RECENZIA Jesse Pinkman na ceste za slobodou: El Camino je filmovou lahôdkou pre každého fanúšika Breaking Bad

Zdroj Zdroj: topky.sk     13.10.2019 (11:00)     Sekcia kultura

LOS ANGELES - Seriál Breaking Bad môžeme bez akýchkoľvek pochybností radiť medzi to najlepšie, čo kedy vzniklo v histórii televízie. Tvorca Vince Gilligan doručil v roku 2008 seriál, ktorý nám ukázal jeden z najlepších prerodov postavy v kinematografii. K tomu samozrejme prispela hlavne dvojica hercov Bryan Cranston a Aaron Paul. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Netflix v októbri: Jesse Pinkman sa vracia, s jazvami na tele aj v duši

Zdroj Zdroj: sme.sk     01.10.2019 (07:24)     Sekcia kultura

Seriál Perníkový tatko pokračuje filmom.

 

RECENZIA Priemerný Detektív Pikachu poteší každého fanúšika Pokémonov: Užijú si ho však aj ostatní?

Zdroj Zdroj: topky.sk     22.05.2019 (15:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Osobne som ešte zažil tú éru, kedy sme si ako deti nemohli nechať ujsť nový diel populárneho seriálu Pokémon. Na škole sa vo veľkom menili kartičky týchto roztomilých postavičiek a úprimne, na chvíľu som podľahol aj obrovskému šialenstvu okolo mobilnej hry Pokémon Go. Vysoké očakávania pred úplne prvým celovečerným hraným filmom boli teda na mieste. Poďme sa pozrieť na to, ako to dopadlo.

 

S vášnivými rytmami flamenca prichádza do Bratislavy kanadská hudobná hviezda Jesse Cook

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     29.01.2020 (16:34)     Sekcia kultura

Našu metropolu po prvýkrát navštívi jeden z najuznávanejších flamenco gitaristov na svete Jesse Cook.

 

Sen každého fanúšika. Sting sa vráti s overenými hitmi

Zdroj Zdroj: pravda.sk     28.05.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Sting vydal nový album s názvom My Songs. Na CD aj vinylovej platni ponúka 15 piesní z éry skupiny The Police a sólovej dráhy.

 

Tínedžeri v kradnutom aute predbehli Palacha aj Tomana

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.03.2019 (19:15)     Sekcia kultura

Tínedžeri Mára a Heduš na ceste za slobodou neukradli len auto, ale aj srdcia českých filmových a televíznych akademikov. Českého leva za najlepší film získala road movie Všetko bude.

 

Recenzia: Nočná mora každého rodiča

Zdroj Zdroj: pravda.sk     21.01.2019 (13:00)     Sekcia kultura

Ako to vyzerá, keď sa dobrodružstvo zmení na nezastaviteľnú sebadeštrukciu? Keď sa zo zábavy zrazu stane boj o život? Keď sa pokoj a rodinné šťastie zmení na utrpenie, bezmocnosť a strach?

 

Skupina Le Payaco vydáva album Pohybliví v nehybnom

Zdroj Zdroj: pravda.sk     25.04.2020 (14:00)     Sekcia kultura

Novinka príjemne prekvapí osobitou, až filmovou atmosférou, "payácovsky" hravými postupmi, textami a dvojhlasnými spevmi.

 

RECENZIA Muzikál Cats je bezpohlavným filmovým peklom, ktoré si nezaslúži vidieť ani tvoja najhoršia expriateľka

Zdroj Zdroj: topky.sk     14.01.2020 (15:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Nie som ten typ človeka, ktorý si na začiatku nového roka dáva množstvo predsavzatí. Tentokrát som však urobil výnimku a povedal si, že prestanem fajčiť. Niekoľko dní sa mi to úspešne darilo, no potom som sa pristihol, ako po ceste z kinosály do svojho auta fajčím už tretiu cigaretu. A vlastne sa na seba vôbec nehnevám, bol som totiž na premiére filmovej verzie muzikálu Cats.

 

Kreatívny priemysel je tiež priemysel a potrebuje svojho ambasádora

Zdroj Zdroj: pravda.sk     07.04.2020 (13:00)     Sekcia kultura

Slovenský kultúrny primysel je nateraz pozastavený a situáciu sme analyzovali s filmovou producentkou Ľubicou Orechovskou.

 

RECENZIA Tom Hardy v plienkach streľajúci po svojich ľuďoch: Capone je filmovým peklom, ktoré už nemá čo povedať

Zdroj Zdroj: topky.sk     12.07.2020 (11:30)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Al Capone patril bezpochyby k najznámejším gangstrom na celom svete. Svojho času ovládal v Spojených časoch celé podsvetie a jeho meno pozná aj súčasná mladá generácia. Capone bol jednoducho pojem a symbol mafie. Jeho životnej ceste sa venuje hneď niekoľko filmov, no ani jeden sa nezameriaval na posledný rok jeho života.

Symbol Francúzska: Úžasná Catherine Deneuve o herectve nesnívala

Ukradli Warhola z národnej galérie. Už zase? Žiaden iný film nezachytil lepšie eufóriu a chaos deväťdesiatych

O slobode, a hlavne o slobode

Rusalka k storočnici SND

Výstava 1989 – Spájanie Európy mapuje cestu Poliakov za slobodou

Ozajstné bábky a večne nespokojný pes budú hviezdami Divadelnej Nitry

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

V inscenácii Tichá noc, tmavá noc zažijete SNP na vlastnej koži

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

Pozrite si Hluché dni

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

Recenzia: Prázdno v krásnom obale

Film, ktorý ťa prenesie do Sovietskeho zväzu a pripomenie ti Votrelca: Sputnik u mnohých boduje

RECENZIA: Aj egomaniak je len človek, presviedčajú v SND

Recenzia: Vedľajšie účinky bez silnejších následkov

Nič od toho nečakajte, je to slovenský film. Dráma Amnestie zhmotňuje dlhú frustráciu (recenzia)

Marisha Pessl a Návraty do nesveta

Recenzia: Príbeh Rocketmana v kine neohúri ani neurazí

Recenzia: Nový Leví kráľ? Formálne úchvatné prázdno

Recenzia: Vyvoláva Trhlina zimomriavky či skôr nudu?

Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Recenzia knihy Peter Darovec - On, Pišťanek

Vražda študenta, korupcia, zločin. Aký je film Ostrým nožom (recenzia)

Recenzia: S M/matkami je to ťažké...

RECENZIA: Juraj Kukura v Divadle Aréna hľadal Boha

Recenzia: Hra o tebe, ktorý chceš byť sám sebou!

Recenzia: Pomaľované vtáča - krásne stvárnenie zla

Recenzia: Superhrdina proti svojej vôli

Recenzia: Keď má diabol detskú tvár

Súčasťou knižnice detského čitateľa by mali byť Ezopove bájky

Recenzia: O čarovnom záchrancovi Dumbovi

Recenzia: Keď sa bezmocní začnú búriť

Recenzia: Romeo, Júlia a Krstná mama

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy