RECENZIA Epické vyvrcholenie celej ságy: Avengers: Endgame plní sny každému fanúšikovi komiksov od Marvelu

Zdroj Zdroj: topky.sk     26.04.2019 (16:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Cesta trvajúca 11 rokov, počas ktorých sme dostali 21 previazaných komiksových filmov, je na konci. Marvel, spoločnosť, ktorá stála na začiatku milénia na pokraji krachu, sa vypracovala po pozície továrne na sny. Filmová divízia vytvorila fungujúci (uč sa, DC) vesmír a zároveň najziskovejšiu franšízu v histórii kinematografie. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Film Avengers: Endgame sa stal najvýnosnejším filmom všetkých čias

Zdroj Zdroj: sme.sk     21.07.2019 (20:42)     Sekcia kultura

Avengers: Endgame zarobil už 2,79 miliardy dolárov.

 

Film Avengers: Endgame láme rekordy

Zdroj Zdroj: pravda.sk     29.04.2019 (15:41)     Sekcia kultura

Superhrdinský film Avengers: Endgame zaznamenal rekord, keď počas otváracieho víkendu celosvetovo utŕžil vyše 1,2 miliardy dolárov.

 

RECENZIA Shazam! je príjemným komiksovým osviežením: Užijú si ho hlavne tí, v ktorých stále drieme dieťa

Zdroj Zdroj: topky.sk     10.04.2019 (15:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Aj napriek tomu, že väčšina fanúšikov komiksových filmov si zafixovala apríl 2019 ako mesiac, kedy uvidíme vyvrcholenie MCU v podobe Avengers: Endgame, do kín prichádza aj novinka zo stajne DC a Warner Bros. V štúdiu si veľmi dobre uvedomujú, že celý ich prepojený filmový vesmír s názvom DC Extended Universe nedopadol najlepšie.

 

Avengers: Endgame trhá rekordy, ale urobil dve obrovské chyby

Zdroj Zdroj: dennikn.sk     05.05.2019 (07:06)     Sekcia kultura

Najväčšia superhrdinská sága vrcholí obrovským triumfom. Film Avengers: Endgame za týždeň od premiéry vyniesol na tržbách vyše 1,6 miliardy dolárov, pokoril množstvo ďalších rekordov a má našliapnuté stať sa najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias. Toto je stručný sprievodca košatým príbehom pre zorientovaných divákov.

 

RECENZIA Spider-Man na výlete v Európe: Svieže pokračovanie ti ukáže, ako vyzerá svet po Avengers: Endgame

Zdroj Zdroj: topky.sk     08.07.2019 (14:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - #Spider-Man je dlhodobo jednou z najobľúbenejších komiksových postáv od Marvelu. Mohol za to hlavne veľký úspech pôvodnej trilógie od Sama Raimiho (2002-2007). Posledná časť bola síce kasovo najúspešnejšia, no diváci nešetrili kritikou, takže od ďalšieho pokračovania sa upustilo a štúdio Sony sa rozhodlo pre reštart. The Amazing Spider-Man bol síce vizuálne skvelý, no príbeh poriadne škrípal a tak sa práva na sfilmovanie čiastočne vrátili pod Marvel, ktorý ho konečne mohol zaradiť do MCU.

 

Filmové premiéry: Avengers: Endgame aj portrét Silvia Berlusconiho

Zdroj Zdroj: pravda.sk     25.04.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Od štvrtka 25. apríla si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť dlhoočakávanú marvelovku Avengers: Engame, nový film Paola Sorrentina Oni a Silvio.

 

Rekordní Avengers zmierujú sci-fi s fantasy a svet bieleho muža s tým dnešným

Zdroj Zdroj: dennikn.sk     05.05.2019 (15:39)     Sekcia kultura

Avengers: Endgame naplnil očakávania tvorcov a už sa zaradil medzi najnavštevovanejšie filmy v histórii. V stávke boli stovky miliónov dolárov, preto ide o vybrúsený klenot, najsľubnejší koncový produkt jedného z najrozvinutejších priemyslov na tejto planéte. Skrátka niečo ako klonovaná ovca. Pozrime sa na ňu teda bližšie, čo sa nezaobíde bez spojlerov. Film bezprostredne nadväzuje na Avengers: Infinity War. Je to […]

 

Komiksový film? Nie! Avengers: Endgame

Zdroj Zdroj: sme.sk     13.06.2019 (11:11)     Sekcia kultura

Čo je Marvel Cinematic Universe ?

 

Návštevnosť slovenských kín vlani stúpla

Zdroj Zdroj: pravda.sk     19.02.2020 (12:00)     Sekcia kultura

Najviac ľudí si v kinách pozrelo na Avengers: Endgame.

 

Avengers: Endgame je ohromujúci záver plný skvelých vyvrcholení

Zdroj Zdroj: sme.sk     25.04.2019 (01:00)     Sekcia kultura

Budete prekvapení, dojatí aj ohúrení.

Posledný diel série Avengers už zarobil viac ako Titanic

Najdlhšia marvelovka je v kinách už o mesiac. Zistite, kto pomstí mŕtvych superhrdinov

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Nikdy neodvracaj zrak a Avengers: Endgame

Iron Man je najlepší hrdina, Thanos zase najlepší zloduch

Nezabiješ, nezosmilníš, nevyzradíš dej. Čo je otravnejšie? Spoilery či háklivosť na spoilery?

V spore o Spider-Mana zaváži aj tlak zo strany fanúšikov

Recenzia: Krvavá delikatesa

VIDEO Pred rokom Slováci ovládli internet svojim superhrdinským filmom: Teraz prichádza pokračovanie, ktoré musíš vidieť

Z očí im zmizne iskra aj potrebný výraz. Digitálne omladzovanie hercov má nečakané rozmery

Jon Snow sa opäť stretne s Robbom Starkom. Vo svete Marvelu

Úspech a plány Marvelu

RECENZIA Šialená Harley Quinn dostala vlastný film bez Jokera: Skvelý vizuál doslova zabíja hlúpy scenár

Vydražili jeden z prvých výtlačkov knižnej ságy Harry Potter, vzácny kus má dve chyby

Wow! Toto vyzerá na nový filmový hit. A nebude od Marvelu...

Prepáč Arnold! Prekliaty Terminátor už naozaj patrí do starého železa

Aký bude film o Black Widow z Avengers? Pozrite si prvý trailer

Na festival prišili Batman, Deadpool či Gamora. Fanúšikovia na festivale Comic-Con (foto)

VIDEO Priprav sa na veľký filmový maratón: HBO prinesie na tvoju obrazovku 17 filmov zo sveta Marvelu

Star Wars je, zdá sa, na konci

Filmová séria Star Wars ide do finále (fotogaléria)

RECENZIA Príbeh Star Wars je na konci: Vzostup Skywalkera však fanúšikov viac nahnevá ako poteší

Kiná v decembri ovládne epické finále Star Wars: Tešiť sa však môžeš aj na nové Jumanji či vynikajúceho Parazita

Komiksoví fanúšikovia sa majú na čo tešiť: V roku 2020 preskúmame skryté zákutia MCU a dočkáme sa aj pokračovania Venoma

Párový terapeut z Nórska odporúča každému rozchod. Zabáva celú krajinu

Psychóza, provokácia a brutalita: Joker je hereckým koncertom Joaquina Phoenixa, ktorý nastavuje zrkadlo dnešnej spoločnosti

Tvorca filmovej ságy Hviezdne vojny George Lucas má 75 rokov

Rusalka k storočnici SND

Z Bratislavy po Dunaji až do Palestíny. Pozrite si prvé zábery filmu Pentcho: Príbeh parníka

Peter Macsovszky: Breviár pre posledných psychológov

Podľa Rezníka mu oblek nesadol. Moderátor šou Najväčší Slovák Štefan Chrappa projektu verí

VIDEO Takto má vyzerať skvelý trailer: Black Widow sa vo svojej sólovke postaví voči všemocnému Taskmasterovi

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

Prišiel čas na hrubé knihy a knižné ságy

V inscenácii Tichá noc, tmavá noc zažijete SNP na vlastnej koži

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy