RECENZIA Jesse Pinkman na ceste za slobodou: El Camino je filmovou lahôdkou pre každého fanúšika Breaking Bad

Zdroj Zdroj: topky.sk     13.10.2019 (11:00)     Sekcia kultura

LOS ANGELES - Seriál Breaking Bad môžeme bez akýchkoľvek pochybností radiť medzi to najlepšie, čo kedy vzniklo v histórii televízie. Tvorca Vince Gilligan doručil v roku 2008 seriál, ktorý nám ukázal jeden z najlepších prerodov postavy v kinematografii. K tomu samozrejme prispela hlavne dvojica hercov Bryan Cranston a Aaron Paul. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Netflix v októbri: Jesse Pinkman sa vracia, s jazvami na tele aj v duši

Zdroj Zdroj: sme.sk     01.10.2019 (07:24)     Sekcia kultura

Seriál Perníkový tatko pokračuje filmom.

 

RECENZIA Priemerný Detektív Pikachu poteší každého fanúšika Pokémonov: Užijú si ho však aj ostatní?

Zdroj Zdroj: topky.sk     22.05.2019 (15:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Osobne som ešte zažil tú éru, kedy sme si ako deti nemohli nechať ujsť nový diel populárneho seriálu Pokémon. Na škole sa vo veľkom menili kartičky týchto roztomilých postavičiek a úprimne, na chvíľu som podľahol aj obrovskému šialenstvu okolo mobilnej hry Pokémon Go. Vysoké očakávania pred úplne prvým celovečerným hraným filmom boli teda na mieste. Poďme sa pozrieť na to, ako to dopadlo.

 

Sen každého fanúšika. Sting sa vráti s overenými hitmi

Zdroj Zdroj: pravda.sk     28.05.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Sting vydal nový album s názvom My Songs. Na CD aj vinylovej platni ponúka 15 piesní z éry skupiny The Police a sólovej dráhy.

 

Tínedžeri v kradnutom aute predbehli Palacha aj Tomana

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.03.2019 (19:15)     Sekcia kultura

Tínedžeri Mára a Heduš na ceste za slobodou neukradli len auto, ale aj srdcia českých filmových a televíznych akademikov. Českého leva za najlepší film získala road movie Všetko bude.

 

Recenzia: Nočná mora každého rodiča

Zdroj Zdroj: pravda.sk     21.01.2019 (13:00)     Sekcia kultura

Ako to vyzerá, keď sa dobrodružstvo zmení na nezastaviteľnú sebadeštrukciu? Keď sa zo zábavy zrazu stane boj o život? Keď sa pokoj a rodinné šťastie zmení na utrpenie, bezmocnosť a strach?

 

RECENZIA Muzikál Cats je bezpohlavným filmovým peklom, ktoré si nezaslúži vidieť ani tvoja najhoršia expriateľka

Zdroj Zdroj: topky.sk     14.01.2020 (15:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Nie som ten typ človeka, ktorý si na začiatku nového roka dáva množstvo predsavzatí. Tentokrát som však urobil výnimku a povedal si, že prestanem fajčiť. Niekoľko dní sa mi to úspešne darilo, no potom som sa pristihol, ako po ceste z kinosály do svojho auta fajčím už tretiu cigaretu. A vlastne sa na seba vôbec nehnevám, bol som totiž na premiére filmovej verzie muzikálu Cats.

 

Symbol Francúzska: Úžasná Catherine Deneuve o herectve nesnívala

Zdroj Zdroj: topky.sk     22.10.2019 (00:01)     Sekcia kultura

PARÍŽ - Pred filmovou kamerou Catherine Deneuve (76) debutovala v roku 1957 a odvtedy nakrútila viac ako 100 filmov a získala množstvo filmových cien.

 

O slobode, a hlavne o slobode

Zdroj Zdroj: dennikn.sk     18.10.2019 (13:45)     Sekcia kultura

Román britskej spisovateľky Elizabeth Macnealovej nás vovedie do viktoriánskeho Londýna polovice 19. storočia medzi maliarov Preraffaelistického bratstva. Dosýta sa v ňom však nadýchame nielen vône terpentínu a ľanového oleja, ale s hlavnou hrdinkou Iris prežijeme aj prvé opojné dotyky so slobodou.

 

Výstava 1989 – Spájanie Európy mapuje cestu Poliakov za slobodou

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     15.07.2019 (18:48)     Sekcia kultura

Na snímke exponáty výstavy 1989 - Spájanie Európy, ktorú 15. júla 2019 sprístupnili v Univerzitnej knižnici v Bratislave. Pri príležitosti 30. výročia pádu komunizmu ju pripravila Nadácia Karta a Poľský inštitút v Bratislave. ...

 

Ozajstné bábky a večne nespokojný pes budú hviezdami Divadelnej Nitry

Zdroj Zdroj: topky.sk     04.09.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Aké príbehy rozprávajú dve strany oddelené stenou? Kde leží hranica medzi osobnou slobodou a neslobodou? Medzinárodný festival Divadelná Nitra (27. 9. – 2. 10. 2019) pozval tvorcov, ktorí tému Podoby slobody posúvajú do roviny medziľudských vzťahov a pozerajú sa na ňu z netradičných uhlov. Napríklad, očami psa.

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

Recenzia: Prázdno v krásnom obale

Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

RECENZIA: Aj egomaniak je len človek, presviedčajú v SND

Nič od toho nečakajte, je to slovenský film. Dráma Amnestie zhmotňuje dlhú frustráciu (recenzia)

Recenzia: Vedľajšie účinky bez silnejších následkov

Recenzia: Príbeh Rocketmana v kine neohúri ani neurazí

Recenzia: Vyvoláva Trhlina zimomriavky či skôr nudu?

Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Recenzia: Nový Leví kráľ? Formálne úchvatné prázdno

Vražda študenta, korupcia, zločin. Aký je film Ostrým nožom (recenzia)

Recenzia: S M/matkami je to ťažké...

RECENZIA: Juraj Kukura v Divadle Aréna hľadal Boha

Recenzia: Keď má diabol detskú tvár

Recenzia: Pomaľované vtáča - krásne stvárnenie zla

Recenzia: Hra o tebe, ktorý chceš byť sám sebou!

Recenzia: Superhrdina proti svojej vôli

Recenzia: Keď sa bezmocní začnú búriť

Recenzia: Romeo, Júlia a Krstná mama

Recenzia: O čarovnom záchrancovi Dumbovi

Recenzia: Fascinujúca sci-fi pre náročných

Slovenské platobné karty nútia človeka zamyslieť sa. Je umenie pre každého?

Recenzia: Captain Marvel zostáva v tieni predchodcov

Recenzia: Dobrá smrť? Neľahká, ale dôstojná rozlúčka

Recenzia: Keď zostanú len nostalgia a nádej

Recenzia: Večne mladá moralita

Tvári sa ako hlúpa telenovela. Pritom je to film, že fašistická minulosť dobehne každého

Recenzia: Yesterday? Svieži letný kinohit

Recenzia: Nech je svetlo! Oslava krásnej mužnosti

Pompa verzus chudoba? Na bohatstvo cirkvi sa na Ukrajine nik nepozerá vyčítavo, hovorí režisér Erik Praus

Recenzia: Pod lampou je najväčšia tma

JAMA, ktorá zaplnila dieru po Milanovi (ne-recenzia na ne-festival)

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza07:20 Junior

 

Jednotka08:00 Rodinka líšok a jazvecov: Život dospelých

 

Dvojka07:50 Živá panoráma

 

JOJ06:55 Paddington 2

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy