VIDEORECENZIA: Veľa muziky v strednej triede - Motorola Moto G7 Plus

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.03.2019 (11:00)     Sekcia veda-a-technika

Presunutie technologických noviniek do strednej triedy. To je recept na úspech smartfónu Moto G7 Plus. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Motorola One. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Špecialista na fotenie v tme. To je Motorola One Vision

Zdroj Zdroj: pravda.sk     15.09.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Kvalitné nočné fotografie za menej ako tristo eur. To je hlavný tromf americko-čínskeho smartfónu Motorola One Vision.

 

VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

Zdroj Zdroj: pravda.sk     21.07.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V strednej triede jeden z najlepších telefónov, ktorý obrovským displejom bojuje hlavne o získanie srdca vášnivého smartfónového hráča.

 

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.11.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Možnosť snímania širokouhlého videa rovnako ako pri Go Pro kamere.

 

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Kórejský výrobca telefónov sa v najnižšej triede snaží zaujať plnou výbavou, modernými technológiami a pekným dizajnom.

 

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

Zdroj Zdroj: pravda.sk     04.05.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Kórejský výrobca mobilov sa do strednej triedy vracia s najmodernejšími technológiami ako čítačka odtlačkov prstov priamo v displeji, skenovanie tváre a trojitý fotoaparát.

 

Motorola ukázala svetu 5G smartfón za 1200 eur. Má bezrámový displej

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.04.2020 (17:45)     Sekcia veda-a-technika

Bezrámový displej, tri foťáky, 5G modem a extrémne vysoká cena. Motorola sa so smartfónom Edge+ vracia do prvej ligy.

 

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.08.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón s rovnakým pomerom strán ako plátno v kine.

 

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

Zdroj Zdroj: pravda.sk     30.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Telefón na prvý pohľad zaujme trojicou fotoaparátov s rozlíšením 40 Mpx, 20 Mpx a 8 Mpx.

 

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Otázku kam umiestniť prednú kameru, vyriešili Číňania nasadením vysúvacieho fotoaparátu.

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

VIDEORECENZIA: Telefón strážiaci život dôchodcov Aligator A890 Senior

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

VIDEORECENZIA: Apple predstavil najpopulárnejší mobil iPhone 11

VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

VIDEORECENZIA: Lacnejšia verzia vlajkovej lode Huawei Mate20 Lite

VIDEORECENZIA: Pekné fotky za málo peňazí - Sony Xperia L3

VIDEORECENZIA: Posledný z hranatých telefónov Sony Xperia XA2

Motorola skúša návrat véčiek. Nový Razr dostane skladaciu obrazovku

Tip: Takto znie absolútne ticho. Navštívili sme v najtichšie miesto v strednej Európe

Xiaomi predstavilo ďalší mobil strednej triedy za menej než 100 eur

Štyri fotoaparáty za necelé štyri stovky

Samsung predstavil tri smartfóny strednej triedy. Majú nadštandardnú výbavu

Veľmi veľa športu unavuje mozog

Deti v USA používajú príliš veľa zubnej pasty

Nikon predstavil novú plnoformátovú zrkadlovku bez zrkadla

Hrali sme očakávanú postapokalyptickú hru Days Gone

Prečo je sneh dôležitý? Ukáže, či bude v lete sucho

Prečo je ťažké zmeniť jedno rande na vzťah

Prečo je ťažké zmeniť jedno rande na reálny vzťah

Dokážeme raz predpovedať zemetrasenia? Je tam veľa neznámych, vraví seizmológ

Dnešní ľudia z Afriky majú prekvapivo veľa neandertálskej DNA

Nokia 9 je skvelý fotomobil pre ľudí, ktorí majú veľa času

Štyri tipy na vedecké aktivity, ktoré môžete robiť z domu

Britský komik o jasnovidectve: Sú to nezmysly, medzi senzibilmi je veľa šmejdov

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy