VIDEORECENZIA: Pekné fotky za málo peňazí - Sony Xperia L3

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.03.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V segmente lacných telefónov sa japonský výrobca snaží zabojovať o zákazníkov mobilom, ktorý graficky zvládne väčšinu súčasných hier a má prekvapivo pekné fotky. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

Zdroj Zdroj: pravda.sk     02.02.2019 (12:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ3. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ2 Premium. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Posledný z hranatých telefónov Sony Xperia XA2

Zdroj Zdroj: pravda.sk     19.01.2019 (13:00)     Sekcia veda-a-technika

Jeden z posledných japonských samurajov hrdo kráčajúcich proti stádovitosti oblých telefónov. Sony Xperia XA2 je odolný telefón s výraznými kovovými hranami.

 

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.08.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón s rovnakým pomerom strán ako plátno v kine.

 

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

Zdroj Zdroj: pravda.sk     13.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Pri tomto smartfóne na prvý pohľad zaujme pekné farebné spracovanie zadnej strany. Imidž je dôležitý, ale čo funkcie? Pozrite si redakčný test.

 

Test: Sony Xperia 10 chce byť smartfónom pre filmových fanúšikov

Zdroj Zdroj: sme.sk     19.04.2019 (20:15)     Sekcia veda-a-technika

Vyčnieva vysokým displejom a cenou.

 

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

Zdroj Zdroj: pravda.sk     18.08.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V segmente telefónov pod dvesto eur sa kórejský výrobca snaží preraziť sprístupnením moderných technológií ako odomykanie mobilu skenovaním tváre a rýchlonabíjačkou s výkonom 15 wattov.

 

Test: Sony Xperia 1 je skvelý fotomobil s nenaplneným potenciálom

Zdroj Zdroj: sme.sk     02.07.2019 (11:25)     Sekcia veda-a-technika

Dobrý smartfón brzdí nedokonalý softvér.

 

Xperia 1 dostala menšieho súrodenca. Xperia 5 kopíruje pol roka starý mobil

Zdroj Zdroj: pravda.sk     14.09.2019 (11:00)     Sekcia veda-a-technika

Odhliadnuc od toho, že Xperia 5 je v podstate prezlečenou pol roka starou Xperiou 1, je to výborný mobil, ktorý v silnej konkurencii obstojí ešte aj dnes.

 

Sony sa odviazalo. Predstavilo mobil s neštandardným 4K displejom

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.02.2019 (10:20)     Sekcia veda-a-technika

Na novom veľkom displeji sa budú údajne hrať lepšie hry ako aj pozerať videá na Netflixe. Xperia 1 má dokonca aj 4K OLED displej.

Facebook umožní preniesť fotky do služby Fotky Google

Pavúk prezlečený za mravca a prekvapený svišť. Ukázali najkrajšie fotky divokej prírody

Dlhoroční rivali Sony a Microsoft spoja sily. Budú vyvíjať herný cloud

Test: Blížia sa dovolenky. Kam a ako uložiť svoje drahocenné fotky?

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

Sony vyrobilo gigantický displej s rozlíšením 16K

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

VIDEORECENZIA: Telefón strážiaci život dôchodcov Aligator A890 Senior

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

VIDEORECENZIA: Veľa muziky v strednej triede - Motorola Moto G7 Plus

VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

VIDEORECENZIA: Špecialista na fotenie v tme. To je Motorola One Vision

VIDEORECENZIA: Apple predstavil najpopulárnejší mobil iPhone 11

Nokia predstavila výborný mobil za stovku. Má výrez v displeji a najnovší Android

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

VIDEORECENZIA: Lacnejšia verzia vlajkovej lode Huawei Mate20 Lite

Čo znamená byť uhlíkovo neutrálny pre rodinu, mesto a krajinu?

VIDEO: Pozrite si zatmenie Mesiaca

Samsung opäť mení plány. Záujemcom o skladací mobil ponúka vrátenie peňazí

Poradíme vám, ako ovládnete Fotky od Google

V tuleňom truse našli funkčné USB. Boli na ňom fotky aj videá

Facebook má problémy aj na Slovensku. Fotky neuvidíte ani na Instagrame

Výpadok Facebooku ukázal, ako umelá inteligencia triedi fotky

Zdieľate fotky cez AirDrop? Hackeri sa môžu dostať k vášmu číslu

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy