VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Na slovenskom trhu Huawei P30 lite predáva približne za 350 eur. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Lacnejšia verzia vlajkovej lode Huawei Mate20 Lite

Zdroj Zdroj: pravda.sk     26.01.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Huawei Mate20 Lite. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

Honor začal predávať model 20 Lite. Zaujímavý je cenou, aj výbavou

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.05.2019 (08:00)     Sekcia veda-a-technika

Za necelých 270 eur ponúka Honor 20 Lite zaujímavý pomer parametrov a ceny. Je priamym konkurentom pre Huawei P30 Lite.

 

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

Zdroj Zdroj: pravda.sk     25.05.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Tridsaťnásobný optický zoom dnes ponúka jedine čínsky smartfón Huawei P30.

 

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

Zdroj Zdroj: pravda.sk     30.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Telefón na prvý pohľad zaujme trojicou fotoaparátov s rozlíšením 40 Mpx, 20 Mpx a 8 Mpx.

 

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Otázku kam umiestniť prednú kameru, vyriešili Číňania nasadením vysúvacieho fotoaparátu.

 

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

Zdroj Zdroj: pravda.sk     13.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Pri tomto smartfóne na prvý pohľad zaujme pekné farebné spracovanie zadnej strany. Imidž je dôležitý, ale čo funkcie? Pozrite si redakčný test.

 

Huawei nebude mať prístup k aplikáciam Google minimálne ďalší rok

Zdroj Zdroj: pravda.sk     14.05.2020 (11:00)     Sekcia veda-a-technika

Prezident Trump predĺžil zákaz obchodovania s čínskym Huawei. Na mobiloch čínskej značky sa tak aplikácie Google neobjavia ešte minimálne ďalší rok.

 

Nový smartfón firmy Huawei nebude mať aplikácie Googlu

Zdroj Zdroj: pravda.sk     30.08.2019 (18:02)     Sekcia veda-a-technika

Nový smartfón čínskej technologickej firmy Huawei nebude pracovať s aplikáciami spoločnosti Googlu ako YouTube, Google Maps či Play Store, tvrdí portál bbc.com.

 

Huawei predstavil jeden z najlepších fotomobilov na trhu

Zdroj Zdroj: pravda.sk     26.03.2019 (19:52)     Sekcia veda-a-technika

Podľa nezávislých fototestov DxO Mark má Huawei P30 Pro najviac bodov zo všetkých testovaných mobilov. Huawei predstavil aj lacnejší variant P30.

 

Test: Fitbit Versa Lite - Nižšia cena prináša obete

Zdroj Zdroj: pravda.sk     31.08.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Sú lacnejšie než pôvodná verzia, no chýbajú im niektoré dôležité funkcie. Kompromisy sú ale v podaní Fitbit Versa Lite stále rozumné.

Huawei FreeBuds 3 na Slovensku: Inteligentné rušenie hluku a hodiny prehrávania hudby

Huawei predstavuje prvé smart okuliare s inteligentnými funkciami

Huawei sa bez Androidu zaobíde. Pripravuje vlastný operačný systém

Nové detaily operačného systému Huawei, ktorý má nahradiť Android

Test: Vyskúšali sme najlepší fotomobil na trhu – Huawei P40 Pro

Vyskúšali sme notebook Huawei, je drahý a horúci

Trump sa snaží potopiť Huawei. Firme zasadil 'smrteľnú' ranu

Huawei má ďalší mobil s ohybným displejom. Je na nerozoznanie od predchodcu

Test: Huawei Watch GT2 - očakávaný posun vpred, no nie revolúcia

Honor už nemá s Huawei nič spoločné. Má nového vlastníka

Test: Huawei Watch GT2 Pro sú výborné hodinky s niekoľkými kompromismi

Nová vlajková loď Huawei ponúka extrémne 10-násobné optické priblíženie

Huawei už dokáže vyrábať mobily bez amerických súčiastok

Nová doba? Huawei svojej vlajkovej lodi okresal Android až 'na kosť'

Test: Mate 40 Pro je dôkazom, že Huawei stále dokáže vyrábať výborné fotomobily

Huawei otvoril svoj najväčší obchod na svete, je výkladnou skriňou moderných technológií

Huawei si poradil aj bez Google. Použije mapy od firmy TomTom

Šalamúnsky Huawei? Svoje know-how v 5G ponúkne firmám na západe

Huawei prišiel s ďalším nápadom ako sa zbaviť výrezu v displeji

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

Radíme: Ako nakonfigurovať nové Huawei Watch GT 2 za 5 minút?

Video: Huawei uvádza na trh fit náramok Band 4 s vylepšenými funkciami

Test: Huawei Watch GT sú inteligentné hodinky s rekordnou výdržou

Honor už ponúka aj televízory. Novinka má operačný systém od Huawei

Nie väčší displej a viac foťákov, ale nový typ batérie. Huawei P40 môže byť prelomový

Huawei predstaví prvý mobil s Androidom bez aplikácií Google

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

Huawei predstavil vlastnú “skladačku”. Za mobil s ohybným displejom pýta závratnú sumu

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy