VIDEORECENZIA: Telefón strážiaci život dôchodcov Aligator A890 Senior

Zdroj Zdroj: pravda.sk     14.07.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Starší ľudia pri nečakanej nevoľnosti nie vždy vládzu vyťukať na mobilnom telefóne číslo a zavolať si rýchlu záchrannú službu. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.11.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Možnosť snímania širokouhlého videa rovnako ako pri Go Pro kamere.

 

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

Zdroj Zdroj: pravda.sk     30.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Telefón na prvý pohľad zaujme trojicou fotoaparátov s rozlíšením 40 Mpx, 20 Mpx a 8 Mpx.

 

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Motorola One. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Už desiaty model prémiového radu kórejského výrobcu telefónov je nespornou legendou telekomunikačného trhu.

 

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.12.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Výsuvné pero dokáže na diaľku bez dotyku displeja spraviť fotografiu alebo spustiť nahrávanie videa.

 

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V časoch kraľovania instagramu čoraz viac ľudí potrebuje natočené zábery postrihať okamžite v mobile a upravené video čo najskôr šupnúť na web.

 

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

Zdroj Zdroj: pravda.sk     09.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čím viac fotoaparátov, tým lepší mobilný telefón. Týmto heslom sa asi riadili kórejskí inžinieri pri zostrojovaní Samsungu Galaxy A9.

 

VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

Zdroj Zdroj: pravda.sk     02.02.2019 (12:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ3. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

Zdroj Zdroj: pravda.sk     13.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón vhodný pre manuálne pracujúcich ľudí musí zniesť pád na zem a zastaviť ho nemôže ani prípadný kontakt s vodou.

 

VIDEORECENZIA: Posledný z hranatých telefónov Sony Xperia XA2

Zdroj Zdroj: pravda.sk     19.01.2019 (13:00)     Sekcia veda-a-technika

Jeden z posledných japonských samurajov hrdo kráčajúcich proti stádovitosti oblých telefónov. Sony Xperia XA2 je odolný telefón s výraznými kovovými hranami.

Samsung predstavil skladací telefón Galaxy Fold a nové modely S10

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

VIDEORECENZIA: Veľa muziky v strednej triede - Motorola Moto G7 Plus

VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

VIDEORECENZIA: Špecialista na fotenie v tme. To je Motorola One Vision

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

VIDEORECENZIA: Apple predstavil najpopulárnejší mobil iPhone 11

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

VIDEORECENZIA: Lacnejšia verzia vlajkovej lode Huawei Mate20 Lite

VIDEORECENZIA: Pekné fotky za málo peňazí - Sony Xperia L3

Hľadáme senior aj junior WordPress programátora / programátorku pre dennikn.sk

Ohybný telefón od Samsungu sa na trh dostane neskôr

Viac ako týždeň bez nabíjania. Vyrobili mobil s obrovskou batériou

Na predmestí Denveru našli kosti dinosaura

Podľa údajov z Mars Expressu by na Marse mohol existovať život

Prijmeme existenciu mimozemského života?

Zoom: Na Marse je metán, teraz už nájsť život

Ján Tkáč (profil finalistu vedeckého ocenenia)

Igor Lacík (profil finalistu vedeckého ocenenia)

Život na Zemi mohol vzniknúť vďaka obrovskej zrážke s inou planétou

Prečo sa tak veľmi zaujímame o osobný život a morálne postoje prezidentských kandidátov

Zachráni vám iPhone život? Apple si patentoval odhalenie jedovatých plynov

Chcete zlepšiť svoj život? Naučte sa hovoriť 'nie'

Sezónna únava môže mať nepriaznivý vplyv na život

Organizmy z izraelskej sondy mohli prežiť haváriu na Mesiaci

Terapeut z hospicu: Keď umierajúci prežil pekný život, dokáže sa radovať

Vedci objavili planétu s vodou a obývateľnou teplotou. Teraz na nej budú hľadať život

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza10:45 CHART SHOW

 

Jednotka11:55 O 5 minút 12

 

Dvojka11:50 Orientácie

 

JOJ10:25 Cumlikátor

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy