VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

Zdroj Zdroj: pravda.sk     09.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čím viac fotoaparátov, tým lepší mobilný telefón. Týmto heslom sa asi riadili kórejskí inžinieri pri zostrojovaní Samsungu Galaxy A9. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

Zdroj Zdroj: pravda.sk     13.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón vhodný pre manuálne pracujúcich ľudí musí zniesť pád na zem a zastaviť ho nemôže ani prípadný kontakt s vodou.

 

Skladací Samsung Galaxy Z Flip je smartfón budúcnosti

Zdroj Zdroj: sme.sk     05.03.2020 (16:58)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón má extrémnu cenovku.

 

Test: Samsung Galaxy S20 je skvelý smartfón v malom tele

Zdroj Zdroj: sme.sk     24.07.2020 (15:46)     Sekcia veda-a-technika

Aj Samsung už pochopil, že menej je niekedy viac.

 

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Kórejský výrobca telefónov sa v najnižšej triede snaží zaujať plnou výbavou, modernými technológiami a pekným dizajnom.

 

Nokia vyrobila prvý smartfón s piatimi fotoaparátmi

Zdroj Zdroj: sme.sk     24.02.2019 (19:26)     Sekcia veda-a-technika

Úplne nová konštrukcia fotoaparátov sľubuje bezkonkurenčné fotografie.

 

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.12.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Výsuvné pero dokáže na diaľku bez dotyku displeja spraviť fotografiu alebo spustiť nahrávanie videa.

 

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Už desiaty model prémiového radu kórejského výrobcu telefónov je nespornou legendou telekomunikačného trhu.

 

Samsung šliape na päty čínskemu Huawei. Galaxy S10 5G vraj natáča najlepšie videá

Zdroj Zdroj: pravda.sk     18.04.2019 (14:30)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón Galaxy S10 5G má podľa nezávislých testov najvyššie skóre pri natáčaní videí. V kvalite fotiek zaostáva len o dva body.

 

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Štyri v rohoch umiestnené reproduktory prinášajú zvuk v kvalite Dolby Atmos.

 

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V časoch kraľovania instagramu čoraz viac ľudí potrebuje natočené zábery postrihať okamžite v mobile a upravené video čo najskôr šupnúť na web.

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

Samsung predstavil vylepšený skladací mobil Z Fold 2. Je vraj odolnejší

Nový Galaxy S10+ je skvelý smartfón, ktorý nemyslí na budúcnosť

Galaxy S10+ je skvelý smartfón, ktorý nemyslí na budúcnosť (recenzia)

Samsung Galaxy A50 vás presvedčí, že nepotrebujete drahý smartfón

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

Samsung predstavil supervýkonný powerphone - Note 20

Tablety sa zatiaľ z trhu nevytrácajú. Samsung predstavil nový Galaxy Tab S6

Samsung ukázal prvý smartfón s otočným fotoaparátom

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

Samsung upozornil na chybu čítačky odtlačkov prstov na Galaxy S10

Samsung predstavil nové vlajkové lode. Galaxy S10 bude predávať až v štyroch variantoch

Test: Samsung Galaxy S10e ide cestou kompromisov, no s nekompromisnou cenou

Test Honor View 20: Vyskúšali sme prvý smartfón s dierou v displeji

Samsung predstavil netradičný mobil s otočným a výsuvným foťákom

VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

Samsung onedlho predstaví vlajkovú loď Galaxy S10. Čo od nej čakať?

Samsung predstavil nový lacný tablet. Lákadlom má byť cena a pero S Pen

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

Samsung bude predávať mobil s ohybným displejom zrejme až v júni

Až na druhý pokus. Samsung začal predávať skladací mobil Galaxy Fold

Samsung si konečne uvedomil, že existuje aj konkurencia

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G vás vylieči z domácej nudy

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

Samsung Galaxy S10 ukážu o pár dní. Čo dokáže a koľko bude stáť?

Samsung ukázal nový Galaxy Note20

Samsung ukázal nový Galaxy Note10

Samsung znova ohýba mobily. Predstavil vyklápačku Z Flip

Ohybný mobil od Samsungu dospel. Je odolnejší a má veľký vonkajší displej

Samsung predstavil skladací telefón Galaxy Fold a nové modely S10

Skladací mobil napokon bude. Samsung ho začne predávať v septembri

Test: Hodinky, s ktorými si už aj zavoláte - Samsung Galaxy Watch eSIM

Huawei predstaví prvý mobil s Androidom bez aplikácií Google

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy