RECENZIA Spider-Man na výlete v Európe: Svieže pokračovanie ti ukáže, ako vyzerá svet po Avengers: Endgame

Zdroj Zdroj: topky.sk     08.07.2019 (14:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - #Spider-Man je dlhodobo jednou z najobľúbenejších komiksových postáv od Marvelu. Mohol za to hlavne veľký úspech pôvodnej trilógie od Sama Raimiho (2002-2007). Posledná časť bola síce kasovo najúspešnejšia, no diváci nešetrili kritikou, takže od ďalšieho pokračovania sa upustilo a štúdio Sony sa rozhodlo pre reštart. The Amazing Spider-Man bol síce vizuálne skvelý, no príbeh poriadne škrípal a tak sa práva na sfilmovanie čiastočne vrátili pod Marvel, ktorý ho konečne mohol zaradiť do MCU. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

V spore o Spider-Mana zaváži aj tlak zo strany fanúšikov

Zdroj Zdroj: pravda.sk     31.08.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Vyzerá to tak, že po veľkolepom finále Avengers: Endgame sa marvelovskí superhrdinovia budú musieť rozlúčiť s ďalším členom svojho tímu, pavúčím mužom Spider-Manom (Tom Holland).

 

Film Avengers: Endgame sa stal najvýnosnejším filmom všetkých čias

Zdroj Zdroj: sme.sk     21.07.2019 (20:42)     Sekcia kultura

Avengers: Endgame zarobil už 2,79 miliardy dolárov.

 

Film Avengers: Endgame láme rekordy

Zdroj Zdroj: pravda.sk     29.04.2019 (15:41)     Sekcia kultura

Superhrdinský film Avengers: Endgame zaznamenal rekord, keď počas otváracieho víkendu celosvetovo utŕžil vyše 1,2 miliardy dolárov.

 

Avengers: Endgame trhá rekordy, ale urobil dve obrovské chyby

Zdroj Zdroj: dennikn.sk     05.05.2019 (07:06)     Sekcia kultura

Najväčšia superhrdinská sága vrcholí obrovským triumfom. Film Avengers: Endgame za týždeň od premiéry vyniesol na tržbách vyše 1,6 miliardy dolárov, pokoril množstvo ďalších rekordov a má našliapnuté stať sa najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias. Toto je stručný sprievodca košatým príbehom pre zorientovaných divákov.

 

Rekordní Avengers zmierujú sci-fi s fantasy a svet bieleho muža s tým dnešným

Zdroj Zdroj: dennikn.sk     05.05.2019 (15:39)     Sekcia kultura

Avengers: Endgame naplnil očakávania tvorcov a už sa zaradil medzi najnavštevovanejšie filmy v histórii. V stávke boli stovky miliónov dolárov, preto ide o vybrúsený klenot, najsľubnejší koncový produkt jedného z najrozvinutejších priemyslov na tejto planéte. Skrátka niečo ako klonovaná ovca. Pozrime sa na ňu teda bližšie, čo sa nezaobíde bez spojlerov. Film bezprostredne nadväzuje na Avengers: Infinity War. Je to […]

 

Filmové premiéry: Avengers: Endgame aj portrét Silvia Berlusconiho

Zdroj Zdroj: pravda.sk     25.04.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Od štvrtka 25. apríla si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť dlhoočakávanú marvelovku Avengers: Engame, nový film Paola Sorrentina Oni a Silvio.

 

Komiksový film? Nie! Avengers: Endgame

Zdroj Zdroj: sme.sk     13.06.2019 (11:11)     Sekcia kultura

Čo je Marvel Cinematic Universe ?

 

RECENZIA Epické vyvrcholenie celej ságy: Avengers: Endgame plní sny každému fanúšikovi komiksov od Marvelu

Zdroj Zdroj: topky.sk     26.04.2019 (16:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Cesta trvajúca 11 rokov, počas ktorých sme dostali 21 previazaných komiksových filmov, je na konci. Marvel, spoločnosť, ktorá stála na začiatku milénia na pokraji krachu, sa vypracovala po pozície továrne na sny. Filmová divízia vytvorila fungujúci (uč sa, DC) vesmír a zároveň najziskovejšiu franšízu v histórii kinematografie.

 

Avengers: Endgame je ohromujúci záver plný skvelých vyvrcholení

Zdroj Zdroj: sme.sk     25.04.2019 (01:00)     Sekcia kultura

Budete prekvapení, dojatí aj ohúrení.

 

Najdlhšia marvelovka je v kinách už o mesiac. Zistite, kto pomstí mŕtvych superhrdinov

Zdroj Zdroj: sme.sk     27.03.2019 (10:51)     Sekcia kultura

Avengers: Endgame sa priblíži k Titanicu

RECENZIA Shazam! je príjemným komiksovým osviežením: Užijú si ho hlavne tí, v ktorých stále drieme dieťa

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Nikdy neodvracaj zrak a Avengers: Endgame

Iron Man je najlepší hrdina, Thanos zase najlepší zloduch

Nezabiješ, nezosmilníš, nevyzradíš dej. Čo je otravnejšie? Spoilery či háklivosť na spoilery?

RECENZIA Smiech, stres aj nekonečné hádky: Prvotriedna komédia ti ukáže bláznivý svet za oponou

Posledný diel série Avengers už zarobil viac ako Titanic

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

RECENZIA Toy Story 4 ťa vezme naspäť do detstva: Nádherná animácia a skvelý príbeh ťa citovo vyžmýkajú a ty to budeš milovať

Recenzia: Nočná mora každého rodiča

Recenzia: Yesterday? Svieži letný kinohit

Takto vyzerá pokračovanie Perinbaby! Vonku je prvý trailer

Zbohom, Spider-Man. Marvel prišiel o práva na obľúbeného superhrdinu

Jaroslava Blažková: Nylonový mesiac

Dvojka uvedie pokračovanie večerníčka Mláďatá

Rómovia zaplnili priestory Stredoslovenskej galérie

Najpolitickejší z komiksových filmov. Nový Spider-Man komentuje súčasnosť trefnejšie ako artové filmy

Zomrel americký oscarový scenárista Alvin Sargent

Slovenská stopa v novom Spider-Manovi? Slnko Marcely Laiferovej!

Babča Kardošová: Traja kamoši a fakticky fantastický svet

Čo zachrániť. Svet alebo sieť?

Milovníci psíkov, pozor: Pokračovanie filmu Psia duša prichádza do kín

Asociácia producentov vyhlásila za film roka Zelenú knihu

Neil Gaiman: Nikdekoľvek

Koniec jednej éry! Pozrite si trailer k posledným Hviezdnym vojnám

Nezničiteľný Arnie je znova späť! Dočká sa svet poriadneho Terminátora?

Ekológia, fanatizmus, identita, ľudské práva. Festival Jeden svet

Festival Jeden svet vyhrali Hluché dni

RTVS avizuje cyklus V dobrej spoločnosti, ukáže výnimočné osobnosti

Marec v Carlton Savoy Art Gallery

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

Potvorobijci 2 - Dobro, aj družstvo

RTVS uvedie pokračovanie večerníčkového seriálu Mláďatá

RTVS odvysiela pokračovanie série Spýtaj sa vašich

Komunizmus pošramotil všetkých, ale aj vzbura v Leopoldove mala svojho Jánošíka

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza13:45 FARMA

 

Jednotka13:55 Folklorika

 

Dvojka13:20 Veľké ľúbostné príbehy: 1900-1918 Belle epoque 1/5

 

JOJ12:50 Doktori II. 11,12

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy