RECENZIA Nový seriál Hollywood od Netflixu rozdelil publikum na dva tábory: Ku ktorému budeš patriť ty?

Zdroj Zdroj: topky.sk     09.05.2020 (11:30)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Čo ak by ste mohli prepísať históriu? Netflix si poctu filmovým tvorcom zlatej éry Hollywoodu vzal ako ďalší námet na svoj nový originálny seriál. Vtedajšie bujaré 50. roky na západnom pobreží sa niesli v štýle veľkoleposti, peňazí a sexu. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEO Po jeho sledovaní sa budeš báť zaspať: HBO ukázalo trailer pre nový seriál s názvom Lovecraftova krajina

Zdroj Zdroj: topky.sk     12.05.2020 (11:30)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Nový dramatický seriál Lovecraft Country, ktorý vzniká na motívy rovnomenného románu Matta Ruffa z roku 2016, bude mať premiéru v auguste na HBO. Sleduje postavu menom Atticus Freeman (Jonathan Majors), ku ktorému sa pripojí jeho priateľka Letitia (Jurnee Smollett-Bell) a strýko George (Courtney B. Vance).

 

Kúpi Netflix Slovanov?

Zdroj Zdroj: pravda.sk     18.07.2020 (07:00)     Sekcia kultura

Najdrahší seriál v histórii Slovenska by sa mohol čoskoro objaviť v ponuke Netflixu.

 

RECENZIA Výbušný Foxx, nepriestrelný Gordon-Levitt a nahí superhrdinovia: Očakávaný film od Netflixu je plný akcie

Zdroj Zdroj: topky.sk     29.08.2020 (11:30)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - V polovici augusta dorazil na Netflix akčný trhák Project Power. Streamovací gigant tomuto projektu dôveroval, nakoľko zafinancoval do hlavných úloh oscarového Jamieho Foxxa (Divoký Django, Ray, Baby Driver) a Josepha Gordona-Levitta (Počiatok, 500 dní so Summer, Looper). Zapíše sa film ako ďalší úspech Netflixu, alebo stroskotá ako rad podobných zameniteľných žánroviek?

 

Recenzia: Krvavá delikatesa

Zdroj Zdroj: pravda.sk     15.02.2019 (14:00)     Sekcia kultura

Keď v roku 2017 prišiel pod záštitou Netflixu na obrazovky spin-off marvelovského Daredevila (2015 - 2018), The Punisher, všetci milovníci komiksov a šťavnatej akcie boli právom vo vytržení.

 

Koniec nelegálneho sledovania seriálov? Hollywood klepe po prstoch

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.11.2019 (09:30)     Sekcia kultura

Záver októbra sa pre televízny svet zapíše do histórie pozitívne aj negatívne. Zrazili sa dva tábory, ktoré nikdy nebudú zadobre.

 

Učiť sa nové veci pomocou Netflixu? Vďaka týmto 7 seriálom sa dozvieš omnoho viac, ako si myslíš

Zdroj Zdroj: topky.sk     07.09.2020 (11:30)     Sekcia kultura

BRATISLAVA - Netflix milujeme všetci a pri pozeraní seriálov trávime momentálne ešte viac času, ako za bežných okolností. Možno to na prvý pohľad vyzerá ako stratená časť dňa, ale nemusí to tak nutne byť. Ak si vyberieš správne, tak sa budeš učiť aj vtedy, keď sa neučíš.

 

Recenzia: Hra o tebe, ktorý chceš byť sám sebou!

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.03.2019 (09:00)     Sekcia kultura

Nitrianske publikum prijalo inscenáciu Prízraky so sympatiami, čo hre možno zaručí dlhú životnosť na javisku Starého divadla.

 

Nový seriál RTVS otvorí citlivú tému: Dokážete pochopiť ako sa cíti neplodný pár?

Zdroj Zdroj: sme.sk     03.01.2020 (12:31)     Sekcia kultura

Po Tajných životoch prichádza seriál Hniezdo.

 

Gýč je nový kumšt. Nový Aladin pripomína viac indický Bollywood ako Hollywood

Zdroj Zdroj: sme.sk     03.06.2019 (13:42)     Sekcia kultura

Nečakane ho režíroval Guy Ritchie.

 

Ako sa stal Dámsky gambit seriálovým hitom roka a čo to má spoločné so stredovekým šachom

Zdroj Zdroj: dennikn.sk     17.12.2020 (22:24)     Sekcia kultura

Najpopulárnejší seriál od Netflixu spustil hotovú šachovú mániu. Ako tomu rozumieť? Jedno z dobrých vysvetlení toho, čo šach v našej kultúre znamená, sa vracia o tisíc rokov späť.

Na HBO bude mať premiéru špionážny seriál Bez vedomia s Táňou Pauhofovou v hlavnej úlohe.

Fanúšikom obľúbeného seriálu nový trailer vyrazil dych: Tvorcovia Lucifera pripravili nečakanú zápletku

RECENZIA Jesse Pinkman na ceste za slobodou: El Camino je filmovou lahôdkou pre každého fanúšika Breaking Bad

Trump by sa bez nej možno prezidentom nestal. Nový seriál odhaľuje špinavé hry televíznej stanice Fox News

RECENZIA Farebná jazda nabitá slávnymi hercami: Ako sa podaril muzikál The Prom od Netflixu?

Provokatívny seriál nielen o sexe a otázkach rodovej rovnosti: Sleduj trailer pre I May Destroy You od HBO a BBC

RECENZIA Ako predávať drogy na internete je seriál na Netflixe, ktorý musíš vidieť: Druhá séria je ešte lepšia, ako tá prvá

Film Sklenená izba chce byť ešte väčší Hollywood než Hollywood

Miluješ horory a rád sa bojíš? Budeš prekvapený, čo to robí s tvojím telom!

Bangladéšska verzia Johna Wicka? Nový film od Netflixu je krvavý balans na hranici vkusu

Nový rok HBO privíta filmom Zrodila sa hviezda, v januári prinesie aj seriál Nový pápež

RECENZIA Once Upon a Time in Hollywood je hereckým koncertom DiCapria a Pitta, ktorý si zamiluje každý fanúšik Tarantina

Zaklínač dostane prequel: Fanúšikovia sa môžu tešiť, seriál ich prenesie o viac než tisíc rokov späť

RTVS nemá nový seriál, Joj paroduje Jánošíka a jeho manažéra. V televízii bude biedna jeseň

RECENZIA Sociálne siete ničia život človeku aj spoločnosti: Dokument od Netflixu je absolútnou povinnosťou pre každého

Váži skoro tristo kíl a túži zomrieť. Morbídne obézny muž je nový Aronofského hrdina

RECENZIA Adam Sandler v skvelej vážnej úlohe: Uncut Gems od Netflixu je film na steroidoch, ktorý ťa okamžite pohltí

RTVS začala nakrúcať Hniezdo, nový seriál s kriminálnou zápletkou

RECENZIA Akcia, napätie a boj s časom: Presvedčí ťa idol ženských sŕdc Chris Hemsworth v akčnej novinke od Netflixu?

Veľkolepé finále Netflix seriálu Dark: Tento príbeh ti zamotá hlavu, prečo by si ho mal vidieť?

Futurama je seriál, ktorý si obľúbili milióny ľudí po celom svete: Pozri sa na nálož 50 zaujímavostí, ktoré o nej musíš poznať

RECENZIA Hviezda Stranger Things sestrou slávneho Sherlocka Holmesa: Stojí filmová novinka od Netflixu za tvoju pozornosť?

Z Penny z Teórie veľkého tresku sa stala vraždiaca letuška: Sleduj skvelý trailer pre nový seriál od HBO

Pred zrušením ho zachránili fanúšikovia: Obľúbený seriál Lucifer sa vracia na obrazovky s piatou sériou

Dušan Cinkota: Prirovnať seriál Slovania k Hre o tróny bol veľký omyl, nahnevalo ma to

Nový seriál na RTVS Hlavule od Gejzu Dezorza

Je nesfilmovateľný, hovorilo sa o Pánovi prsteňov. Podľa Tolkiena chystajú aj seriál

Snívalo sa jej, že je mŕtva, prebudila sa v márnici. Už vznikol aj seriál o mníškach s mečom

Najviac nominácií na ceny Emmy získal dystopický seriál Watchmen

Ani eštebáci nevedeli, na čom sú. Špionážny seriál s Táňou Pauhofovou namotá po dvoch častiach

RECENZIA Šialená Harley Quinn dostala vlastný film bez Jokera: Skvelý vizuál doslova zabíja hlúpy scenár

Animovaný seriál Bol raz jeden život prichádza ako komiks

Nové seiiály na RTVS

Nový televízny seriál a film o Leninovi sa snažia prekonať klišé

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy