VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

Zdroj Zdroj: pravda.sk     04.05.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Kórejský výrobca mobilov sa do strednej triedy vracia s najmodernejšími technológiami ako čítačka odtlačkov prstov priamo v displeji, skenovanie tváre a trojitý fotoaparát. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

Zdroj Zdroj: pravda.sk     18.08.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V segmente telefónov pod dvesto eur sa kórejský výrobca snaží preraziť sprístupnením moderných technológií ako odomykanie mobilu skenovaním tváre a rýchlonabíjačkou s výkonom 15 wattov.

 

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

Zdroj Zdroj: pravda.sk     09.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čím viac fotoaparátov, tým lepší mobilný telefón. Týmto heslom sa asi riadili kórejskí inžinieri pri zostrojovaní Samsungu Galaxy A9.

 

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Kórejský výrobca telefónov sa v najnižšej triede snaží zaujať plnou výbavou, modernými technológiami a pekným dizajnom.

 

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Už desiaty model prémiového radu kórejského výrobcu telefónov je nespornou legendou telekomunikačného trhu.

 

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.12.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Výsuvné pero dokáže na diaľku bez dotyku displeja spraviť fotografiu alebo spustiť nahrávanie videa.

 

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Štyri v rohoch umiestnené reproduktory prinášajú zvuk v kvalite Dolby Atmos.

 

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V časoch kraľovania instagramu čoraz viac ľudí potrebuje natočené zábery postrihať okamžite v mobile a upravené video čo najskôr šupnúť na web.

 

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

Zdroj Zdroj: pravda.sk     13.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón vhodný pre manuálne pracujúcich ľudí musí zniesť pád na zem a zastaviť ho nemôže ani prípadný kontakt s vodou.

 

Samsung predstavil supervýkonný powerphone - Note 20

Zdroj Zdroj: pravda.sk     05.08.2020 (20:19)     Sekcia veda-a-technika

Samsung predstavil nový Note 20, tablet Galaxy Tab S7, slúchadlá Galaxy Buds Live a smart hodinky Galaxy Watch 3.

 

Tablety sa zatiaľ z trhu nevytrácajú. Samsung predstavil nový Galaxy Tab S6

Zdroj Zdroj: pravda.sk     04.08.2019 (14:00)     Sekcia veda-a-technika

iPad Pro dostal ďalšieho konkurenta. Galaxy Tab S6 je však o čosi lacnejší. Samsung k tabletu pribalí aj dotykové pero S Pen s funkciou diaľkového ovládania.

Samsung opäť vylepšil smartfóny radu Galaxy S. Predstavil nové vlajkové lode S21

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

Test: Vyskúšali sme smartfón, ktorý vyrobil Samsung pre svojich fanúšikov

Test: Samsung Galaxy S20 je skvelý smartfón v malom tele

Samsung upozornil na chybu čítačky odtlačkov prstov na Galaxy S10

Samsung šliape na päty čínskemu Huawei. Galaxy S10 5G vraj natáča najlepšie videá

Samsung predstavil nové vlajkové lode. Galaxy S10 bude predávať až v štyroch variantoch

Test: Samsung Galaxy S10e ide cestou kompromisov, no s nekompromisnou cenou

VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

Samsung onedlho predstaví vlajkovú loď Galaxy S10. Čo od nej čakať?

Samsung predstavil vylepšený skladací mobil Z Fold 2. Je vraj odolnejší

Samsung predstavil nový lacný tablet. Lákadlom má byť cena a pero S Pen

Samsung ukázal prvý smartfón s otočným fotoaparátom

Samsung bude predávať mobil s ohybným displejom zrejme až v júni

Až na druhý pokus. Samsung začal predávať skladací mobil Galaxy Fold

Samsung si konečne uvedomil, že existuje aj konkurencia

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G vás vylieči z domácej nudy

Test: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G si s nabíjačkou už nekúpite

Galaxy S10+ je skvelý smartfón, ktorý nemyslí na budúcnosť (recenzia)

Samsung ukázal nový Galaxy Note10

Nový Galaxy S10+ je skvelý smartfón, ktorý nemyslí na budúcnosť

Samsung ukázal nový Galaxy Note20

Samsung ukázal nové smartfóny, nie sú drahé

Samsung Galaxy S10 ukážu o pár dní. Čo dokáže a koľko bude stáť?

Samsung Galaxy A50 vás presvedčí, že nepotrebujete drahý smartfón

Skladací Samsung Galaxy Z Flip je smartfón budúcnosti

Ohybný mobil od Samsungu dospel. Je odolnejší a má veľký vonkajší displej

Samsung predstavil skladací telefón Galaxy Fold a nové modely S10

Test Samsung Galaxy S21: dobrý malý smartfón stále existuje

Skladací mobil napokon bude. Samsung ho začne predávať v septembri

Test: Hodinky, s ktorými si už aj zavoláte - Samsung Galaxy Watch eSIM

Samsung predstavil netradičný mobil s otočným a výsuvným foťákom

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy