RECENZIA Muzikál Cats je bezpohlavným filmovým peklom, ktoré si nezaslúži vidieť ani tvoja najhoršia expriateľka

Zdroj Zdroj: topky.sk     14.01.2020 (15:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Nie som ten typ človeka, ktorý si na začiatku nového roka dáva množstvo predsavzatí. Tentokrát som však urobil výnimku a povedal si, že prestanem fajčiť. Niekoľko dní sa mi to úspešne darilo, no potom som sa pristihol, ako po ceste z kinosály do svojho auta fajčím už tretiu cigaretu. A vlastne sa na seba vôbec nehnevám, bol som totiž na premiére filmovej verzie muzikálu Cats. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Muzikál Cats v kine: Tieto cicušky sú digitálne krásne

Zdroj Zdroj: pravda.sk     18.01.2020 (06:00)     Sekcia kultura

Nekupujte mačku vo vreci! Ak sa chystáte na film Cats, vedzte, na čo idete. Nalaďte sa na slávny muzikál, ktorý má pozoruhodnú históriu.

 

Treba vidieť, treba počuť. Muzikál s hudbou Deža Ursinyho hrajú v Zlíne v plnej verzii (+foto)

Zdroj Zdroj: dennikn.sk     10.04.2019 (14:33)     Sekcia kultura

Zlín je český Zvolen. Dvanáste najľudnatejšie mesto v krajine. Oplatí sa tam ísť na výlet. Zo Slovenska je to kúsok a je tam veľa vecí, ktoré sa oplatí vidieť. Okrem baťovskej histórie momentálne aj divadlo. Práve tu totiž uvádzajú muzikál Petr a Lucie, ktorého autormi sú Alta Vášová, Ján Štrasser a Dežo Ursiny. V sále s kapacitou takmer sedemsto miest, v češtine, […]

 

Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.02.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Na poli európskeho filmu sa objavil ďalší veľký talent. Je ním nenápadný tridsaťdeväťročný Francúz Xavier Legrand.

 

RECENZIA Ľadové kráľovstvo 2 je vizuálne nádherným pokračovaním skvelého príbehu: Chýba mu však to najdôležitejšie

Zdroj Zdroj: topky.sk     25.11.2019 (14:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - #Keď v roku 2013 prišiel do kín animovaný muzikál Ľadové kráľovstvo (Frozen), diváci nešetrili chválou a viac-menej nadpriemerne boli spokojní aj odborní recenzenti. Farebný svet, silné a sympatické postavy, ktoré si každý veľmi rýchlo zamiloval a v neposlednom rade aj množstvo piesní. Hlavne Let It Go (Von to dám) sa na jedno obdobie stalo gigantickým hitom a hrali ho dokonca aj rádiá.

 

Omrzeli Slovákov natriasajúce sa celebrity? Tvoja tvár znie povedome klesá

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.09.2019 (16:00)     Sekcia kultura

Už je akýmsi pravidlom, že komerčné televízie prinášajú každú sezónu výpravnú šou. Markíza znova stavila na šou Tvoja tvár znie povedome.

 

Ako naštudovať muzikál v krajine, ktorá nestrpí, aby ženy verejne tancovali?

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.01.2019 (05:00)     Sekcia kultura

Muzikál Bedári napodiv plní sálu v islamskej republike, ktorá sa neprestáva obávať vplyvu západnej kultúry.

 

Na Novej scéne uvedú muzikál Bedári

Zdroj Zdroj: pravda.sk     18.09.2019 (08:52)     Sekcia kultura

V Divadle Nová scéna v Bratislave uvedú v piatok a v sobotu v premiérach muzikál Bedári v réžii Marie Zamora.

 

Recenzia: Kvíliaca žena divákov viac nudí ako straší

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.05.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Kliatba kvíliacej ženy sa ničím neodlišuje od tuctového sivého priemeru, respektíve podpriemeru, aký divák môže vidieť v rámci daného žánru každý mesiac v kine.

 

Začal sa proces s filmovým producentom Harveyom Weinsteinom

Zdroj Zdroj: sme.sk     07.01.2020 (13:09)     Sekcia kultura

Pred newyorským súdom sa zhromaždili desiatky žien, ktoré Weinsteina obvinili.

 

Muzikál Peter Pan sa čoskoro vráti na divadelné dosky

Zdroj Zdroj: pravda.sk     15.07.2019 (14:00)     Sekcia kultura

Na divadelné dosky sa vráti muzikál Peter Pan. Hlavné dospelé postavy si zahrajú Marek Majeský, Marián Labuda ml. alebo Michal Kubovčík

Paul McCartney sa nenudí. Najnovšie píše prvý muzikál

Udeľovanie cien Tony ovládol muzikál Hadestown, získal osem cien

Seriál Nový život na Jojke si zjavne pomýlil letopočet. Nezaslúži si druhú šancu

Seriál Nový život na Jojke zjavne netrafil letopočet. Nezaslúži si druhú šancu

Má rád aj Toy Story. Quentin Tarantino vybral filmy, ktoré musíme vidieť

Recenzia: Sága rodu Masarykovcov

Desať rokov miloval mladšieho muža z Japonska. Kto bol tajnou láskou Leonarda Bernsteina?

Tvoja pohodlnosť je to, čo potrebuje moc – raper Lyrik H výživne analyzuje nás aj seba

Michaela Rosová: Tvoja izba

Recenzia: Ostrým nožom je stávkou na istotu

High 5ive: Najkrajší kúsok hudby, ktorý budete dnes počuť. A vidieť

DAB chce oživiť pôvodný slovenský muzikál Tisícročná včela

V Prahe mal premiéru nový muzikál Ďurovčíka so skladbami skupiny Elán

Zachránila ženy obvinené z bosoráctva. Nová scéna má muzikál Mária Terézia

Jubilejnú 70. sezónu v DAB otvorí obnovený muzikál Tisícročná včela

Najhoršia polčasová prestávka v histórii? Maroon 5 sa nemôžu vyhovárať na antikampaň

Recenzia: Lásku možno nájsť medzi regálmi aj riadkami

Markíza so šou Tvoja tvár znie povedome ovládla televízne obrazovky. Opäť

Sugar nie je karikatúra Marilyn

V Bratislave pokrstia knihu o filmoch Eduarda Grečnera

Na Broadwayi pripravujú muzikál o Neilovi Diamondovi

September so sebou prináša skvelé kinopremiéry: Čaká ťa návrat vražedného Pennywisea aj množstvo slovenských filmov

Jeho hity vás dostanú. Obľúbený český spevák má 50 rokov

Životopisná snímka o Lennonovi dostane muzikálovú podobu

Markízu túto jeseň potrápila Tvár. Rozlúčila sa však s rekordom

V muzikáli Matúš Čák Trenčiansky tancujú špičkoví tanečníci

RECENZIA Slovenská autorka otvára knihou všetky Dvere: Ak miluješ cestovanie a fantáziu, je tu pre teba

Naučia vás, na čo všetko je dobrý poriadny kuchynský nôž (recenzia)

Český spevák Dan Bárta má okrúhlych 50! Oslávi ich aj v Bratislave

Recenzia: Prázdno v krásnom obale

Recenzia: Rozum a cit len ako dekorácie v skleníku

Dostal lekciu práce s vysokozdvižným vozíkom. A našiel lásku (recenzia)

Recenzia: Keď bolí telo aj duša

Keď sa spoja filharmonici a muzikál, Amélia a Armagedon

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza

 

Jednotka

 

Dvojka

 

JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy