočná mora každého rodiča

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy