VIDEORECENZIA: Lacnejšia verzia vlajkovej lode Huawei Mate20 Lite

Zdroj Zdroj: pravda.sk     26.01.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Huawei Mate20 Lite. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Na slovenskom trhu Huawei P30 lite predáva približne za 350 eur.

 

Honor začal predávať model 20 Lite. Zaujímavý je cenou, aj výbavou

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.05.2019 (08:00)     Sekcia veda-a-technika

Za necelých 270 eur ponúka Honor 20 Lite zaujímavý pomer parametrov a ceny. Je priamym konkurentom pre Huawei P30 Lite.

 

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

Zdroj Zdroj: pravda.sk     25.05.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Tridsaťnásobný optický zoom dnes ponúka jedine čínsky smartfón Huawei P30.

 

Test: Fitbit Versa Lite - Nižšia cena prináša obete

Zdroj Zdroj: pravda.sk     31.08.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Sú lacnejšie než pôvodná verzia, no chýbajú im niektoré dôležité funkcie. Kompromisy sú ale v podaní Fitbit Versa Lite stále rozumné.

 

Nová doba? Huawei svojej vlajkovej lodi okresal Android až 'na kosť'

Zdroj Zdroj: pravda.sk     21.09.2019 (11:00)     Sekcia veda-a-technika

Vlajková loď Mate 30 dostala Android, no bez Google aplikácii. Huawei ju preto v Európe zatiaľ predávať nebude.

 

Odľahčená verzia Spotify mieri do sveta. Spotrebuje minimum dát

Zdroj Zdroj: pravda.sk     09.07.2019 (19:10)     Sekcia veda-a-technika

Spotify Lite je odľahčená verzia mobilnej aplikácia, ktorá má minimálne nároky na systém. Po novom je dostupná v 36 krajinách.

 

Nie väčší displej a viac foťákov, ale nový typ batérie. Huawei P40 môže byť prelomový

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.12.2019 (12:40)     Sekcia veda-a-technika

Môže to byť začiatok novej éry. Ak Huawei vo svojej vlajkovej lodi použije nový typ batérie, bude prvým výrobcom, ktorý tak urobí.

 

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

Zdroj Zdroj: pravda.sk     30.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Telefón na prvý pohľad zaujme trojicou fotoaparátov s rozlíšením 40 Mpx, 20 Mpx a 8 Mpx.

 

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Otázku kam umiestniť prednú kameru, vyriešili Číňania nasadením vysúvacieho fotoaparátu.

 

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

Zdroj Zdroj: pravda.sk     13.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Pri tomto smartfóne na prvý pohľad zaujme pekné farebné spracovanie zadnej strany. Imidž je dôležitý, ale čo funkcie? Pozrite si redakčný test.

Huawei predstavil jeden z najlepších fotomobilov na trhu

Huawei FreeBuds 3 na Slovensku: Inteligentné rušenie hluku a hodiny prehrávania hudby

Huawei predstavuje prvé smart okuliare s inteligentnými funkciami

Huawei sa bez Androidu zaobíde. Pripravuje vlastný operačný systém

Nové detaily operačného systému Huawei, ktorý má nahradiť Android

Test: Vyskúšali sme najlepší fotomobil na trhu – Huawei P40 Pro

Huawei má ďalší mobil s ohybným displejom. Je na nerozoznanie od predchodcu

Test: Huawei Watch GT2 - očakávaný posun vpred, no nie revolúcia

Nová vlajková loď Huawei ponúka extrémne 10-násobné optické priblíženie

Huawei už dokáže vyrábať mobily bez amerických súčiastok

Huawei otvoril svoj najväčší obchod na svete, je výkladnou skriňou moderných technológií

Šalamúnsky Huawei? Svoje know-how v 5G ponúkne firmám na západe

Huawei si poradil aj bez Google. Použije mapy od firmy TomTom

Huawei prišiel s ďalším nápadom ako sa zbaviť výrezu v displeji

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

Radíme: Ako nakonfigurovať nové Huawei Watch GT 2 za 5 minút?

Video: Huawei uvádza na trh fit náramok Band 4 s vylepšenými funkciami

Honor už ponúka aj televízory. Novinka má operačný systém od Huawei

Test: Huawei Watch GT sú inteligentné hodinky s rekordnou výdržou

Huawei nebude mať prístup k aplikáciam Google minimálne ďalší rok

Huawei predstaví prvý mobil s Androidom bez aplikácií Google

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

Nový smartfón firmy Huawei nebude mať aplikácie Googlu

Huawei predstavil vlastnú “skladačku”. Za mobil s ohybným displejom pýta závratnú sumu

VIDEORECENZIA: Telefón strážiaci život dôchodcov Aligator A890 Senior

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy