Recenzia: Hobbs & Shaw kraľujú adrenalínovej rozprávke pre tínedžerov

Zdroj Zdroj: pravda.sk     09.08.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Rýchlo a zbesilo: Hobbs & Shaw je skôr rozprávka, ktorá bude mať pravdepodobne najväčší ohlas u tínedžerov ľahko odpúšťajúcich logické nezrovnalosti a infantilnosť. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw a Slnovrat

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     01.08.2019 (16:21)     Sekcia kultura

Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry.

 

Filmové premiéry: Hororový Slnovrat aj ďalší diel z akčnej série Rýchlo a zbesilo

Zdroj Zdroj: pravda.sk     01.08.2019 (07:00)     Sekcia kultura

Od tohto týždňa si diváci v slovenských kinách môžu pozrieť horor Slnovrat, akčný triler Rýchlo a zbesilo: Hobbs & Shaw či animovaný film Labková patrola.

 

Recenzia: Shazam! z dielne DC neohúri iba tínedžerov

Zdroj Zdroj: pravda.sk     17.04.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Aj keď vyšší filozofický presah od Shazama! čakať nemožno, úplne stačí jeho príjemná a odľahčená atmosféra, ktorá prekvapivo nenudí, naopak, umne graduje.

 

RTVS pripravuje skladbu k vianočnej rozprávke

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     18.10.2019 (11:53)     Sekcia kultura

Ilustračná snímka.

 

Vo veku 83 rokov zomrel český herec a dabér Jaroslav Kepka

Zdroj Zdroj: sme.sk     24.04.2019 (11:30)     Sekcia kultura

Vo filme sa objavil v rozprávke Nesmrtelná teta či v komédii Konec básníků v Čechách.

 

V Londýne rozdali televízne ceny BAFTA, bodoval Cumberbatch aj Shaw

Zdroj Zdroj: pravda.sk     13.05.2019 (08:50)     Sekcia kultura

Nedeľnému udeľovaniu televíznych cien Britskej akadémie filmových a televíznych umení (BAFTA) dominoval seriál Na muške (2018).

 

O rozprávkový koniec treba bojovať. Aj v opere pre deti

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.04.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Šťastné konce nie sú samozrejmosť, dokonca ani v rozprávke. Svoje o tom vedia aj hlavní hrdinovia novej rodinnej opery Rozprávka o šťastnom konci.

 

Prieskum: Väčšina tínedžerov nechce za suseda extrémistu ani moslima

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     28.08.2019 (15:56)     Sekcia kultura

Ilustračná snímka.

 

Zmierme sa s tým, ako mladí uvažujú. SND sa pýtalo, čoho sa boja a odpovede sú prekvapivé

Zdroj Zdroj: sme.sk     15.10.2019 (14:21)     Sekcia kultura

Inscenácia Cudzô je pre tínedžerov.

 

Gregor Hološka: Zločinci ako Hitler sa rodia nenápadne

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.01.2020 (10:00)     Sekcia kultura

Gregor Hološka hral ministra vnútra v seriáli Za sklom, vraha vo filme Amnestie, drevorubača v rozprávke. Čaká ho premiéra hry Môj boj (Mein Kampf) v Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava.

Za úspechom je veľa ťažkej práce.Kórejské idoly tínedžerov nemajú dlhú životnosť

Za úspechom je veľa tvrdej práce. Kórejské idoly tínedžerov nemajú dlhú životnosť

Ja klopem, ty hovoríš. Billie Eilish sa dostala do sŕdc tínedžerov, lebo počúva

Rusalka k storočnici SND

Bystrické divadlo uvedie v premiére hru pre tínedžerov Tajomný maják

Zomrela herečka Marie Kyselková z filmu Princezná so zlatou hviezdou

Zomrela česká herečka Jana Drbohlavová

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

V inscenácii Tichá noc, tmavá noc zažijete SNP na vlastnej koži

Pozrite si Hluché dni

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

Recenzia: Prázdno v krásnom obale

RECENZIA: Aj egomaniak je len človek, presviedčajú v SND

Vytancujte sa pred Vianocami v balkánskej rozprávke s La3nos a Hotel Balkan

Recenzia: Vedľajšie účinky bez silnejších následkov

Nič od toho nečakajte, je to slovenský film. Dráma Amnestie zhmotňuje dlhú frustráciu (recenzia)

Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Recenzia: Nový Leví kráľ? Formálne úchvatné prázdno

Recenzia: Vyvoláva Trhlina zimomriavky či skôr nudu?

Recenzia: Príbeh Rocketmana v kine neohúri ani neurazí

Vražda študenta, korupcia, zločin. Aký je film Ostrým nožom (recenzia)

Recenzia: S M/matkami je to ťažké...

RECENZIA: Juraj Kukura v Divadle Aréna hľadal Boha

Recenzia: Superhrdina proti svojej vôli

Recenzia: Pomaľované vtáča - krásne stvárnenie zla

Recenzia: Keď má diabol detskú tvár

Recenzia: Hra o tebe, ktorý chceš byť sám sebou!

Recenzia: Romeo, Júlia a Krstná mama

Recenzia: Keď sa bezmocní začnú búriť

Recenzia: O čarovnom záchrancovi Dumbovi

Každý človek chce pekný domov. Aj rebelujúci tínedžer

Eva Sakálová o filmovej novinke Uzly a pomaranče: Bola to taká oslava

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy