VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Na slovenskom trhu Huawei P30 lite predáva približne za 350 eur. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Lacnejšia verzia vlajkovej lode Huawei Mate20 Lite

Zdroj Zdroj: pravda.sk     26.01.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Huawei Mate20 Lite. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

Honor začal predávať model 20 Lite. Zaujímavý je cenou, aj výbavou

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.05.2019 (08:00)     Sekcia veda-a-technika

Za necelých 270 eur ponúka Honor 20 Lite zaujímavý pomer parametrov a ceny. Je priamym konkurentom pre Huawei P30 Lite.

 

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

Zdroj Zdroj: pravda.sk     25.05.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Tridsaťnásobný optický zoom dnes ponúka jedine čínsky smartfón Huawei P30.

 

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

Zdroj Zdroj: pravda.sk     30.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Telefón na prvý pohľad zaujme trojicou fotoaparátov s rozlíšením 40 Mpx, 20 Mpx a 8 Mpx.

 

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Otázku kam umiestniť prednú kameru, vyriešili Číňania nasadením vysúvacieho fotoaparátu.

 

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

Zdroj Zdroj: pravda.sk     13.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Pri tomto smartfóne na prvý pohľad zaujme pekné farebné spracovanie zadnej strany. Imidž je dôležitý, ale čo funkcie? Pozrite si redakčný test.

 

Nový smartfón firmy Huawei nebude mať aplikácie Googlu

Zdroj Zdroj: pravda.sk     30.08.2019 (18:02)     Sekcia veda-a-technika

Nový smartfón čínskej technologickej firmy Huawei nebude pracovať s aplikáciami spoločnosti Googlu ako YouTube, Google Maps či Play Store, tvrdí portál bbc.com.

 

Huawei predstavil jeden z najlepších fotomobilov na trhu

Zdroj Zdroj: pravda.sk     26.03.2019 (19:52)     Sekcia veda-a-technika

Podľa nezávislých fototestov DxO Mark má Huawei P30 Pro najviac bodov zo všetkých testovaných mobilov. Huawei predstavil aj lacnejší variant P30.

 

Test: Fitbit Versa Lite - Nižšia cena prináša obete

Zdroj Zdroj: pravda.sk     31.08.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Sú lacnejšie než pôvodná verzia, no chýbajú im niektoré dôležité funkcie. Kompromisy sú ale v podaní Fitbit Versa Lite stále rozumné.

 

Huawei FreeBuds 3 na Slovensku: Inteligentné rušenie hluku a hodiny prehrávania hudby

Zdroj Zdroj: 24hod.sk     05.11.2019 (15:25)     Sekcia veda-a-technika

Spoločnosť Huawei uvedie na slovenský trh bezdrôtové stereofónne slúchadlá Huawei FreeBuds 3, ktoré sa po prvýkrát objavili na veľtrhu IFA 2019 v Berlíne.

Huawei sa bez Androidu zaobíde. Pripravuje vlastný operačný systém

Nové detaily operačného systému Huawei, ktorý má nahradiť Android

Test: Huawei Watch GT2 - očakávaný posun vpred, no nie revolúcia

Nová doba? Huawei svojej vlajkovej lodi okresal Android až 'na kosť'

Šalamúnsky Huawei? Svoje know-how v 5G ponúkne firmám na západe

Huawei prišiel s ďalším nápadom ako sa zbaviť výrezu v displeji

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

Radíme: Ako nakonfigurovať nové Huawei Watch GT 2 za 5 minút?

Video: Huawei uvádza na trh fit náramok Band 4 s vylepšenými funkciami

Test: Huawei Watch GT sú inteligentné hodinky s rekordnou výdržou

Honor už ponúka aj televízory. Novinka má operačný systém od Huawei

Huawei predstaví prvý mobil s Androidom bez aplikácií Google

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

Huawei predstavil vlastnú “skladačku”. Za mobil s ohybným displejom pýta závratnú sumu

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

VIDEORECENZIA: Telefón strážiaci život dôchodcov Aligator A890 Senior

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

VIDEORECENZIA: Veľa muziky v strednej triede - Motorola Moto G7 Plus

VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

VIDEORECENZIA: Špecialista na fotenie v tme. To je Motorola One Vision

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

VIDEORECENZIA: Apple predstavil najpopulárnejší mobil iPhone 11

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

VIDEORECENZIA: Pekné fotky za málo peňazí - Sony Xperia L3

VIDEORECENZIA: Posledný z hranatých telefónov Sony Xperia XA2

Nové iPhony neprekvapili výbavou, ale cenou. Najväčší potenciál má najlacnejší model

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza10:45 CHART SHOW

 

Jednotka11:00 Slovensko v obrazoch

 

Dvojka10:40 Kľúče od mesta

 

JOJ10:25 Cumlikátor

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy