RECENZIA Epické vyvrcholenie celej ságy: Avengers: Endgame plní sny každému fanúšikovi komiksov od Marvelu

Zdroj Zdroj: topky.sk     26.04.2019 (16:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Cesta trvajúca 11 rokov, počas ktorých sme dostali 21 previazaných komiksových filmov, je na konci. Marvel, spoločnosť, ktorá stála na začiatku milénia na pokraji krachu, sa vypracovala po pozície továrne na sny. Filmová divízia vytvorila fungujúci (uč sa, DC) vesmír a zároveň najziskovejšiu franšízu v histórii kinematografie. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Film Avengers: Endgame sa stal najvýnosnejším filmom všetkých čias

Zdroj Zdroj: sme.sk     21.07.2019 (20:42)     Sekcia kultura

Avengers: Endgame zarobil už 2,79 miliardy dolárov.

 

Film Avengers: Endgame láme rekordy

Zdroj Zdroj: pravda.sk     29.04.2019 (15:41)     Sekcia kultura

Superhrdinský film Avengers: Endgame zaznamenal rekord, keď počas otváracieho víkendu celosvetovo utŕžil vyše 1,2 miliardy dolárov.

 

RECENZIA Shazam! je príjemným komiksovým osviežením: Užijú si ho hlavne tí, v ktorých stále drieme dieťa

Zdroj Zdroj: topky.sk     10.04.2019 (15:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Aj napriek tomu, že väčšina fanúšikov komiksových filmov si zafixovala apríl 2019 ako mesiac, kedy uvidíme vyvrcholenie MCU v podobe Avengers: Endgame, do kín prichádza aj novinka zo stajne DC a Warner Bros. V štúdiu si veľmi dobre uvedomujú, že celý ich prepojený filmový vesmír s názvom DC Extended Universe nedopadol najlepšie.

 

Avengers: Endgame trhá rekordy, ale urobil dve obrovské chyby

Zdroj Zdroj: dennikn.sk     05.05.2019 (07:06)     Sekcia kultura

Najväčšia superhrdinská sága vrcholí obrovským triumfom. Film Avengers: Endgame za týždeň od premiéry vyniesol na tržbách vyše 1,6 miliardy dolárov, pokoril množstvo ďalších rekordov a má našliapnuté stať sa najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias. Toto je stručný sprievodca košatým príbehom pre zorientovaných divákov.

 

RECENZIA Spider-Man na výlete v Európe: Svieže pokračovanie ti ukáže, ako vyzerá svet po Avengers: Endgame

Zdroj Zdroj: topky.sk     08.07.2019 (14:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - #Spider-Man je dlhodobo jednou z najobľúbenejších komiksových postáv od Marvelu. Mohol za to hlavne veľký úspech pôvodnej trilógie od Sama Raimiho (2002-2007). Posledná časť bola síce kasovo najúspešnejšia, no diváci nešetrili kritikou, takže od ďalšieho pokračovania sa upustilo a štúdio Sony sa rozhodlo pre reštart. The Amazing Spider-Man bol síce vizuálne skvelý, no príbeh poriadne škrípal a tak sa práva na sfilmovanie čiastočne vrátili pod Marvel, ktorý ho konečne mohol zaradiť do MCU.

 

Filmové premiéry: Avengers: Endgame aj portrét Silvia Berlusconiho

Zdroj Zdroj: pravda.sk     25.04.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Od štvrtka 25. apríla si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť dlhoočakávanú marvelovku Avengers: Engame, nový film Paola Sorrentina Oni a Silvio.

 

Rekordní Avengers zmierujú sci-fi s fantasy a svet bieleho muža s tým dnešným

Zdroj Zdroj: dennikn.sk     05.05.2019 (15:39)     Sekcia kultura

Avengers: Endgame naplnil očakávania tvorcov a už sa zaradil medzi najnavštevovanejšie filmy v histórii. V stávke boli stovky miliónov dolárov, preto ide o vybrúsený klenot, najsľubnejší koncový produkt jedného z najrozvinutejších priemyslov na tejto planéte. Skrátka niečo ako klonovaná ovca. Pozrime sa na ňu teda bližšie, čo sa nezaobíde bez spojlerov. Film bezprostredne nadväzuje na Avengers: Infinity War. Je to […]

 

Komiksový film? Nie! Avengers: Endgame

Zdroj Zdroj: sme.sk     13.06.2019 (11:11)     Sekcia kultura

Čo je Marvel Cinematic Universe ?

 

Avengers: Endgame je ohromujúci záver plný skvelých vyvrcholení

Zdroj Zdroj: sme.sk     25.04.2019 (01:00)     Sekcia kultura

Budete prekvapení, dojatí aj ohúrení.

 

Posledný diel série Avengers už zarobil viac ako Titanic

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.05.2019 (14:00)     Sekcia kultura

Vyvrcholenie filmovej série o tíme superhrdinov Avengers už predstihlo film Titanic a posunulo sa na druhú priečku v historickom rebríčku filmov podľa absolútnych tržieb za vstupenky.

Najdlhšia marvelovka je v kinách už o mesiac. Zistite, kto pomstí mŕtvych superhrdinov

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Nikdy neodvracaj zrak a Avengers: Endgame

Iron Man je najlepší hrdina, Thanos zase najlepší zloduch

Nezabiješ, nezosmilníš, nevyzradíš dej. Čo je otravnejšie? Spoilery či háklivosť na spoilery?

V spore o Spider-Mana zaváži aj tlak zo strany fanúšikov

Recenzia: Krvavá delikatesa

Z očí im zmizne iskra aj potrebný výraz. Digitálne omladzovanie hercov má nečakané rozmery

Jon Snow sa opäť stretne s Robbom Starkom. Vo svete Marvelu

Úspech a plány Marvelu

Vydražili jeden z prvých výtlačkov knižnej ságy Harry Potter, vzácny kus má dve chyby

Na festival prišili Batman, Deadpool či Gamora. Fanúšikovia na festivale Comic-Con (foto)

Psychóza, provokácia a brutalita: Joker je hereckým koncertom Joaquina Phoenixa, ktorý nastavuje zrkadlo dnešnej spoločnosti

Z Bratislavy po Dunaji až do Palestíny. Pozrite si prvé zábery filmu Pentcho: Príbeh parníka

Tvorca filmovej ságy Hviezdne vojny George Lucas má 75 rokov

Peter Macsovszky: Breviár pre posledných psychológov

Podľa Rezníka mu oblek nesadol. Moderátor šou Najväčší Slovák Štefan Chrappa projektu verí

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

Recenzia: Prázdno v krásnom obale

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

RECENZIA: Aj egomaniak je len človek, presviedčajú v SND

Oheň nás spasí. Novinka od autorky hitov Labyrint, Hrobka, či Citadela

Recenzia: Vedľajšie účinky bez silnejších následkov

Tichý zabijak kostí: Pri osteoporóze je kľúčové predchádzať pádom

Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Recenzia: Nový Leví kráľ? Formálne úchvatné prázdno

Recenzia: Príbeh Rocketmana v kine neohúri ani neurazí

Recenzia: Vyvoláva Trhlina zimomriavky či skôr nudu?

The Rolling Stones sú plní síl. Fanúšikom prinesú nový album

Pre deti sa má písať ľahučko a veselo, hovorí prekladateľka

Vražda študenta, korupcia, zločin. Aký je film Ostrým nožom (recenzia)

Recenzia: S M/matkami je to ťažké...

RECENZIA: Juraj Kukura v Divadle Aréna hľadal Boha

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza06:00 Teleráno

 

Jednotka07:30 Ranné správy RTVS

 

Dvojka08:00 Živá panoráma

 

JOJ06:15 RANNÉ NOVINY

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy