RECENZIA: Mission Impossible 5 je strhujúca a zastaraná zároveň

Zdroj Zdroj: aktualne.sk     31.07.2015 (12:00)     Sekcia zdravie

V kontraste s akčnosťou a vizuálnou silou je príbeh misie vcelku banálny čítaj celý článok

Etarget REKLAMA
 
Ďalšie články
 

RECENZIA: Najdrsnejší slovenský film za posledné roky. V zahraničí žne úspechy

Zdroj Zdroj: aktualne.sk     12.09.2015 (17:00)     Sekcia zdravie

Údery, ktoré Koza dostáva, ilustrujú jeho nevyhnutné životné rany

 

RECENZIA: Revenanta si pozrite v kine. DiCapriov výkon točili oscaroví majstri

Zdroj Zdroj: aktualne.sk     10.01.2016 (22:40)     Sekcia zdravie

Veľko scény filmu a prežívanie hrdinov je také autentické, že na veľkom plátne vás úplne pohltia

 

RECENZIA: Lída Baarová vás uhranie, ale nepresvedčí. Odvrhnete ju ako Nemci

Zdroj Zdroj: aktualne.sk     19.01.2016 (18:30)     Sekcia zdravie

Do slovenských a českých kín vstupuje biografická dráma Lída Baarová

 

RECENZIA: Ladies zóna, Kardio, CROSS UP i posilňovacia a silová zóna. Vo FIT UP!e si nájde každý to svoje !

Zdroj Zdroj: zzz.sk     11.04.2017 (14:33)     Sekcia zdravie

Ak neradi leňošíte a neustále vyhľadávate možnosti na aktívny a pravidelný pohyb, máme pre vás skvelý tip. Otestovali sme jedno z najmodernejších bratislavských fitnesscentier.

 

RECENZIA: Trápi vás suchá pokožka? Nemusí ... My sme testovali aj za vás produkty Atoderm od Biodermy

Zdroj Zdroj: zzz.sk     24.01.2018 (20:18)     Sekcia zdravie

Ak vaša pokožka nie je bezproblémová, viete, že výberu vhodnej kozmetiky musíte venovať zvláštnu starostlivosť. Tentokrát sme sa pozreli bližšie na dva produkty od Biodermy, konkrétne z rady Atoderm – Atoderm Intensive Baume a Atoderm Intensive Gel moussant.

 

Višňovského bodka za bohatou kariérou: Pokojne mohol byť ako Jágr

Zdroj Zdroj: aktualne.sk     02.08.2016 (16:01)     Sekcia zdravie

Bude smútiť aj sláviť zároveň

 

Obama požiadal Kongres o núdzové miliardy na boj proti vírusu zika

Zdroj Zdroj: aktualne.sk     08.02.2016 (18:52)     Sekcia zdravie

Zároveň ale ubezpečuje, že nie je dôvod na paniku

 

RECENZIA: Sérum na vrásky, ktoré vám môže robiť spoločnosť aj v posteli

Zdroj Zdroj: zzz.sk     23.05.2017 (11:12)     Sekcia zdravie

Asi nepoznám ženu, ktorá by neriešila vrásky. Patrím medzi ne. A hoci nie sú výrazné a vďačím za to predovšetkým dobrým génom, pri pohľade do zrkadla zavčas rána mi pohľad ostane na mimických vráskach o niečo dlhšie. Preto som sa rozhodla vyskúšať novinku na trhu - Anti-aging sérum na okolie očí a pier so sedmokráskou, Q10, kyselinou hyalurónovou od českej značky Manufaktura.

 

RECENZIA: Rodinný balzam na pleť Med & Rakytník od Manufaktury

Zdroj Zdroj: zzz.sk     08.12.2017 (23:30)     Sekcia zdravie

Na jeseň i v zime často zápasím s problémom suchej pleti. Počas leta som načerpávala slnečné lúče plnými dúškami a pleti som dopriala dostatok živín aj vďaka sezónnemu ovociu, taktiež som jej dopriala zdraviu prospešné účinky morskej vody. Avšak s nástupom jesenných mesiacov, ktoré sa rýchlo prehupli do mrazivej zimy, som cítila, ako sa mi pokožka napína, je suchá a citlivá.

 

Jasný odkaz Nemecka pre Grécko. Bez reforiem na peniaze zabudnite

Zdroj Zdroj: aktualne.sk     18.05.2015 (09:00)     Sekcia zdravie

Sigmar Gabriel zároveň varoval pred odchodom Grécka z eurozóny

Rely Dakar: Heroický Svitko prežil galeje, má na dosah životný úspech

Putin sa pochválil úspechmi v Sýrii, chce pokračovať v boji proti extrémistom v širokej koalícii

Zlú náladu zdravo zajedzte. 9 jedál proti stresu a depresii

Prezident Kiska na strane vodičov: Pokuty za jazdu bez e-známky sa upravia

Vianoce okorenené bylinkami

Zaplňte brucho vlákninou a schudnite. HRNČEK zmeria, koľko stačí

V Česku chcú zabrániť koncentrácii mediálnej moci v rukách jednotlivca. Otrasie sa Babišovo mediálne impérium?

Výzva vedcov pre záchranu planéty. Tu je ich stravovací plán. Pridáte sa?

Život v tme vymeňte za prevenciu. Kde si môžete dať zmerať očný tlak?

Cvičíte a zároveň priberáte? Odstráňte jeden zlozvyk a okamžite sa to zmení!

FOTO: Mňam! Toto sú najlepšie prírodné spaľovače tuku

Potrebujete naštartovať chudnutie? Stačí zmena, ktorá poteší aj srdce

K2 je dôležitý vitamín pre kosti i srdce, nielen názov hory

Vyliečte sa jedlom: TOP 8 protizápalových potravín. Máte ich doma!

Mýtne pokuty sa od júla opäť znížia. Poslanci schválili novelu zákona

S týmito potravinami získa vaše telo dostatok vody

Hladkaním bábätka zmiernite bolesť, potvrdzujú vedci. Pozrite, ako!

Zbavte sa tuko-fóbie a buďte naozaj zdraví!

V Bratislave bude v nedeľu 2. ročník Trhu kože s dermatológmi

Ľahký RECEPT plný bielkovín a béčka: VEGEkarbonátky s jogurtovým čili dipom

Výzva na mesačný detox od cukru: V tele spôsobí revolúciu! Idete do toho?

Inkontinencia od A po Z – 2. časť seriálu

Starší otcovia majú väčšiu šancu, že budú mať synov podivínov

WHO varovala tehotné ženy pred zikou v súvislosti s olympiádou v Riu

Manuál prvej pomoci – nedajte si pokaziť sviatky

Slnečné okuliare by mali nosiť aj deti do troch rokov

14. júna je Svetový deň darcov krvi

Srdce v priamom prenose

Viete, kedy máte nárok na sanitku?

Od 20.4.2015 prebieha 10. ročník Európskeho imunizačného týždňa - témou je očkovanie.

Pri výbere povolania myslite aj na svoje zdravie!

 
Počasie Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza13:30 Mušketier

 

Jednotka14:45 Agatha Christie : Poirot: Únos premiéra

 

Dvojka15:00 Hokejová republika

 

JOJ13:45 Nový začiatok

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy