Veľké odhalenie: Žena vďaka recenzii na reštauráciu zistila, že ju podvádza manžel

Zdroj Zdroj: topky.sk     08.12.2019 (19:30)     Sekcia zaujimavosti

WASHINGTON - Neznáma žena odhalila neveru svojho manžela vďaka recenzii kritika jedla z denníka The Washington Post Toma Sietsemu. Ten totiž publikoval svoju kritiku aj s fotografiou, na ktorej bol zachytený dotyčný chlapík s neznámou dámou. čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

Slovenka prehovorila o tom, ako zistila, že ju podvádza manžel: Viem to vďaka darčeku pre neho!

Zdroj Zdroj: topky.sk     15.04.2019 (05:00)     Sekcia zaujimavosti

BRATISLAVA - Slovenka sa zverila s tým, ako zistila, že jej je manžel neverný. Všetko bolo v poriadku až do momentu, kedy prestali spolu pracovať v jednej firme. Mužovi dala z lásky darček, ktorý mal pomôcť stmeliť ich vzťah. No paradoxne vďaka nemu zistila, že v jeho živote nie je jediná.

 

Žena zostala ako obarená: Jej muž prišiel za matkou s veľmi chúlostivou prosbou

Zdroj Zdroj: topky.sk     25.06.2019 (10:32)     Sekcia zaujimavosti

LONDÝN - Každá rodina je výnimočná svojským spôsobom. Dokazuje to nedávny incident, ktorý zažila neznáma žena. Zistila, že jej manžel ukázal vlastnej mame penis a požiadal ju o lekársku pomoc. Údajne išlo o obyčajný opar, žena je z nezvyčajnej situácie zmätená.

 

Žena dala bez rozmyslu výpoveď v práci: Týchto päť vecí zistila hneď po tom, ako si uvedomila, čo urobila

Zdroj Zdroj: topky.sk     01.03.2019 (14:55)     Sekcia zaujimavosti

BRATISLAVA - Mala už dosť pracovného stereotypu, mala pocit, že nežije, len prežíva. Ráno vstať, ísť do práce, večer sa vrátiť, ísť spať a opäť ten istý kolotoč dookola. Preto si povedala dosť. Bez toho, aby si našla iné, nové zamestnanie, sa mladá žena Anna Lundbergová rozhodla dať výpoveď. Nerozmýšľala, čo bude potom, no rýchlo na to prišla. Pozrite sa, čo zistila, keď sa stala nezamestnanou.

 

Žena (27) po rokoch zistila, že jej otec je niekto úplne iný: Ale potom prišiel ešte väčší šok!

Zdroj Zdroj: topky.sk     08.04.2019 (05:00)     Sekcia zaujimavosti

SAN FRANCISCO - Shauna Harrisonová z kalifornského San Francisca celý život verila, že je jedináčik. Ako dvadsaťsedemročná podstúpila test DNA, pretože zistila, že muž, ktorý ju vychoval, nie je jej biologickým otcom. Okrem toho sa dozvedela, že má až 29 súrodencov. Pred dvomi rokmi sa stretla s jednou zo svojich sestier.

 

FOTO Žena spiaca v hoteli utrpela šok, keď zistila, čo má na ruke: Po tomto tak skoro nezaspím!

Zdroj Zdroj: topky.sk     30.07.2019 (10:00)     Sekcia zaujimavosti

MEMPHIS - Melinda Majorová strávila v hoteli Hampton Inn v Tennessee noc, na ktorú nikdy nezabudne. Keď sa prebudila, cítila niečo na ruke. Rýchlo zistila, že ide o hada, ktorý sa obmotal okolo jej ruky. Od strachu vyskočila na stôl a zostala tam až do príchodu hotelového manažéra.

 

Žena (20) sa nedokázala milovať so svojím manželom: Pikantné zistenie, má slepú vagínu!

Zdroj Zdroj: topky.sk     22.06.2019 (19:30)     Sekcia zaujimavosti

Dvadsaťročná žena z Pakistanu oznámila lekárom, že sa nedokáže milovať so svojím manželom kvôli veľkým bolestiam brucha. Predtým, ako sa zosobášili a pokúsili sa o sexuálne zblíženie, si žena podobný problém nevšimla. Podľa jej slov ju kvôli tejto nepríjemnosti manžel šesť mesiacov fyzicky a psychicky napádal.

 

Žena neverila, čo postavil jej manžel pred ich spálňou: Za to FOTO sa mu všetci smejú

Zdroj Zdroj: topky.sk     30.09.2019 (19:30)     Sekcia zaujimavosti

HOBART - Manžel z austrálskeho ostrova Tasmánia sa na internete stal terčom posmechu. Jeho nežnejšia polovička ho poprosila, aby postavil novú dielňu. Netušila však, že ju muž postaví priamo pred okno ich spálne. Teraz prostredníctvom Facebooku prosí o radu, ako má dielňu vydekorovať.

 

Chcete vedieť, či vás partner podvádza? Sledujte tieto ZMENY v jeho správaní

Zdroj Zdroj: topky.sk     19.05.2019 (10:00)     Sekcia zaujimavosti

LONDÝN - Jeden z najhorších pocitov vo vzťahu je ten, keď máte podozrenie, že vás partner podvádza. Podľa niektorých výskumov existuje istý rebríček zmien, ktoré môžete na partnerovi spozorovať, ak vám skutočne zahýba. Niektoré z varovných signálov vás prekvapia. Ak ich vykazuje aj vaša polovička, mali by ste spozornieť.

 

Žena (31) dvadsať rokov trpela silnými migrénami: Zázračne vyzdravela, keď prestala jesť TOTO

Zdroj Zdroj: topky.sk     11.11.2019 (05:00)     Sekcia zaujimavosti

LEICESTER - Mladá žena z anglického Leicesteru trpela dlhé roky silnými migrénami. Bála sa, že má nádor na mozgu. Krvná analýza ale zistila, že za všetko môže intolerancia na laktózu. Jej zdravotný sa zlepšil takmer okamžite po tom, čo prestala jesť mliečne výrobky.

 

Žena (20) sa opýtala manžela, či je pekná: Jeho reakcia ju vytočila do nepríčetnosti

Zdroj Zdroj: topky.sk     19.04.2019 (19:30)     Sekcia zaujimavosti

LAREDO - Polícia zatkla mladú Američanku zo štátu Texas, ktorá tvrdila, že ju napadol manžel a snažil sa ju uškrtiť. Pravda ale bola niekde úplne inde. Ukázalo sa totiž, že žena napadla svoju polovičku po tom, ako sa ho opýtala, či je pekná a on neodpovedal. Za svoj nezmyselný čin bude pykať.

Tehotná žena bola na ultrazvuku: Poznámka manžela ju dorazila, odchádzala odtiaľ s plačom

Žena nechala doma zapnutý Facebook: Manžel si prečítal jej správy a zostal v strašnom šoku

FOTO Žena po návrate domov zažila vianočný šok: Čo by ste spravili manželovi, keby urobil TOTO?

VIDEO Ľudia v čakárni nechceli tehotnej žene uvoľniť miesto: Neuveríte, čo urobil jej manžel

Muž zverejnil recenziu stojana na uteráky: Preboha, ale čo ten pikantný detail na FOTO?!

Ženu pobúrila reakcia jej manžela: V noci dostala ich dcérka (2 mes.) reflux, neuveríte, čo spravil!

Pravdivý príbeh: Manžel je najlenivejší muž na svete, už mu nechcem robiť gazdinú

Žena sa už roky naťahuje s developerom: Zle jej postavil byt, zistila to kurióznym spôsobom

Ženu (55) po návrate z dovolenky bolelo čelo: Keď zistila príčinu, prišlo jej zle

Žena chcela ísť v noci na toaletu: V kuchyni ju čakalo strašidelné prekvapenie na FOTO

FOTO Neuhádnete, koľko má táto sexi brunetka rokov! Vo forme sa udržiava vďaka sexu s mladšími

Mladík kázal dievčine pozrieť sa do mobilu: Keď zistila, čo v ňom je, takmer zošalela

Tínedžerka (19) mala mimoriadne bolestivú menštruáciu: Keď chcela mať prvý sex, zistila prečo

Dievčina zažila s neznámym mladíkom najlepší sex v živote: Keď zistila, s kým spala, zostala v šoku

Mladá mamička dostala znepokojujúcu správu od taxikára: Varuje ostatné ženy, dávajte si pozor!

FOTO Mladá žena si opaľuje nahý zadok na slnku: Je to vstupná brána! Experti sú zhrození

Manželia pred svadbou spolu nemali sex: Nechcite vedieť, čo zažila nevesta počas svadobnej noci

FOTO Žena trávila s kamarátmi na dovolenke pri jazere: Bola si zaplávať, prišla o ruku!

VIDEO Dvojicu prichytili pri sexuálnych hrátkach v lietadle: Okamžite si ho strčte späť do nohavíc!

EÚ zistila, že mobilné dáta na Slovensku sú príliš drahé: Sme na chvoste

Dievčina si myslela, že jej bývalý priateľ zomrel: Dva roky smútila, potom ho TAM stretla!

Keď žena zbadala, čo si dal jej manžel (40) vytetovať na stehno, zostala zhrozená: FOTO katastrofy

Žena vyberala bielizeň zo sušičky: Hrozný nález vo vnútri, ešte nikdy som tak rýchlo neutekala!

Žena (32) si bola vyzdvihnúť pizzu, predavačke do ruky strčila ODKAZ: Po prečítaní ostala zhrozená

Žena pred 23 rokmi podstúpila cisársky rez: Teraz s hrôzou zistila, čo jej počas neho vyparatili

Koľko času venujete svojim financiám?

Manželia dovolenkovali na Tenerife: FOTO Žena teraz bojuje o život, nečakaná komplikácia

FOTO Tragické odhalenie v Pompejach: Dieťa hľadalo útočisko pred výbuchom, skrýša ho zabila

Úspech nie je zadarmo: Vďaka týmto činnostiam získaš lepšie výsledky aj viac času pre seba

VIDEO Žena chcela vyparkovať z viacposchodového parkoviska, skončilo to katastrofou

Žena našla list, ktorý bol určený jej manželovi: Tieto riadky by nechcela čítať žiadna manželka

VW e-Golf - elektrické auto do mesta, ale aj na krátke výlety mimo neho

Keď policajti zbadali, čo žena vezie na streche auta, neverili vlastným očiam: FOTO ako dôkaz

Na oblohe nás v roku 2020 čakajú parádne astronomické udalosti: V decembri nastane úkaz storočia!

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza06:00 Teleráno

 

Jednotka05:45 Správy RTVS "N"

 

Dvojka06:00 Príroda: Spev lásky a nenávisti

 

JOJ05:40 KRIMI

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy