VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ2 Premium. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

Zdroj Zdroj: pravda.sk     02.02.2019 (12:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ3. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Posledný z hranatých telefónov Sony Xperia XA2

Zdroj Zdroj: pravda.sk     19.01.2019 (13:00)     Sekcia veda-a-technika

Jeden z posledných japonských samurajov hrdo kráčajúcich proti stádovitosti oblých telefónov. Sony Xperia XA2 je odolný telefón s výraznými kovovými hranami.

 

Sony sa odviazalo. Predstavilo mobil s neštandardným 4K displejom

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.02.2019 (10:20)     Sekcia veda-a-technika

Na novom veľkom displeji sa budú údajne hrať lepšie hry ako aj pozerať videá na Netflixe. Xperia 1 má dokonca aj 4K OLED displej.

 

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.08.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón s rovnakým pomerom strán ako plátno v kine.

 

Xperia 1 dostala menšieho súrodenca. Xperia 5 kopíruje pol roka starý mobil

Zdroj Zdroj: pravda.sk     14.09.2019 (11:00)     Sekcia veda-a-technika

Odhliadnuc od toho, že Xperia 5 je v podstate prezlečenou pol roka starou Xperiou 1, je to výborný mobil, ktorý v silnej konkurencii obstojí ešte aj dnes.

 

Test: Sony Xperia 10 chce byť smartfónom pre filmových fanúšikov

Zdroj Zdroj: sme.sk     19.04.2019 (20:15)     Sekcia veda-a-technika

Vyčnieva vysokým displejom a cenou.

 

Huawei predstavil vlastnú “skladačku”. Za mobil s ohybným displejom pýta závratnú sumu

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.02.2019 (18:30)     Sekcia veda-a-technika

Displej spredu, displej zozadu a jeden veľký tablet po rozložení. Huawei predstavil svoj prvý mobil s ohybným displejom.

 

VIDEORECENZIA: Pekné fotky za málo peňazí - Sony Xperia L3

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.03.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V segmente lacných telefónov sa japonský výrobca snaží zabojovať o zákazníkov mobilom, ktorý graficky zvládne väčšinu súčasných hier a má prekvapivo pekné fotky.

 

Test: Vyskúšali sme unikátny mobil s ohybným displejom od Samsungu

Zdroj Zdroj: pravda.sk     26.02.2020 (18:47)     Sekcia veda-a-technika

Nie je to typické "véčko" s displejom a klávesnicou. Galaxy Z Flip je unikátny mobil s výbornou konštrukciou, no aj s nedostatkami.

 

VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

Zdroj Zdroj: pravda.sk     21.07.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V strednej triede jeden z najlepších telefónov, ktorý obrovským displejom bojuje hlavne o získanie srdca vášnivého smartfónového hráča.

Test Sony Xperia L4: lacný smartfón od Sony je stále drahý

Apple vymýšľa ako vyrobiť mobil s "nekrčivým" ohybným displejom

Samsung predstavil vylepšený skladací mobil Z Fold 2. Je vraj odolnejší

Samsung bude predávať mobil s ohybným displejom zrejme až v júni

Až na druhý pokus. Samsung začal predávať skladací mobil Galaxy Fold

VIDEORECENZIA: Apple predstavil najpopulárnejší mobil iPhone 11

Test: Sony Xperia 1 je skvelý fotomobil s nenaplneným potenciálom

Sony vyrobilo gigantický displej s rozlíšením 16K

iPhone SE dostal konkurenta od Google. Pixel 4a valcuje najmä cenou

Mobil so skladacím displejom sa kazí. Na vine môže byť ochranná vrstva

Huawei má ďalší mobil s ohybným displejom. Je na nerozoznanie od predchodcu

Novinka na trhu. Mobil imituje zážitok z kina

Lenovo predstavilo minimalistický počítač a mobil skrížený s tabletom

Nový iPhone bez výrezov? Apple vraj schová foťák pod displej

Je veľký ako mobil a zmeria tlak aj cukor. Slovenskí študenti vyvíjajú nový prístroj

Ohybný mobil od Samsungu dospel. Je odolnejší a má veľký vonkajší displej

BlackBerry vstane z popola. Značka hlási veľký návrat

Dlhoroční rivali Sony a Microsoft spoja sily. Budú vyvíjať herný cloud

Tip: Vianočné darčeky na poslednú chvíľu. Čo tak mobil do 300 eur?

Prestal vám fungovať WhatsApp? Aktualizujte si svoj mobil

Samsung predstavil netradičný mobil s otočným a výsuvným foťákom

Nokia predstavila výborný mobil za stovku. Má výrez v displeji a najnovší Android

Pripravte sa na selfie foťáky pod displejom. Xiaomi a Oppo už majú prototypy

Sony predstavilo ultimátnu zrkadlovku bez zrkadla. Má závratnú cenu

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

Slabá výdrž mobilu? Energizer predstavil mobil s gigantickou batériou

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

Google má nový Pixel 4. Mobil je vraj neprekonateľný v nočnej fotografii

Odomknúť mobil s rúškom na tvári bude jednoduchšie. Apple už má riešenie

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

Takto vyzerá prvý mobil s piatimi foťákmi. Ponúkne ho Nokia

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

Xiaomi predstavilo ďalší mobil strednej triedy za menej než 100 eur

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy