VIDEORECENZIA: Telefón nahrádzajúci Go Pro kameru. To je Motorola One Action

Zdroj Zdroj: pravda.sk     24.11.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Možnosť snímania širokouhlého videa rovnako ako pri Go Pro kamere. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

VIDEORECENZIA: Prémiovo vyzerajúci telefón za rozumnú cenu Motorola One

Zdroj Zdroj: pravda.sk     23.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čo môžete očakávať od Motorola One. Pozrite si redakčný test vo videu TV Pravda.

 

VIDEORECENZIA: Špecialista na fotenie v tme. To je Motorola One Vision

Zdroj Zdroj: pravda.sk     15.09.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Kvalitné nočné fotografie za menej ako tristo eur. To je hlavný tromf americko-čínskeho smartfónu Motorola One Vision.

 

VIDEORECENZIA: Jedinečný selfie fotoaparát. To je Huawei P Smart Z

Zdroj Zdroj: pravda.sk     06.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Otázku kam umiestniť prednú kameru, vyriešili Číňania nasadením vysúvacieho fotoaparátu.

 

VIDEORECENZIA: Veľa muziky v strednej triede - Motorola Moto G7 Plus

Zdroj Zdroj: pravda.sk     16.03.2019 (11:00)     Sekcia veda-a-technika

Presunutie technologických noviniek do strednej triedy. To je recept na úspech smartfónu Moto G7 Plus.

 

VIDEORECENZIA: Číňanom sa nevyrovnajú ani Američania. Prichádza top fotomobil Huawei P30 Pro

Zdroj Zdroj: pravda.sk     30.06.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Telefón na prvý pohľad zaujme trojicou fotoaparátov s rozlíšením 40 Mpx, 20 Mpx a 8 Mpx.

 

VIDEORECENZIA: Telefón ovládaný bez dotykov. To je Samsung Galaxy Note 10+

Zdroj Zdroj: pravda.sk     08.12.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Výsuvné pero dokáže na diaľku bez dotyku displeja spraviť fotografiu alebo spustiť nahrávanie videa.

 

VIDEORECENZIA: Súboj o najlepší telefón roka otvoril Samsung Galaxy S10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     20.04.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Už desiaty model prémiového radu kórejského výrobcu telefónov je nespornou legendou telekomunikačného trhu.

 

VIDEORECENZIA: Telefón strážiaci život dôchodcov Aligator A890 Senior

Zdroj Zdroj: pravda.sk     14.07.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Starší ľudia pri nečakanej nevoľnosti nie vždy vládzu vyťukať na mobilnom telefóne číslo a zavolať si rýchlu záchrannú službu.

 

VIDEORECENZIA: Telefón pre youtuberov. To je Samsung Galaxy Note 10

Zdroj Zdroj: pravda.sk     27.10.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

V časoch kraľovania instagramu čoraz viac ľudí potrebuje natočené zábery postrihať okamžite v mobile a upravené video čo najskôr šupnúť na web.

 

VIDEORECENZIA: Prvý smartfón so štyrmi fotoaparátmi Samsung Galaxy A9

Zdroj Zdroj: pravda.sk     09.02.2019 (10:00)     Sekcia veda-a-technika

Čím viac fotoaparátov, tým lepší mobilný telefón. Týmto heslom sa asi riadili kórejskí inžinieri pri zostrojovaní Samsungu Galaxy A9.

VIDEORECENZIA: Najlepší japonský telefón Sony Xperia XZ3

VIDEORECENZIA: Telefón vhodný viac na stavbu ako do kancelárie. To je Samsung Galaxy XCover 4s

VIDEORECENZIA: Posledný z hranatých telefónov Sony Xperia XA2

Motorola ukázala svetu 5G smartfón za 1200 eur. Má bezrámový displej

Vlastníte MacBook? Nepoužívajte krytku na kameru, inak poškodíte displej, varuje Apple

Samsung predstavil skladací telefón Galaxy Fold a nové modely S10

VIDEORECENZIA: Prichádza prenosné kino Sony Xperia 1

VIDEORECENZIA: Z nuly na sto za pol hodinu - Samsung Galaxy A 40

VIDEORECENZIA: Američanmi utláčaný Huawei útočí najlepším foťákom

VIDEORECENZIA: Pevné kovové telo a super zvuk ako v kine. To je Samsung Galaxy Tab S5e

VIDEORECENZIA: Umelá inteligencia v mobile? Huawei P Smart 2019

VIDEORECENZIA: Najlacnejší člen z čínskej rodiny fototelefónov Huawei P30 lite

VIDEORECENZIA: Veľký displej v plastovom tele a obrovská výdrž batérie. To je Samsung A70

VIDEORECENZIA: Širokouhlé fotky za menej ako dve stovky. To je Samsung Galaxy A20e

VIDEORECENZIA: Apple predstavil najpopulárnejší mobil iPhone 11

VIDEORECENZIA: Trojitý fotoaparát za tri stovky. To je Samsung Galaxy A50

VIDEORECENZIA: Veľký mobil so 4K displejom Sony Xperia XZ2 Premium

VIDEORECENZIA: Lacnejšia verzia vlajkovej lode Huawei Mate20 Lite

VIDEORECENZIA: Pekné fotky za málo peňazí - Sony Xperia L3

Motorola skúša návrat véčiek. Nový Razr dostane skladaciu obrazovku

Vedci predstavili kameru, ktorú môžu nosiť aj chrobáky

Štyri fotoaparáty za necelé štyri stovky

Na trhu prvý smartfón s kamerou pod displejom. Stojí len 270 eur

Test: Športová kamera Lamax X10.1 so 4K sa vydala cestou kompromisov

Ohybný telefón od Samsungu sa na trh dostane neskôr

Viac ako týždeň bez nabíjania. Vyrobili mobil s obrovskou batériou

Véčkový mobil je späť a má ohybný displej

Apple ukázalo nový lacný iPhone SE, ukrýva moderný výkon

Pripravte sa na selfie foťáky pod displejom. Xiaomi a Oppo už majú prototypy

Novinka na trhu. Mobil imituje zážitok z kina

Najvydarenejší trik technologických firiem. Sledujú každý náš krok a nám je to jedno

Zapnite kameru a zahrajte si s kolegami online hru. Sedem aj prekvapivých rád vedcov k téme virtuálnych pracovných tímov

Z 0 na 100 za 19 minút. Xiaomi ukázalo bezdrôtové nabíjanie budúcnosti

Prvý ponovembrový minister školstva Ladislav Kováč: Študenti navrhovali, aby sme sa rok učili iba angličtinu

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy