VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Kórejský výrobca telefónov sa v najnižšej triede snaží zaujať plnou výbavou, modernými technológiami a pekným dizajnom. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

Zdroj Zdroj: pravda.sk     09.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čím viac fotoaparátov, tým lepší mobilný telefón. Týmto heslom sa asi riadili kórejskí inžinieri pri zostrojovaní Samsungu Galaxy A9.

 

Videorecenzia: Samsung Galaxy A7 (2018) - trojoký kráľ strednej triedy

Zdroj Zdroj: pravda.sk     01.12.2018 (07:00)     Sekcia veda-a-technika

Vyskúšali sme smartfón od Samsungu, ktorý sa pýši širokouhlým objektívom.

 

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Už desiaty model prémiového radu kórejského výrobcu telefónov je nespornou legendou telekomunikačného trhu.

 

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

Zdroj Zdroj: pravda.sk     04.05.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Kórejský výrobca mobilov sa do strednej triedy vracia s najmodernejšími technológiami ako čítačka odtlačkov prstov priamo v displeji, skenovanie tváre a trojitý fotoaparát.

 

Samsung Gear 360 mení spôsob zachytávania a zdieľania

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     22.02.2016 (10:10)     Sekcia veda-a-technika

Najnovšia kamera od spoločnosti Samsung umožňuje robiť 360° videá, ukladať ich do mobilných zariadení Samsung Galaxy a nahrávať ich na sociálne siete. Vlastný obsah možno použiť aj vo virtuálnej realite s Gear VR.

 

Uniklo video, ako by mohol vyzerať Samsung Galaxy S9

Zdroj Zdroj: sme.sk     26.01.2018 (13:04)     Sekcia veda-a-technika

Novú vlajkovú loď predstaví Samsung na veľtrhu koncom februára v Barcelone.

 

Ukázali nový Samsung Galaxy S9, je hlavne o zážitkoch

Zdroj Zdroj: sme.sk     25.02.2018 (18:00)     Sekcia veda-a-technika

Rovnaký dizajn a stále špičkový hardvér. Samsung chce namiesto čísiel zaujať novými funkciami.

 

Samsung predstavil nové vlajkové lode. Galaxy S10 bude predávať až v štyroch variantoch

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.02.2019 (20:30)     Sekcia veda-a-technika

Na Slovensku budú dostupné tri verzie smartfónu Galaxy S10 s cenou od 749 eur. Majú dva alebo tri foťáky a displej bez veľkého výrezu.

 

Samsung šliape na päty čínskemu Huawei. Galaxy S10 5G vraj natáča najlepšie videá

Zdroj Zdroj: pravda.sk     18.04.2019 (14:30)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón Galaxy S10 5G má podľa nezávislých testov najvyššie skóre pri natáčaní videí. V kvalite fotiek zaostáva len o dva body.

 

Test: Samsung Galaxy S10e ide cestou kompromisov, no s nekompromisnou cenou

Zdroj Zdroj: pravda.sk     17.03.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Mobil má výborné parametre, no na najvyššie modely v ponuke sa neťahá. Našiel Samsung správnu cestu ku kompromisom?

Odolnosť je druhé meno pre Samsung Galaxy Xcover 550

Test: Samsung Galaxy Watch - hodinky so slušnou výdržou aj výbavou

Nový kráľ smartfónov má 512 GB pamäť a extrémnu cenu: Galaxy Note9

Samsung onedlho predstaví vlajkovú loď Galaxy S10. Čo od nej čakať?

Samsung bude predávať mobil s ohybným displejom zrejme až v júni

Samsung si konečne uvedomil, že existuje aj konkurencia

Test Samsung Galaxy A9: Menej je niekedy viac

Test: Samsung Galaxy Note9 je dokonalý pracovný nástroj

Samsung Galaxy S10 ukážu o pár dní. Čo dokáže a koľko bude stáť?

Samsung Galaxy A50 vás presvedčí, že nepotrebujete drahý smartfón

Nový Galaxy S10+ je skvelý smartfón, ktorý nemyslí na budúcnosť

Galaxy S10+ je skvelý smartfón, ktorý nemyslí na budúcnosť (recenzia)

Samsung Galaxy S9+ je skvelý smartfón, ktorému chýbajú inovácie

Samsung predstavil prvý mobil na svete so štyrmi foťákmi

Samsung predstavil skladací telefón Galaxy Fold a nové modely S10

Test: Hodinky, s ktorými si už aj zavoláte - Samsung Galaxy Watch eSIM

Samsung predstavil netradičný mobil s otočným a výsuvným foťákom

Tri foťáky v mobile? Žiaden problém. Galaxy A7 prekvapuje aj cenou

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

Prečo sa vám v zime vypína smartfón? Mraz ho môže aj zničiť

Samsung Gear S2 vstupuje do roku 2016 s novou luxusnou kolekciou

VIDEORECENZIA: Veľa muziky v strednej triede - Motorola Moto G7 Plus

Video: Spoločnosť Samsung uviedla 88-palcový ultraveľký televízor QLED Q9

VIDEORECENZIA: iPhone X - drahý americký sen

VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

VIDEORECENZIA: Lacnejšia verzia vlajkovej lode Huawei Mate20 Lite

VIDEORECENZIA: Pekné fotky za málo peňazí - Sony Xperia L3

Samsung chystá skladací mobil. Prototyp ukázal len na okamih

VIDEORECENZIA: Posledný z hranatých telefónov Sony Xperia XA2

Samsung predstavil luxusnú ‘vyklápačku’ za tisíce eur

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza12:00 Rodinné prípady

 

Jednotka12:00 Správy RTVS

 

Dvojka12:00 Živá panoráma

 

JOJ12:00 NOVINY O 12:00

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy