VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ2 Premium. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

Zdroj Zdroj: pravda.sk     02.02.2019 (12:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ3. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Posledný z hranatých telefónov Sony Xperia XA2

Zdroj Zdroj: pravda.sk     19.01.2019 (13:00)     Sekcia veda-a-technika

Jeden z posledných japonských samurajov hrdo kráčajúcich proti stádovitosti oblých telefónov. Sony Xperia XA2 je odolný telefón s výraznými kovovými hranami.

 

Sony sa odviazalo. Predstavilo mobil s neštandardným 4K displejom

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.02.2019 (10:20)     Sekcia veda-a-technika

Na novom veľkom displeji sa budú údajne hrať lepšie hry ako aj pozerať videá na Netflixe. Xperia 1 má dokonca aj 4K OLED displej.

 

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.08.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón s rovnakým pomerom strán ako plátno v kine.

 

Xperia 1 dostala menšieho súrodenca. Xperia 5 kopíruje pol roka starý mobil

Zdroj Zdroj: pravda.sk     14.09.2019 (11:00)     Sekcia veda-a-technika

Odhliadnuc od toho, že Xperia 5 je v podstate prezlečenou pol roka starou Xperiou 1, je to výborný mobil, ktorý v silnej konkurencii obstojí ešte aj dnes.

 

Huawei predstavil vlastnú “skladačku”. Za mobil s ohybným displejom pýta závratnú sumu

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.02.2019 (18:30)     Sekcia veda-a-technika

Displej spredu, displej zozadu a jeden veľký tablet po rozložení. Huawei predstavil svoj prvý mobil s ohybným displejom.

 

Test: Sony Xperia 10 chce byť smartfónom pre filmových fanúšikov

Zdroj Zdroj: sme.sk     19.04.2019 (20:15)     Sekcia veda-a-technika

Vyčnieva vysokým displejom a cenou.

 

VIDEORECENZIA: Pekné fotky za málo peňazí - Sony Xperia L3

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.03.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V segmente lacných telefónov sa japonský výrobca snaží zabojovať o zákazníkov mobilom, ktorý graficky zvládne väčšinu súčasných hier a má prekvapivo pekné fotky.

 

VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

Zdroj Zdroj: pravda.sk     21.07.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V strednej triede jeden z najlepších telefónov, ktorý obrovským displejom bojuje hlavne o získanie srdca vášnivého smartfónového hráča.

 

Samsung bude predávať mobil s ohybným displejom zrejme až v júni

Zdroj Zdroj: pravda.sk     25.04.2019 (11:45)     Sekcia veda-a-technika

Kvôli problémom s ohybným displejom Samsung pozastavil spustenie predaja smartfónu Galaxy Fold. Na trhu sa objaví pravdepodobne v júni.

Až na druhý pokus. Samsung začal predávať skladací mobil Galaxy Fold

VIDEORECENZIA: Apple predstavil najpopulárnejší mobil iPhone 11

Test: Sony Xperia 1 je skvelý fotomobil s nenaplneným potenciálom

Sony vyrobilo gigantický displej s rozlíšením 16K

Mobil so skladacím displejom sa kazí. Na vine môže byť ochranná vrstva

Lenovo predstavilo minimalistický počítač a mobil skrížený s tabletom

Je veľký ako mobil a zmeria tlak aj cukor. Slovenskí študenti vyvíjajú nový prístroj

Dlhoroční rivali Sony a Microsoft spoja sily. Budú vyvíjať herný cloud

Nokia predstavila výborný mobil za stovku. Má výrez v displeji a najnovší Android

Samsung predstavil netradičný mobil s otočným a výsuvným foťákom

Pripravte sa na selfie foťáky pod displejom. Xiaomi a Oppo už majú prototypy

Slabá výdrž mobilu? Energizer predstavil mobil s gigantickou batériou

Google má nový Pixel 4. Mobil je vraj neprekonateľný v nočnej fotografii

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

Takto vyzerá prvý mobil s piatimi foťákmi. Ponúkne ho Nokia

Xiaomi predstavilo ďalší mobil strednej triedy za menej než 100 eur

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

VIDEORECENZIA: Telefón strážiaci život dôchodcov Aligator A890 Senior

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

VIDEORECENZIA: Veľa muziky v strednej triede - Motorola Moto G7 Plus

Samsung opäť mení plány. Záujemcom o skladací mobil ponúka vrátenie peňazí

VIDEORECENZIA: Špecialista na fotenie v tme. To je Motorola One Vision

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

VIDEORECENZIA: Lacnejšia verzia vlajkovej lode Huawei Mate20 Lite

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza14:55 Policajné prípady

 

Jednotka14:25 Don Matteo 3/96

 

Dvojka14:40 Historická panoráma: Od disentu k novembru 1989

 

JOJ14:45 SÚDNA SIEŇ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy