Recenzia: Pomaľované vtáča - krásne stvárnenie zla

Zdroj Zdroj: pravda.sk     19.09.2019 (15:00)     Sekcia kultura

Tento rok asi nebude diskutovanejšieho filmu, ako je česko-slovensko-ukrajinská koprodukcia v réžii českého režiséra Václava Marhoula. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Pomaľované vtáča kandiduje na Oscara

Zdroj Zdroj: pravda.sk     17.12.2019 (12:06)     Sekcia kultura

Česko - slovensko - ukrajinský koprodukčný film Pomaľované vtáča sa prebojoval do užšej nominácie na Oscara.

 

Pomaľované vtáča sa dostalo do výberu hollywoodskych kritikov

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.09.2019 (11:32)     Sekcia kultura

Magazín The Hollywood Reporter zaradil film Pomaľované vtáča do výberu dvadsiatich najlepších snímok z filmových festivalov tohtoročnej jesene.

 

Pomaľované vtáča ocenili na MFF v Chicagu

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.10.2019 (17:33)     Sekcia kultura

Česko-slovensko-ukrajinský film Pomaľované vtáča režiséra, scenáristu a producenta Václava Marhoula ocenili na Medzinárodnom filmovom festivale v americkom Chicagu.

 

Vtrhli mu do bytu a chceli ho zmlátiť. Ako Jerzy Kosiński napísal Pomaľované vtáča a urazil poľský ľud

Zdroj Zdroj: dennikn.sk     07.09.2019 (20:28)     Sekcia kultura

„Videl som to veľmi rád, no jeden krát stačilo,“ zhrnul svoje pocity po premiére filmu Pomaľované vtáča recenzent z denníku The Guardian. V jednej vete tým vystihol všeobecné prijatie novej česko-slovensko-ukrajinskej snímky za sedem miliónov eur na festivale v Benátkach, kde v týchto dňoch český filmár Václav Marhoul súťaží o Zlatého leva po boku takých mien ako Martin Scorsese, Steven […]

 

Český lev je vtáča

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.03.2020 (17:35)     Sekcia kultura

Keď sa v polovici januára tohto roku vyhlasovali nominácie na prestížnu cenu Českej filmovej akadémie Český lev 2020, medzi prvými tromi nominovanými boli filmy Vlastníci, Pomaľované vtáča a Staříci.

 

Film Pomaľované vtáča je v úzkom výbere na Oscara

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     17.12.2019 (12:58)     Sekcia kultura

Ilustračná snímka.

 

Pomaľované vtáča je film, aký tu ešte nebol. A už viac asi nebude

Zdroj Zdroj: sme.sk     17.09.2019 (13:43)     Sekcia kultura

Režisér vás vyzýva na súboj.

 

Film Pomaľované vtáča vybrali do hlavnej súťaže festivalu v Benátkach

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     25.07.2019 (15:29)     Sekcia kultura

Ilustračná snímka.

 

Vyhlásia nominácie na Oscary. Šancu má stále aj Pomaľované vtáča

Zdroj Zdroj: sme.sk     13.01.2020 (11:10)     Sekcia kultura

Vyhlasovanie budeme sledovať naživo.

 

Získa Pomaľované vtáča nomináciu na Oscara? Cesta k úspechu vedie cez propagáciu

Zdroj Zdroj: sme.sk     09.01.2020 (16:11)     Sekcia kultura

Rozhodne sa už 13. januára.

Nič nie je nemožné. Pomaľované vtáča zaletí do Benátok

Vlastníci majú najviac nominácií na České levy. Predbehli aj Pomaľované vtáča

Udeľovaniu České levov dominovala snímka Pomaľované vtáča

Publikum stálo, kritici dali päť hviezdičiek. Pomaľované vtáča je úspech aj pre slovenský film

Václav Marhoul pre SME: Áno, ľudia z môjho filmu odchádzali. Ale mnohí sa vrátili späť

Do užšieho výberu nominácií na Oscarov zaradili aj českú drámu Pomaľované vtáča

Šialená, brutálna kniha dostala Slovensko do sveta. V Benátkach ho čaká veľká filmová premiéra

Jerzy Kosiński: Pomaľované vtáča

V Benátkach vstupuje do súťaže český veľkofilm. Zaboduje u poroty?

Filmové premiéry: Prichádza Brad Pitt z vesmíru aj kruté Pomaľované vtáča

Aplauz, ale aj odchody zo sály! Český film v Benátkach niektorí diváci nezvládli

Najviac nominácií na Českého leva majú filmy Vlastníci, Pomaľované vtáča a Staříci.

Režisér Pomaľovaného vtáčaťa: Na to, aby mal človek problémy, nemusí mať inú farbu kože

Divoch, z ktorého sa stal klasik

Odsekli mu prsty. Krásne kreslil. Asterix a Obelix stratili otca

Siahne si detský hrdina českého filmu na cenu v Benátkach? Má vraj na to

Sme na teba hrdí, odkazujú Egypťania Ramimu Malekovi

Rusalka k storočnici SND

Ava: Bez súcitu. Keď trileru John Malkovich nepomôže

Na Bojnickom zámku ožije starý príbeh. Múzeum hľadá hercov na jeho stvárnenie.

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

V inscenácii Tichá noc, tmavá noc zažijete SNP na vlastnej koži

Recenzia: Prázdno v krásnom obale

Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

Pozrite si Hluché dni

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

RECENZIA: Aj egomaniak je len človek, presviedčajú v SND

Recenzia: Vedľajšie účinky bez silnejších následkov

Nič od toho nečakajte, je to slovenský film. Dráma Amnestie zhmotňuje dlhú frustráciu (recenzia)

Recenzia: Vyvoláva Trhlina zimomriavky či skôr nudu?

Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Recenzia: Príbeh Rocketmana v kine neohúri ani neurazí

Recenzia: Nový Leví kráľ? Formálne úchvatné prázdno

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy