VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

Zdroj Zdroj: pravda.sk     21.07.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V strednej triede jeden z najlepších telefónov, ktorý obrovským displejom bojuje hlavne o získanie srdca vášnivého smartfónového hráča. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Samsung v diaľkových ovládačoch vymenil tužkové batérie za solárne panely

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.01.2021 (06:00)     Sekcia veda-a-technika

K novým televízorom Samsung pribalí diaľkový ovládač so solárnym nabíjaním. Zabudované batérie sa nabijú aj pri umelom osvetlení.

 

Prehliadač Chrome bude úspornejší. Predĺži výdrž batérie až o 2 hodiny

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.07.2020 (12:30)     Sekcia veda-a-technika

Prehliadač bude šetrnejší k batérii v notebooku. Výdrž pri prehliadaní webu môže vzrásť až o dve hodiny.

 

Test: Samsung Galaxy S20 je skvelý smartfón v malom tele

Zdroj Zdroj: sme.sk     24.07.2020 (15:46)     Sekcia veda-a-technika

Aj Samsung už pochopil, že menej je niekedy viac.

 

Ohybný mobil od Samsungu dospel. Je odolnejší a má veľký vonkajší displej

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.08.2020 (16:30)     Sekcia veda-a-technika

Samsung predstavil vynovené portfólio smartfónov Note 20 ako aj druhú generáciu ohybného smartfónu s mätúcim názvom Galaxy Z Fold 2.

 

Sedem doplnkov, ktoré by ste si mali dokúpiť k novému smartfónu

Zdroj Zdroj: sme.sk     19.04.2019 (20:20)     Sekcia veda-a-technika

Ochráňte ho a predĺžte výdrž batérie.

 

Nie väčší displej a viac foťákov, ale nový typ batérie. Huawei P40 môže byť prelomový

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.12.2019 (12:40)     Sekcia veda-a-technika

Môže to byť začiatok novej éry. Ak Huawei vo svojej vlajkovej lodi použije nový typ batérie, bude prvým výrobcom, ktorý tak urobí.

 

Klik: Apple sľubuje na novom MacBooku Air výdrž batérie 15 hodín

Zdroj Zdroj: sme.sk     11.11.2020 (11:11)     Sekcia veda-a-technika

Apple M1 je nový Arm procesor v Macbookoch.

 

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Kórejský výrobca telefónov sa v najnižšej triede snaží zaujať plnou výbavou, modernými technológiami a pekným dizajnom.

 

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.12.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Výsuvné pero dokáže na diaľku bez dotyku displeja spraviť fotografiu alebo spustiť nahrávanie videa.

 

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Už desiaty model prémiového radu kórejského výrobcu telefónov je nespornou legendou telekomunikačného trhu.

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

Sony vyrobilo gigantický displej s rozlíšením 16K

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

Drahé, no stále najlacnejšie. Garmin predstavil nové hodinky pre športovcov

Radíme: Ako nakonfigurovať nové Huawei Watch GT 2 za 5 minút?

Véčkový mobil je späť a má ohybný displej

Samsung Galaxy S10 ukážu o pár dní. Čo dokáže a koľko bude stáť?

VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

Samsung predstavil vylepšený skladací mobil Z Fold 2. Je vraj odolnejší

Ohybným mobilom sa nedarí. Displej Motoroly sa lúpe, Samsung sa dá poškrabať nechtom

Test: Hodinky Fitbit Versa 2 vyrazili do ťažkého boja

Huawei predstavil vlastnú “skladačku”. Za mobil s ohybným displejom pýta závratnú sumu

Tesla ukázala nové veľké batérie na uchovanie obnoviteľnej energie

Na batérie hádzal kus železa. Aký je príbeh batérie, ktorú máte v smartfóne?

Test Nokia 2.3: aký je život so smartfónom za sto eur?

Samsung znova ohýba mobily. Predstavil vyklápačku Z Flip

Test smartfónu Realme 5: budú vám stačiť štyri fotoaparáty?

Samsung predstavil nové vlajkové lode. Galaxy S10 bude predávať až v štyroch variantoch

Samsung predstavil netradičný mobil s otočným a výsuvným foťákom

Nové lietadlo NASA bude mať namiesto čelného skla veľký displej

Ikea ukončí predaj jednorázových alkalických batérií

Xiaomi predstavilo piatu generáciu náramku Mi Band

LG predstavilo netradičný mobil s dvoma displejmi a otočným mechanizmom

Nokia predstavila výborný mobil za stovku. Má výrez v displeji a najnovší Android

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

Motorola ukázala svetu 5G smartfón za 1200 eur. Má bezrámový displej

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

Na nový iPhone čaká vylepšený displej aj podpora 'astrofoto'

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy