VIDEORECENZIA: Apple predstavil najpopulárnejší mobil iPhone 11

Zdroj Zdroj: pravda.sk     29.09.2019 (16:00)     Sekcia veda-a-technika

V týchto dňoch americká technologická legenda začína predávať nové smartfóny. Zo strany zákazníkov sa s najväčším záujmom počíta práve pri novom iPhone 11. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Apple predstavil nové telefóny iPhone 11 a iPhone 11 Pro

Zdroj Zdroj: sme.sk     10.09.2019 (19:38)     Sekcia veda-a-technika

Spoločnosť predstavila nové iPhony, Apple Watch, iPad a podrobnosti o službe Apple TV+.

 

Test: Má zmysel vymeniť iPhone Xr za novší iPhone 11? Áno, aj nie

Zdroj Zdroj: pravda.sk     05.10.2019 (11:00)     Sekcia veda-a-technika

iPhone 11 je jednoznačným krokom vpred. Mobil má lepší foťák, výborne fotí v tme a výkonu má tiež na rozdávanie. Nie každému to ale postačí.

 

Slabá výdrž mobilu? Energizer predstavil mobil s gigantickou batériou

Zdroj Zdroj: pravda.sk     02.03.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Je hrubý ako tri smartfóny a používať ho možno bez problémov aj celý pracovný týždeň. Energizer predstavil netradičný mobil.

 

Huawei predstavil vlastnú “skladačku”. Za mobil s ohybným displejom pýta závratnú sumu

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.02.2019 (18:30)     Sekcia veda-a-technika

Displej spredu, displej zozadu a jeden veľký tablet po rozložení. Huawei predstavil svoj prvý mobil s ohybným displejom.

 

Zachráni vám iPhone život? Apple si patentoval odhalenie jedovatých plynov

Zdroj Zdroj: sme.sk     25.01.2019 (17:15)     Sekcia veda-a-technika

Senzor môže byť aj v Apple Watch.

 

Samsung predstavil netradičný mobil s otočným a výsuvným foťákom

Zdroj Zdroj: pravda.sk     10.04.2019 (21:40)     Sekcia veda-a-technika

Galaxy A80 zaujme už na prvý pohľad svojou konštrukciou. Mobil má displej na celej prednej strane a otočný foťák ukrytý vo výsuvnej časti.

 

Apple vydá v roku 2020 nový lacný iPhone, tvrdí analytik

Zdroj Zdroj: sme.sk     14.10.2019 (17:12)     Sekcia veda-a-technika

Nový model sa má podobať na iPhone 8.

 

VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Sony Xperia XZ2 Premium. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

Svoj stratený či ukratnutý iPhone už nájdete aj bez internetu

Zdroj Zdroj: pravda.sk     09.10.2019 (15:00)     Sekcia veda-a-technika

S novými verziami operačných systémov iOS a macOS je možné vyhľadať stratený mobil aj keď nie je pripojený na internet.

 

iPhone 11 je skvelý smartfón, ktorému chýba jediná vec

Zdroj Zdroj: sme.sk     09.10.2019 (15:58)     Sekcia veda-a-technika

Apple stále pozná recept na predajný úspech.

Oznámili dátum vydania nového iPhone 11. Zrejme nebude podporovať 5G

iPody sú späť. Apple predstavil vylepšenú verziu iPodu Touch za 199 dolárov

Apple potichu predstavil AirPods Pro. Slúchadlá s potlačením hluku majú vysokú cenu

Apple obmedzí funkcie aj iPhonom s neoriginálnymi batériami

Čím prekvapí nový iPhone tento rok? Prevratné novinky to nebudú

Apple predstavil nové slúchadlá AirPods. Sú odhlučnené a drahšie o sto eur

Apple predstavil nové iPady aj bez veľkého kriku

Nové iPhony neprekvapili výbavou, ale cenou. Najväčší potenciál má najlacnejší model

iPhone už bude môcť legálne opraviť aj neautorizovaný servis. Má to však háčik

Apple predstavil nový operačný systém pre mobilné zariadenia iOS 13

Slúchadlá od Huawei odfiltrujú hluk. Dizajn si požičali od Apple

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

Google má nový Pixel 4. Mobil je vraj neprekonateľný v nočnej fotografii

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

Xperia 1 dostala menšieho súrodenca. Xperia 5 kopíruje pol roka starý mobil

Takto vyzerá prvý mobil s piatimi foťákmi. Ponúkne ho Nokia

Xiaomi predstavilo ďalší mobil strednej triedy za menej než 100 eur

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

Druhá generácia slúchadiel AirPods podporuje už aj bezdrôtové nabíjanie

Apple spustil novú službu Apple News+

Apple Pay je už dostupné na Slovensku. Ako si ho nastaviť a používať

Ako ide Apple bojovať proti Facebooku a Googlu novým tlačidlom

Až na druhý pokus. Samsung začal predávať skladací mobil Galaxy Fold

Apple ukázal konkurenta Netflixu, cenu neprezradil

Klik: Apple Pay vs. Google Pay. Prečo neplatíme mobilmi? Je to bezpečnejšie

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

VIDEORECENZIA: Telefón strážiaci život dôchodcov Aligator A890 Senior

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:50 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Euromilióny, Euromilióny Joker (C)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy