Recenzia: Romeo, Júlia a Krstná mama

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.07.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Letné shakespearovské slávnosti, odohrávajúce sa na Bratislavskom hrade, sa už pevne zakorenili do zostavy najlákavejších prázdninových podujatí hlavného mesta. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Shakespeare na hrade: Dve komédie, dve tragédie

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.06.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Rómeo a Júlia, najväčšia ľúbostná tragédia všetkých čias, otvorí 5. júla tohtoročné Letné shakespearovské slávnosti.

 

Hartl a Schumerová: Romea a Júliu si urobíme po svojom

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.07.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Romeo a Júlia zomreli mladí, ale sú večne živí. V každej inscenácii majú inú tvár a trocha inak sa napĺňa ich osud.

 

FOTO: Časopis Nota bene pokrstil kalendár

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     07.10.2019 (18:35)     Sekcia kultura

Na snímke zľava predajca časopisu Nota Bene Peter Šušula, krstná mama kalendára moderátorka a herečka Katarína Brichtová, predavačka z Budapešti Mária Csurika, šéfredaktorka časopisu Sandra Pazman Tordová počas uvedenia nového ...

 

Julia Dahl: Neviditeľné mesto

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.05.2019 (05:00)     Sekcia kultura

Pár mesiacov po tom, ako sa Rebeka narodila, ju jej mama, chasidská Židovka z Brooklynu, opustila a vrátila sa k svojmu náboženstvu.

 

Nepotrebovala slávu. Julia Roberts po úspechu filmu Pretty Woman plakala

Zdroj Zdroj: sme.sk     25.09.2019 (15:33)     Sekcia kultura

Joelovi Schumacherovi sa jej obsadenie v Hráčoch so smrťou oplatilo.

 

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

Zdroj Zdroj: sme.sk     09.08.2019 (12:31)     Sekcia kultura

Kráľovné zločinu neposielajte do kuchyne.

 

Slovo mama stojí za trochu bolesti, zhodujú sa mamy-reumatičky

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     16.02.2019 (10:23)     Sekcia kultura

Ilustračná snímka.

 

Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

Zdroj Zdroj: sme.sk     17.04.2019 (12:59)     Sekcia kultura

Film Láska medzi regálmi vás zohreje.

 

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

Zdroj Zdroj: pravda.sk     19.02.2019 (07:00)     Sekcia kultura

Aké je to byť cudzincom vo vlastnom tele? Aké je to nenávidieť sa a zámerne si ubližovať? Aké je to byť terčom posmechu a nepochopenia?

 

Recenzia: Prázdno v krásnom obale

Zdroj Zdroj: pravda.sk     03.05.2019 (11:00)     Sekcia kultura

Potoky šampanského, čiary koksu, blyštiace sa drahokamy, ohňostroje, sloboda, beztrestnosť.

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

RECENZIA: Aj egomaniak je len človek, presviedčajú v SND

Recenzia: Vedľajšie účinky bez silnejších následkov

Divadlo: Koľko farieb môže mať tma

Claire Messud: Dievča v plameňoch

Recenzia: Nový Leví kráľ? Formálne úchvatné prázdno

Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Recenzia: Príbeh Rocketmana v kine neohúri ani neurazí

Recenzia: Vyvoláva Trhlina zimomriavky či skôr nudu?

Vražda študenta, korupcia, zločin. Aký je film Ostrým nožom (recenzia)

Recenzia: S M/matkami je to ťažké...

RECENZIA: Juraj Kukura v Divadle Aréna hľadal Boha

Recenzia: Hra o tebe, ktorý chceš byť sám sebou!

Recenzia: Superhrdina proti svojej vôli

Recenzia: Keď má diabol detskú tvár

Recenzia: Pomaľované vtáča - krásne stvárnenie zla

Recenzia: O čarovnom záchrancovi Dumbovi

Recenzia: Keď sa bezmocní začnú búriť

Recenzia: Fascinujúca sci-fi pre náročných

Julia Holter sa na Slovensku objaví celkom nenápadne

Recenzia: Keď zostanú len nostalgia a nádej

Recenzia: Captain Marvel zostáva v tieni predchodcov

Recenzia: Dobrá smrť? Neľahká, ale dôstojná rozlúčka

Recenzia: Večne mladá moralita

V Medzeve ako doma

Recenzia: Nech je svetlo! Oslava krásnej mužnosti

Recenzia: Yesterday? Svieži letný kinohit

Julio Iglesias je otcom 43-ročného muža, rozhodol o tom súd v Španielsku

Recenzia: Hollywoodsky portrét psychopata

Recenzia: Krvavá delikatesa

Recenzia: Nádej umiera posledná

Recenzia: Shazam! z dielne DC neohúri iba tínedžerov

Recenzia: Pod lampou je najväčšia tma

Recenzia: Divadelný Štvorec nedobehol ten filmový

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza

 

Jednotka

 

Dvojka

 

JOJ05:00 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy