VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

Zdroj Zdroj: pravda.sk     21.07.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V strednej triede jeden z najlepších telefónov, ktorý obrovským displejom bojuje hlavne o získanie srdca vášnivého smartfónového hráča. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Sedem doplnkov, ktoré by ste si mali dokúpiť k novému smartfónu

Zdroj Zdroj: sme.sk     19.04.2019 (20:20)     Sekcia veda-a-technika

Ochráňte ho a predĺžte výdrž batérie.

 

Nie väčší displej a viac foťákov, ale nový typ batérie. Huawei P40 môže byť prelomový

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.12.2019 (12:40)     Sekcia veda-a-technika

Môže to byť začiatok novej éry. Ak Huawei vo svojej vlajkovej lodi použije nový typ batérie, bude prvým výrobcom, ktorý tak urobí.

 

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Kórejský výrobca telefónov sa v najnižšej triede snaží zaujať plnou výbavou, modernými technológiami a pekným dizajnom.

 

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.12.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Výsuvné pero dokáže na diaľku bez dotyku displeja spraviť fotografiu alebo spustiť nahrávanie videa.

 

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Už desiaty model prémiového radu kórejského výrobcu telefónov je nespornou legendou telekomunikačného trhu.

 

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Štyri v rohoch umiestnené reproduktory prinášajú zvuk v kvalite Dolby Atmos.

 

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V časoch kraľovania instagramu čoraz viac ľudí potrebuje natočené zábery postrihať okamžite v mobile a upravené video čo najskôr šupnúť na web.

 

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

Zdroj Zdroj: pravda.sk     09.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čím viac fotoaparátov, tým lepší mobilný telefón. Týmto heslom sa asi riadili kórejskí inžinieri pri zostrojovaní Samsungu Galaxy A9.

 

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

Zdroj Zdroj: pravda.sk     13.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Smartfón vhodný pre manuálne pracujúcich ľudí musí zniesť pád na zem a zastaviť ho nemôže ani prípadný kontakt s vodou.

 

Sony vyrobilo gigantický displej s rozlíšením 16K

Zdroj Zdroj: pravda.sk     11.04.2019 (12:12)     Sekcia veda-a-technika

Displej s rozlíšením 16K už Sony stihlo dodať výskumnému centru japonskej kozmetickej firmy Shiseido. Je tak veľký, že zaberá takmer dve poschodia.

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

Drahé, no stále najlacnejšie. Garmin predstavil nové hodinky pre športovcov

Radíme: Ako nakonfigurovať nové Huawei Watch GT 2 za 5 minút?

VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

Samsung Galaxy S10 ukážu o pár dní. Čo dokáže a koľko bude stáť?

Véčkový mobil je späť a má ohybný displej

Huawei predstavil vlastnú “skladačku”. Za mobil s ohybným displejom pýta závratnú sumu

Tesla ukázala nové veľké batérie na uchovanie obnoviteľnej energie

Na batérie hádzal kus železa. Aký je príbeh batérie, ktorú máte v smartfóne?

Samsung znova ohýba mobily. Predstavil vyklápačku Z Flip

Nové lietadlo NASA bude mať namiesto čelného skla veľký displej

Samsung predstavil netradičný mobil s otočným a výsuvným foťákom

Samsung predstavil nové vlajkové lode. Galaxy S10 bude predávať až v štyroch variantoch

Xiaomi predstavilo piatu generáciu náramku Mi Band

Nokia predstavila výborný mobil za stovku. Má výrez v displeji a najnovší Android

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

Takto vraj budú vyzerať notebooky budúcnosti. Majú mať ohybný displej

Samsung a LG majú chladničky s umelou inteligenciou. Rozpoznajú aj jedlo

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

Test: Samsung Galaxy S10e ide cestou kompromisov, no s nekompromisnou cenou

Športové hodinky Fitbit dostali AMOLED displej. Zmerajú aj kyslík v krvi

VIDEORECENZIA: Telefón strážiaci život dôchodcov Aligator A890 Senior

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

Samsung predstavil svoj najlepší fotomobil. Má 100-násobný zoom

VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

VIDEORECENZIA: Veľa muziky v strednej triede - Motorola Moto G7 Plus

VIDEORECENZIA: Špecialista na fotenie v tme. To je Motorola One Vision

VIDEORECENZIA: Apple predstavil najpopulárnejší mobil iPhone 11

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy