VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

Zdroj Zdroj: pravda.sk     02.02.2019 (12:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ3. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Posledný z hranatých telefónov Sony Xperia XA2

Zdroj Zdroj: pravda.sk     19.01.2019 (13:00)     Sekcia veda-a-technika

Jeden z posledných japonských samurajov hrdo kráčajúcich proti stádovitosti oblých telefónov. Sony Xperia XA2 je odolný telefón s výraznými kovovými hranami.

 

VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ2 Premium. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Pekné fotky za málo peňazí - Sony Xperia L3

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.03.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V segmente lacných telefónov sa japonský výrobca snaží zabojovať o zákazníkov mobilom, ktorý graficky zvládne väčšinu súčasných hier a má prekvapivo pekné fotky.

 

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.08.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón s rovnakým pomerom strán ako plátno v kine.

 

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Už desiaty model prémiového radu kórejského výrobcu telefónov je nespornou legendou telekomunikačného trhu.

 

Novinka na trhu. Mobil imituje zážitok z kina

Zdroj Zdroj: pravda.sk     15.12.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Japonský telefón na prvý pohľad pripomína malé prenosné kino. Môže za to už pre Sony tradičný pomer strán 21 ku 9.

 

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.11.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Možnosť snímania širokouhlého videa rovnako ako pri Go Pro kamere.

 

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

Zdroj Zdroj: pravda.sk     30.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Telefón na prvý pohľad zaujme trojicou fotoaparátov s rozlíšením 40 Mpx, 20 Mpx a 8 Mpx.

 

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Motorola One. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.12.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Výsuvné pero dokáže na diaľku bez dotyku displeja spraviť fotografiu alebo spustiť nahrávanie videa.

VIDEORECENZIA: Telefón strážiaci život dôchodcov Aligator A890 Senior

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

Test: Sony Xperia 10 chce byť smartfónom pre filmových fanúšikov

Test: Sony Xperia 1 je skvelý fotomobil s nenaplneným potenciálom

Xperia 1 dostala menšieho súrodenca. Xperia 5 kopíruje pol roka starý mobil

Sony sa odviazalo. Predstavilo mobil s neštandardným 4K displejom

Dlhoroční rivali Sony a Microsoft spoja sily. Budú vyvíjať herný cloud

Samsung predstavil skladací telefón Galaxy Fold a nové modely S10

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

Japonský Starbucks už prijíma aj platby guľôčkovými perami

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

Sony vyrobilo gigantický displej s rozlíšením 16K

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

VIDEORECENZIA: Veľa muziky v strednej triede - Motorola Moto G7 Plus

VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

VIDEORECENZIA: Špecialista na fotenie v tme. To je Motorola One Vision

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

VIDEORECENZIA: Apple predstavil najpopulárnejší mobil iPhone 11

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

VIDEORECENZIA: Lacnejšia verzia vlajkovej lode Huawei Mate20 Lite

Test: Takto fotí aktuálne najlepší fotomobil na trhu

Ohybný telefón od Samsungu sa na trh dostane neskôr

Sony odhalila prvé detaily o PlayStation 5

Viac ako týždeň bez nabíjania. Vyrobili mobil s obrovskou batériou

Véčkový mobil je späť a má ohybný displej

PlayStation VR je najlepšia virtuálna realita pre väčšinu ľudí (recenzia)

Japonský podnikateľ hľadá ženu, ktorá s ním poletí na Mesiac

Sony prekvapilo elektromobilom s pokročilými technológiami

Najvydarenejší trik technologických firiem. Sledujú každý náš krok a nám je to jedno

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy