RECENZIA Muzikál Cats je bezpohlavným filmovým peklom, ktoré si nezaslúži vidieť ani tvoja najhoršia expriateľka

Zdroj Zdroj: topky.sk     14.01.2020 (15:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Nie som ten typ človeka, ktorý si na začiatku nového roka dáva množstvo predsavzatí. Tentokrát som však urobil výnimku a povedal si, že prestanem fajčiť. Niekoľko dní sa mi to úspešne darilo, no potom som sa pristihol, ako po ceste z kinosály do svojho auta fajčím už tretiu cigaretu. A vlastne sa na seba vôbec nehnevám, bol som totiž na premiére filmovej verzie muzikálu Cats. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Muzikál Cats v kine: Tieto cicušky sú digitálne krásne

Zdroj Zdroj: pravda.sk     18.01.2020 (06:00)     Sekcia kultura

Nekupujte mačku vo vreci! Ak sa chystáte na film Cats, vedzte, na čo idete. Nalaďte sa na slávny muzikál, ktorý má pozoruhodnú históriu.

 

RECENZIA Tom Hardy v plienkach streľajúci po svojich ľuďoch: Capone je filmovým peklom, ktoré už nemá čo povedať

Zdroj Zdroj: topky.sk     12.07.2020 (11:30)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Al Capone patril bezpochyby k najznámejším gangstrom na celom svete. Svojho času ovládal v Spojených časoch celé podsvetie a jeho meno pozná aj súčasná mladá generácia. Capone bol jednoducho pojem a symbol mafie. Jeho životnej ceste sa venuje hneď niekoľko filmov, no ani jeden sa nezameriaval na posledný rok jeho života.

 

Treba vidieť, treba počuť. Muzikál s hudbou Deža Ursinyho hrajú v Zlíne v plnej verzii (+foto)

Zdroj Zdroj: dennikn.sk     10.04.2019 (14:33)     Sekcia kultura

Zlín je český Zvolen. Dvanáste najľudnatejšie mesto v krajine. Oplatí sa tam ísť na výlet. Zo Slovenska je to kúsok a je tam veľa vecí, ktoré sa oplatí vidieť. Okrem baťovskej histórie momentálne aj divadlo. Práve tu totiž uvádzajú muzikál Petr a Lucie, ktorého autormi sú Alta Vášová, Ján Štrasser a Dežo Ursiny. V sále s kapacitou takmer sedemsto miest, v češtine, […]

 

Recenzia: Ako utiecť pred peklom?

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.02.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Na poli európskeho filmu sa objavil ďalší veľký talent. Je ním nenápadný tridsaťdeväťročný Francúz Xavier Legrand.

 

RECENZIA Ľadové kráľovstvo 2 je vizuálne nádherným pokračovaním skvelého príbehu: Chýba mu však to najdôležitejšie

Zdroj Zdroj: topky.sk     25.11.2019 (14:00)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - #Keď v roku 2013 prišiel do kín animovaný muzikál Ľadové kráľovstvo (Frozen), diváci nešetrili chválou a viac-menej nadpriemerne boli spokojní aj odborní recenzenti. Farebný svet, silné a sympatické postavy, ktoré si každý veľmi rýchlo zamiloval a v neposlednom rade aj množstvo piesní. Hlavne Let It Go (Von to dám) sa na jedno obdobie stalo gigantickým hitom a hrali ho dokonca aj rádiá.

 

RECENZIA Nový seriál Hollywood od Netflixu rozdelil publikum na dva tábory: Ku ktorému budeš patriť ty?

Zdroj Zdroj: topky.sk     09.05.2020 (11:30)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Čo ak by ste mohli prepísať históriu? Netflix si poctu filmovým tvorcom zlatej éry Hollywoodu vzal ako ďalší námet na svoj nový originálny seriál. Vtedajšie bujaré 50. roky na západnom pobreží sa niesli v štýle veľkoleposti, peňazí a sexu.

 

Omrzeli Slovákov natriasajúce sa celebrity? Tvoja tvár znie povedome klesá

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.09.2019 (16:00)     Sekcia kultura

Už je akýmsi pravidlom, že komerčné televízie prinášajú každú sezónu výpravnú šou. Markíza znova stavila na šou Tvoja tvár znie povedome.

 

Ako naštudovať muzikál v krajine, ktorá nestrpí, aby ženy verejne tancovali?

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.01.2019 (05:00)     Sekcia kultura

Muzikál Bedári napodiv plní sálu v islamskej republike, ktorá sa neprestáva obávať vplyvu západnej kultúry.

 

Na Novej scéne uvedú muzikál Bedári

Zdroj Zdroj: pravda.sk     18.09.2019 (08:52)     Sekcia kultura

V Divadle Nová scéna v Bratislave uvedú v piatok a v sobotu v premiérach muzikál Bedári v réžii Marie Zamora.

 

Recenzia: Kvíliaca žena divákov viac nudí ako straší

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.05.2019 (12:00)     Sekcia kultura

Kliatba kvíliacej ženy sa ničím neodlišuje od tuctového sivého priemeru, respektíve podpriemeru, aký divák môže vidieť v rámci daného žánru každý mesiac v kine.

Začal sa proces s filmovým producentom Harveyom Weinsteinom

VIEME PRVÍ: Z Čiech čoskoro dorazí aj k nám! Muzikál od Elánu vyvolal OBROVSKÉ ovácie

Muzikál Peter Pan sa čoskoro vráti na divadelné dosky

Paul McCartney sa nenudí. Najnovšie píše prvý muzikál

Udeľovanie cien Tony ovládol muzikál Hadestown, získal osem cien

Najočakávanejší muzikál roka vás postaví na nohy. Voda a krv nad vodou bude energická bomba

Seriál Nový život na Jojke si zjavne pomýlil letopočet. Nezaslúži si druhú šancu

Seriál Nový život na Jojke zjavne netrafil letopočet. Nezaslúži si druhú šancu

Má rád aj Toy Story. Quentin Tarantino vybral filmy, ktoré musíme vidieť

Počítajte s tým, že vám zmerajú teplotu. Otvárajú kiná, ktoré filmy sa v nich dajú vidieť?

Obrazy, ktoré museli na čas do pivnice

RECENZIA 1917 je vizuálne odzbrojujúcim vojnovým filmom: Niečo mu však vo výsledku predsa len chýba

VIDEO Nevieš, čo robiť cez karanténu? Selassie ti poradí tie najlepšie filmy a seriály, ktoré musíš rozhodne vidieť

Recenzia: Sága rodu Masarykovcov

Desať rokov miloval mladšieho muža z Japonska. Kto bol tajnou láskou Leonarda Bernsteina?

Tvoja pohodlnosť je to, čo potrebuje moc – raper Lyrik H výživne analyzuje nás aj seba

Michaela Rosová: Tvoja izba

Recenzia: Ostrým nožom je stávkou na istotu

High 5ive: Najkrajší kúsok hudby, ktorý budete dnes počuť. A vidieť

DAB chce oživiť pôvodný slovenský muzikál Tisícročná včela

Osláv príchod prázdnin tak, ako sa patrí: Toto sú najobľúbenejšie letné filmy, ktoré jednoducho musíš vidieť

Zachránila ženy obvinené z bosoráctva. Nová scéna má muzikál Mária Terézia

Jubilejnú 70. sezónu v DAB otvorí obnovený muzikál Tisícročná včela

V Prahe mal premiéru nový muzikál Ďurovčíka so skladbami skupiny Elán

Najhoršia polčasová prestávka v histórii? Maroon 5 sa nemôžu vyhovárať na antikampaň

Recenzia: Lásku možno nájsť medzi regálmi aj riadkami

Markíza so šou Tvoja tvár znie povedome ovládla televízne obrazovky. Opäť

Sugar nie je karikatúra Marilyn

Hrad Ľubovňa odštartoval letnú turistickú sezónu

V Bratislave pokrstia knihu o filmoch Eduarda Grečnera

Kniha týždňa: Kultové sci-fi Nadácia je o človeku

Na Broadwayi pripravujú muzikál o Neilovi Diamondovi

TV tipy Pravdy: Naše zničené fabriky, Nesbov Snehuliak a muzikál o Eltonovi Johnovi

September so sebou prináša skvelé kinopremiéry: Čaká ťa návrat vražedného Pennywisea aj množstvo slovenských filmov

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy