Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

Zdroj Zdroj: sme.sk     17.04.2019 (12:59)     Sekcia kultura

Film Láska medzi regálmi vás zohreje. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Je psychiater, a predsa dostal lekciu. Irvin Yalom sa zveril s bolesťou zo smrti manželky

Zdroj Zdroj: sme.sk     02.04.2020 (18:20)     Sekcia kultura

Prežil mesiace v temnotách.

 

Recenzia: Palárikov Drotár dovidel do budúcnosti

Zdroj Zdroj: pravda.sk     29.05.2019 (16:00)     Sekcia kultura

Ak dramaturgia divadla siahne po domácej klasike, má to dôvod. Hoci v Divadle Andreja Bagara do Palárikovho Drotára veľa nezasahovali, divák si našiel dostatok narážok na nedostatky dneška.

 

Recenzia: Lásku možno nájsť medzi regálmi aj riadkami

Zdroj Zdroj: pravda.sk     18.04.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Sú filmy, ktoré doznievajú vnútri diváka ešte dlho po projekcii. Jedným z nich je aj lyrická dráma Láska medzi regálmi nemeckého režiséra Thomasa Stubera Láska medzi regálmi.

 

VIDEO Majk Spirit: Zo zlyhaní sa dá oveľa lepšie poučiť ako z úspechov

Zdroj Zdroj: pravda.sk     30.03.2019 (10:00)     Sekcia kultura

Majk Spirit hovorí nielen o vlastných koncertoch, ale aj o zrušenom vystúpení americkej raperky Nicki Minaj či o tom, akú najväčšiu lekciu dostal od života.

 

Múzeum dizajnu: Modranskí šuhaji boli bratia, čo sa zaľúbili do hliny

Zdroj Zdroj: dennikn.sk     28.01.2019 (09:30)     Sekcia kultura

Marián a Ivan Polonskí sa navzájom oslovovali „šuhaj“ a spoločnú mali aj lásku ku keramike. Kým staršiemu Mariánovi sa zjavila rýchlo, mladší Ivan sa k nej dostal zložitejšou cestou

 

RECENZIA Filmový Aladin je vizuálne aj príbehovo skvelou jazdou, ktorú si užijú aj milovníci kresleného originálu

Zdroj Zdroj: topky.sk     30.05.2019 (16:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Hrané verzie starých známych kreslených či animovaných príbehov od štúdia Disney by sme mohli pomenovať úspechom. Popoluška či Kráska a zviera hravo v kinách zarobili miliardu a predstavitelia štúdia sa tak rýchlo pustili do práce na ďalších remakeoch. Najnovším z nich je Aladin, ktorý momentálne zobral útokom domáce i zahraničné kiná. Ako však obstál?

 

Indiana Jones umeleckého sveta našiel ukradnutého Picassa

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     26.03.2019 (12:16)     Sekcia kultura

Arthur Brand, prezývaný aj Indiana Jones umeleckého sveta, sa podaril ďalší úspech. Našiel maľbu Picassa v hodnote 25 miliónov eur s názvom Portrét Dory Maar.

 

Medzinárodný deň darovania kníh vyjadruje lásku k čítaniu

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     14.02.2019 (06:05)     Sekcia kultura

Ilustračná snímka.

 

Na letákoch z novembra '89 sa objavil text piesne Sľúbili sme si lásku

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     09.11.2019 (11:04)     Sekcia kultura

ilustračná snímka

 

Denis Côté a Antológia mesta duchov

Zdroj Zdroj: sme.sk     13.12.2019 (15:15)     Sekcia kultura

Artoví filmári potrebujú lásku.

Rusalka k storočnici SND

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

Za lásku platíme privysokú cenu. Vyvinuli novú zoznamovaciu aplikáciu, funguje na Netflixe

Edita Gruberová sa lúčila ako kráľovná

Z jednej závislosti do druhej. Kanadská komička vymenila drogy za obsedantnú lásku

V inscenácii Tichá noc, tmavá noc zažijete SNP na vlastnej koži

Pätnásť rokov nevyšla z bytu von. Nezabránilo jej to intenzívne precítiť život, lásku aj smrť

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

Pozrite si Hluché dni

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

Recenzia: Prázdno v krásnom obale

RECENZIA: Aj egomaniak je len človek, presviedčajú v SND

Keď si muž myslí, že stratenú lásku mu vráti násilie. Film Striedavá starostlivosť je bez ilúzií

Sľúbili sme si pravdu a lásku, musíme si to pripomínať. Konvergencie slávia dve veľké výročia

Recenzia: Vedľajšie účinky bez silnejších následkov

Nič od toho nečakajte, je to slovenský film. Dráma Amnestie zhmotňuje dlhú frustráciu (recenzia)

Lásku slečny Eliotovej budú herci nacvičovať v ochranných štítoch

Fidelio: Ako politického väzňa zachráni láska

Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Recenzia: Vyvoláva Trhlina zimomriavky či skôr nudu?

Recenzia: Nový Leví kráľ? Formálne úchvatné prázdno

Recenzia: Príbeh Rocketmana v kine neohúri ani neurazí

Vražda študenta, korupcia, zločin. Aký je film Ostrým nožom (recenzia)

Recenzia: S M/matkami je to ťažké...

Organizácia práce slávi 100 rokov, pripomenie bezpečnosť pri práci

Paolo Cognetti: Manuál pre úspešné dievčatá

RECENZIA: Juraj Kukura v Divadle Aréna hľadal Boha

Zamilovali ste sa? To môže byť vážne

Recenzia: Pomaľované vtáča - krásne stvárnenie zla

Recenzia: Keď má diabol detskú tvár

Recenzia: Hra o tebe, ktorý chceš byť sám sebou!

Recenzia: Superhrdina proti svojej vôli

Matthias a Maxime: Vyjadriť lásku a riskovať priateľstvo

Recenzia: O čarovnom záchrancovi Dumbovi

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy