RECENZIA Shazam! je príjemným komiksovým osviežením: Užijú si ho hlavne tí, v ktorých stále drieme dieťa

Zdroj Zdroj: topky.sk     10.04.2019 (15:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Aj napriek tomu, že väčšina fanúšikov komiksových filmov si zafixovala apríl 2019 ako mesiac, kedy uvidíme vyvrcholenie MCU v podobe Avengers: Endgame, do kín prichádza aj novinka zo stajne DC a Warner Bros. V štúdiu si veľmi dobre uvedomujú, že celý ich prepojený filmový vesmír s názvom DC Extended Universe nedopadol najlepšie. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

On je romantik, ona racionálne dievča. Môžno uveriť ich romanci, ak sa skončí šťastne?

Zdroj Zdroj: sme.sk     08.07.2019 (16:23)     Sekcia kultura

Film Aj Slnko je hviezda je príjemným osviežením.

 

Recenzia: Shazam! z dielne DC neohúri iba tínedžerov

Zdroj Zdroj: pravda.sk     17.04.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Aj keď vyšší filozofický presah od Shazama! čakať nemožno, úplne stačí jeho príjemná a odľahčená atmosféra, ktorá prekvapivo nenudí, naopak, umne graduje.

 

Filmové premiéry: Akčný Shazam! aj česká komédia Teroristka

Zdroj Zdroj: pravda.sk     04.04.2019 (07:00)     Sekcia kultura

Od štvrtka, 4. marca, si môžete v slovenských kinách pozrieť akčnú fantasy Shazam!, českú komédiu Teroristka či dobrodružný film Mohyla o Štefánikovi.

 

Recenzia: Všetci to vedia? Obrovské sklamanie a nuda

Zdroj Zdroj: pravda.sk     29.05.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Tak ako sa stráca humor z opakovaného vtipu, stráca sa aj sila drám, v ktorých sa omieľa stále jeden a ten istý motív. Je to aj prípad snímky iránskeho režiséra Asghara Farhadiho Všetci to vedia.

 

RECENZIA Filmový Aladin je vizuálne aj príbehovo skvelou jazdou, ktorú si užijú aj milovníci kresleného originálu

Zdroj Zdroj: topky.sk     30.05.2019 (16:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Hrané verzie starých známych kreslených či animovaných príbehov od štúdia Disney by sme mohli pomenovať úspechom. Popoluška či Kráska a zviera hravo v kinách zarobili miliardu a predstavitelia štúdia sa tak rýchlo pustili do práce na ďalších remakeoch. Najnovším z nich je Aladin, ktorý momentálne zobral útokom domáce i zahraničné kiná. Ako však obstál?

 

RECENZIA Priemerný Detektív Pikachu poteší každého fanúšika Pokémonov: Užijú si ho však aj ostatní?

Zdroj Zdroj: topky.sk     22.05.2019 (15:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Osobne som ešte zažil tú éru, kedy sme si ako deti nemohli nechať ujsť nový diel populárneho seriálu Pokémon. Na škole sa vo veľkom menili kartičky týchto roztomilých postavičiek a úprimne, na chvíľu som podľahol aj obrovskému šialenstvu okolo mobilnej hry Pokémon Go. Vysoké očakávania pred úplne prvým celovečerným hraným filmom boli teda na mieste. Poďme sa pozrieť na to, ako to dopadlo.

 

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Shazam! a Teroristka

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     04.04.2019 (08:42)     Sekcia kultura

Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry.

 

Alexandrovci v Žiline vo väčšom priestore a open air

Zdroj Zdroj: topky.sk     11.04.2019 (19:00)     Sekcia kultura

Štart turné Alexandrovci na Slovensku 2019 sa nezadržateľne blíži a záujem divákov o toto podujatie dokazuje, že tento ruský súbor má stále výnimočné postavenie v našej krajine. Aj z tohto dôvodu sa koncert v Žiline presúva do väčšieho priestoru a diváci po Dubňom si ho 28. mája 2019 užijú na futbalovom štadióne MŠK Žilina.

 

Recenzia: Ženy. Život. Sloboda

Zdroj Zdroj: pravda.sk     14.03.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Ako sa z úspešnej, stále usmiatej, milej a priateľskej právničky stane vojačka, ktorá sa nebojí vziať do rúk samopal a bez váhania stlačiť spúšť? Čoho všetkého je schopný zlomený človek?

 

One day Jazz otvorí trojica Valihora – Hodek - Dave

Zdroj Zdroj: pravda.sk     12.11.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Diváci v piatich mestách si užijú desať dní dobrej hudby.

RECENZIA Jesse Pinkman na ceste za slobodou: El Camino je filmovou lahôdkou pre každého fanúšika Breaking Bad

RECENZIA Epické vyvrcholenie celej ságy: Avengers: Endgame plní sny každému fanúšikovi komiksov od Marvelu

RECENZIA Ľadové kráľovstvo 2 je vizuálne nádherným pokračovaním skvelého príbehu: Chýba mu však to najdôležitejšie

RECENZIA Bohmi opovrhovaná, smrteľníkmi milovaná: Napínavý epos o mocnej Kirké nebudeš chcieť pustiť z ruky

Prečo Východoslovák stále používa príslovku stále nesprávne?

RECENZIA Spider-Man na výlete v Európe: Svieže pokračovanie ti ukáže, ako vyzerá svet po Avengers: Endgame

PREHNAL TO: Krstil dieťa zvláštnym spôsobom, šetrí ho polícia i cirkev

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

Recenzia: Prázdno v krásnom obale

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

RECENZIA: Aj egomaniak je len človek, presviedčajú v SND

Alanis Morissette čaká tretie dieťa, zverejnila fotografiu na sociálnej sieti

Nič od toho nečakajte, je to slovenský film. Dráma Amnestie zhmotňuje dlhú frustráciu (recenzia)

Recenzia: Vedľajšie účinky bez silnejších následkov

Recenzia: Nový Leví kráľ? Formálne úchvatné prázdno

Recenzia: Vyvoláva Trhlina zimomriavky či skôr nudu?

Recenzia: Príbeh Rocketmana v kine neohúri ani neurazí

Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Vražda študenta, korupcia, zločin. Aký je film Ostrým nožom (recenzia)

Recenzia: S M/matkami je to ťažké...

RECENZIA: Juraj Kukura v Divadle Aréna hľadal Boha

Recenzia: Hra o tebe, ktorý chceš byť sám sebou!

Recenzia: Pomaľované vtáča - krásne stvárnenie zla

Recenzia: Keď má diabol detskú tvár

Recenzia: Superhrdina proti svojej vôli

Recenzia: Romeo, Júlia a Krstná mama

Recenzia: Keď sa bezmocní začnú búriť

Recenzia: O čarovnom záchrancovi Dumbovi

Recenzia: Fascinujúca sci-fi pre náročných

Knižný šperk Stále ťa mať

Recenzia: Dobrá smrť? Neľahká, ale dôstojná rozlúčka

Recenzia: Keď zostanú len nostalgia a nádej

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza11:40 Kobra 11

 

Jednotka12:00 Správy RTVS

 

Dvojka11:55 Živá panoráma

 

JOJ12:00 NOVINY O 12:00

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy