VIDEORECENZIA: Pekné fotky za málo peňazí - Sony Xperia L3

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.03.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V segmente lacných telefónov sa japonský výrobca snaží zabojovať o zákazníkov mobilom, ktorý graficky zvládne väčšinu súčasných hier a má prekvapivo pekné fotky. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

Zdroj Zdroj: pravda.sk     02.02.2019 (12:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ3. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ2 Premium. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Posledný z hranatých telefónov Sony Xperia XA2

Zdroj Zdroj: pravda.sk     19.01.2019 (13:00)     Sekcia veda-a-technika

Jeden z posledných japonských samurajov hrdo kráčajúcich proti stádovitosti oblých telefónov. Sony Xperia XA2 je odolný telefón s výraznými kovovými hranami.

 

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.08.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón s rovnakým pomerom strán ako plátno v kine.

 

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

Zdroj Zdroj: pravda.sk     13.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Pri tomto smartfóne na prvý pohľad zaujme pekné farebné spracovanie zadnej strany. Imidž je dôležitý, ale čo funkcie? Pozrite si redakčný test.

 

Test: Sony Xperia 10 chce byť smartfónom pre filmových fanúšikov

Zdroj Zdroj: sme.sk     19.04.2019 (20:15)     Sekcia veda-a-technika

Vyčnieva vysokým displejom a cenou.

 

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

Zdroj Zdroj: pravda.sk     18.08.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V segmente telefónov pod dvesto eur sa kórejský výrobca snaží preraziť sprístupnením moderných technológií ako odomykanie mobilu skenovaním tváre a rýchlonabíjačkou s výkonom 15 wattov.

 

Test: Sony Xperia 1 je skvelý fotomobil s nenaplneným potenciálom

Zdroj Zdroj: sme.sk     02.07.2019 (11:25)     Sekcia veda-a-technika

Dobrý smartfón brzdí nedokonalý softvér.

 

Xperia 1 dostala menšieho súrodenca. Xperia 5 kopíruje pol roka starý mobil

Zdroj Zdroj: pravda.sk     14.09.2019 (11:00)     Sekcia veda-a-technika

Odhliadnuc od toho, že Xperia 5 je v podstate prezlečenou pol roka starou Xperiou 1, je to výborný mobil, ktorý v silnej konkurencii obstojí ešte aj dnes.

 

Sony sa odviazalo. Predstavilo mobil s neštandardným 4K displejom

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.02.2019 (10:20)     Sekcia veda-a-technika

Na novom veľkom displeji sa budú údajne hrať lepšie hry ako aj pozerať videá na Netflixe. Xperia 1 má dokonca aj 4K OLED displej.

Facebook umožní preniesť fotky do služby Fotky Google

Pavúk prezlečený za mravca a prekvapený svišť. Ukázali najkrajšie fotky divokej prírody

Dlhoroční rivali Sony a Microsoft spoja sily. Budú vyvíjať herný cloud

Test: Blížia sa dovolenky. Kam a ako uložiť svoje drahocenné fotky?

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

Sony vyrobilo gigantický displej s rozlíšením 16K

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

VIDEORECENZIA: Telefón strážiaci život dôchodcov Aligator A890 Senior

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

VIDEORECENZIA: Veľa muziky v strednej triede - Motorola Moto G7 Plus

VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

VIDEORECENZIA: Špecialista na fotenie v tme. To je Motorola One Vision

VIDEORECENZIA: Apple predstavil najpopulárnejší mobil iPhone 11

Nokia predstavila výborný mobil za stovku. Má výrez v displeji a najnovší Android

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

VIDEORECENZIA: Lacnejšia verzia vlajkovej lode Huawei Mate20 Lite

Čo znamená byť uhlíkovo neutrálny pre rodinu, mesto a krajinu?

VIDEO: Pozrite si zatmenie Mesiaca

Samsung opäť mení plány. Záujemcom o skladací mobil ponúka vrátenie peňazí

Poradíme vám, ako ovládnete Fotky od Google

Facebook má problémy aj na Slovensku. Fotky neuvidíte ani na Instagrame

V tuleňom truse našli funkčné USB. Boli na ňom fotky aj videá

Zdieľate fotky cez AirDrop? Hackeri sa môžu dostať k vášmu číslu

Výpadok Facebooku ukázal, ako umelá inteligencia triedi fotky

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy