VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Motorola One. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.11.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Možnosť snímania širokouhlého videa rovnako ako pri Go Pro kamere.

 

VIDEORECENZIA: Špecialista na fotenie v tme. To je Motorola One Vision

Zdroj Zdroj: pravda.sk     15.09.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Kvalitné nočné fotografie za menej ako tristo eur. To je hlavný tromf americko-čínskeho smartfónu Motorola One Vision.

 

VIDEORECENZIA: Veľa muziky v strednej triede - Motorola Moto G7 Plus

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.03.2019 (11:00)     Sekcia veda-a-technika

Presunutie technologických noviniek do strednej triedy. To je recept na úspech smartfónu Moto G7 Plus.

 

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

Zdroj Zdroj: pravda.sk     30.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Telefón na prvý pohľad zaujme trojicou fotoaparátov s rozlíšením 40 Mpx, 20 Mpx a 8 Mpx.

 

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Už desiaty model prémiového radu kórejského výrobcu telefónov je nespornou legendou telekomunikačného trhu.

 

VIDEORECENZIA: Telefón strážiaci život dôchodcov Aligator A890 Senior

Zdroj Zdroj: pravda.sk     14.07.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Starší ľudia pri nečakanej nevoľnosti nie vždy vládzu vyťukať na mobilnom telefóne číslo a zavolať si rýchlu záchrannú službu.

 

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V časoch kraľovania instagramu čoraz viac ľudí potrebuje natočené zábery postrihať okamžite v mobile a upravené video čo najskôr šupnúť na web.

 

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

Zdroj Zdroj: pravda.sk     09.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čím viac fotoaparátov, tým lepší mobilný telefón. Týmto heslom sa asi riadili kórejskí inžinieri pri zostrojovaní Samsungu Galaxy A9.

 

VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

Zdroj Zdroj: pravda.sk     02.02.2019 (12:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ3. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

Zdroj Zdroj: pravda.sk     13.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón vhodný pre manuálne pracujúcich ľudí musí zniesť pád na zem a zastaviť ho nemôže ani prípadný kontakt s vodou.

VIDEORECENZIA: Posledný z hranatých telefónov Sony Xperia XA2

Samsung predstavil skladací telefón Galaxy Fold a nové modely S10

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

VIDEORECENZIA: Apple predstavil najpopulárnejší mobil iPhone 11

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

VIDEORECENZIA: Lacnejšia verzia vlajkovej lode Huawei Mate20 Lite

VIDEORECENZIA: Pekné fotky za málo peňazí - Sony Xperia L3

Motorola skúša návrat véčiek. Nový Razr dostane skladaciu obrazovku

Ohybný telefón od Samsungu sa na trh dostane neskôr

Viac ako týždeň bez nabíjania. Vyrobili mobil s obrovskou batériou

Disney Plus zaútočí na Netflix. Ponúka nižšiu cenu

Prestížnu cenu pre vynikajúcich matematikov získala prvýkrát žena

Bola iba študentka, teraz môže získať Nobelovu cenu za fyziku

V Štokholme odovzdali Nobelovu cenu za fyziológiu alebo medicínu

Nobelovu cenu za fyziku získali vedci skúmajúci evolúciu vesmíru

Kozmický inžinier: Vesmír nebol nikdy tak blízko

Dnes udeľujú Nobelovu cenu za fyziku. Kto ju získa?

Apple ukázal konkurenta Netflixu, cenu neprezradil

Vniesol poriadok do chaosu. Zomrel fyzik Murray Gell-Mann

Lenovo predstavilo lacnejšíu alternatívu k ThinkPadom

K Matici slovenskej a Jozefovi Rydlovi

Test: Vyskúšali sme slúchadlá s výborným zvukom a extrémnou výdržou

Lubyová odovzdala Ceny za vedu a techniku

Dnes vyhlásia Nobelovu cenu za chémiu

Miniatúrny počítač Raspberry Pi za pár eur zvládne aj 4K rozlíšenie

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza14:55 Policajné prípady

 

Jednotka14:25 Don Matteo 18/96

 

Dvojka15:00 Gypsy Fest: Koncert Gipsy Casual

 

JOJ14:50 SÚDNA SIEŇ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy